maandag 24 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

” A dream come true it was written in the stars”

lees ook ...

EK2024/ Duitsland wint moeizaam van Hongarije

De selectie van Duitsland heeft de overwinning tegen Hongarije niet makkelijk gekregen daar de Hongaren veel tegenstand boden maar toch met 0-2 de wedstrijd verloren. Dat Hongarije zich niet zo...

De 25 -jarige Franse international Kylian Mbappe zette maandag zijn handtekening onder  een vijfjarig contract bij de Spaanse en Champions league kampioen Real Madrid.

Maandag is eindelijk een eind gekomen aan de soap serie Mbappe vs Real Madrid. Sinds vorig jaar was er sprake van een overstap van Mbappe naar Madrid, waarbij de spelers zelfs op een gegeven moment het contact met Madrid had verbroken en PSG zelfs onder druk zette.” A dream come true, it was written in the stars” waren de eerste woorden van de nieuwbakken speler van Real Madrid.

Vanaf 1 juli 2024 is Mbappe ter beschikking van Real Madrid omdat zijn contract bij PSG op 30 juni afloopt. Aangezien hij niet meegaat naar de Olympische spelen met Frankrijk begint hij ook gelijk na het EK2024 in Duitsland met de trainingen bij Real Madrid.Mbappe zal bij zijn nieuwe club rugnummer 9 dragen. Ik wacht rustig op de nr 10, die nu gdragen wordt door Luka Modric, die een jaar bij Real Madrid mag blijvenspelen.Mbappe zal op 15 of 16 juli officieel aan het Madrid publiek worden gepresenteerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" A dream come true it was written in the stars"