donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

”A boi bigi” woorden van atletiek trainer Milton Clark

lees ook ...

Zinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern ...

De Franse coach Zinedine Zidane wordt genoemd als de mogelijke opvolger van Thomas Tuchel de huidige coach van Bayern Munchen nadat de ploeg drie wedstrijden op rij verloor. Zondag verloor de ploeg...

Jeffelou Koorndijk heeft tijdens de Odesur Games zaterdagmiddag onder de 2minuten gelopen op de 800 meter in Argentinie

Koorndijk heeft zijn droom werkelijkheid gemaakt, door op de 800 meter beneden de twee minuten te lopen. Zaterdagmiddag deed hij dat in het Estadio Municipal.

Daarmee eindigde de Surinaamse atleet op de 3de Zuid- Amerikaanse Jeugdspelen op de 6de plaats met een tijd van 1.59.21 sec. De Uruguayaan Gonzalo Pereya werd de winnaar met een tijd van 1.52.98

“Wel eerlijk gezegd, hij heeft mij volkomen verrast, door bepaalde omstandigheden, het weer,ademhaling en voeding haalt hij de onder de twee minuten niet zei trainer Milton Clark uren voor de race nog.Maar wat hij gedaan heeft is ongeloofelijk, A boi bigi zei Clark na de race. Het is een geweldige prestatie om tussen de snelle jongens dit neer te zetten. Koorndijk had een inschrijftijd van 2 minuten en 7 seconden.In de eerste 400m van de race was Koorndijk nog op de 4de plaats, maar bij de bocht van de laatste ronde trad er een verslapping op bij koorndijk, waardoor hij op de 6de plaats eindigde. Op dit onderdeel, de 800 meter deden tien atleten mee.

Na de race moest Koorndijk door de artsen behandeld worden, omdat hij plotseling begon over te geven, gelukkig was er niets ernstig aan de hand met hem, hij heeft alles gegeven wat hij had was de reactie van de artsen en moet gewoon verder uitrusten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''A boi bigi'' woorden van atletiek trainer Milton Clark