maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Wimbledon 2024/ Novak Djokovic overtuigend naar volgende ronde

lees ook ...

Copa Merica 2024/ Colombia naar finale en vechtpartijen na ...

De Nationale voetbalselectie van Colombia heeft zich woensdagavond in de USA weten te plaatsen voor de finale van de Copa America2024 door de 1-0 oerwinning op Uruguay. In de halve finale waren...

Novak Djokovic heeft maandag op Wimbledon  aan zijn tegenstander Holger Rune laten zien dat hij niet op gelijke hoogte met hem staat in de tenniswereld door overtuigend met 6-3 6-4 6-2 te verslaan.

Er werd veel verwacht van de partij tussen Novak Djokovic en Holger Rune, maar de hooggespannen verwachtingen werden niet bepaald waargemaakt. De 7-voudig kampioen won vrij makkelijk van zijn tegenstander met 6-3 6-4 6-2. Djokovic speelde tijdens de 1ste set zijn beste spel tijdens deze editie van Wimbledon. Met 6-3 waren de cijfers voor Rune nog genadig, want het duurde een game of 3 voordat hij zijn 1ste punt van de partij maakte. De Servier had in de gaten dat Rune slecht uit de startblokken kwam en maakte snel kortaf met hem.

Holger Rune was duidelijk een maat te groot voor Novak Djokovic en daardoor bereikte hij vrij gemakkelijk de kwartfinale.Een handvol setpoints bleef onbenut en in plaats van setwinst te vieren, beleefde Djokovic een lelijke uitglijder. Zijn knie verteerde dit glijmoment op het heilige gras goed, wat aangeeft dat zijn geopereerde knie sterk genoeg is om de impact op te vangen. Djokovic zal in de kwartfinale uitkomen tegen Alex Minaur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWimbledon 2024/ Novak Djokovic overtuigend naar volgende ronde