maandag 24 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

15-jarige maakt deel uit van selectie Barcelona

lees ook ...

Suriname Major League geslaagde Clublicentie workshop

De Surinaamse voetbalbond (SVB) organisseerde op maandag 17 juni een zeer geslaagde en drukbezochte  clublicentie workshop te Owru club. Tijdens deze workshop is er nader ingegaan op het aangep...

Coach Xavi Hernandez van Fc Barcelona  heeft de 15-jarige supertalent Lamine Yamal toegevoegd aan de selectie van Barcelona  die het zondag opneemt in de LA Liga  tegen  aartsrivaal  Atletico Madrid.

Yamal is een speler met talent,heeft een sterke persoonlijkheid,zijn final pass is trefzeker, zijn one- on- one situatie is erg goed, zo beschreef Xavi de jonge talent van Barcelona  tijdens de persconferentie  voorafgaand aan de ontmoeting van zondag tussen Barcelona en  Atletico Madrid in de LA Liga. Ik ben zeer onder de indruk wat ik tijdens de trainingen van hem heb gezien.

Mocht Yamal  wat speelminuten krijgen van de coach, zal hij niet alleen   de jongste speler zijn die is opgeroepen voor het 1ste elftal, maar ook de jongste speler die in het 1ste elftal  zal spelen.Yamal speelt voor de U19  van Barcelona en wordt in juli 16 jaar.

Xavi  kreeg nog meer goed nieuws in aanloop naar de wedstrijd  van zondag, want hij kan weer beschikken over  Pedri en Frenkie de Jong. Dembele  is nog niet inzetbaar, de verwachting is dat hij komende week weer zijn rentree zal maken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport15-jarige maakt deel uit van selectie Barcelona