woensdag 17 augustus 2022
31 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
0
(0)

14de championsleague beker voor Real Madrid

lees ook ...

Real Madrid buigt achterstand om in overwinning

De Spaanse en Championsleague kampioen en winnaar van de UEFA Supercup  RealMadrid herstelde zich goed na een 0-1 achterstand tegen promovendus Almeira in de La Liga Reeds na zes minuten mochten d...

De Spaanse kampioen Real Madrid won zaterdagmiddag met 1-0 van Liverpool in de finale van de Championsleague

De finale begon 45 minuten later dan gepland was,vanwege wangedrag van supporters van beide ploegen omdat het voor hun telang duurde om het stadion binnen tegaan.De Franse politie had handen volwerk om de supporters tot rust te brengen.

De organisatie besloot uiteindelijk toch de wedstrijd te starten.Real Madrid en Liverpool starten de finale met sterk aanvallend voetbal,met de beste kansen toch voor Real Madrid in de eerste helft.Een doelpunt van Real Madrid werd in de laatste minuten van de 1ste helft door de arbiter en de VAR afgekeurd omdat Benzema in buitenspel positie scoorde.De ruststand bleef op 0-0.

Ook in de 2de helft zagen we sterk aanvallend voetbal bij beide ploegen.In de 59ste kon de vrij staande braziliaanse international Vini Jr de 1-0 voor Real Madrid noteren.Coach Klopp pleegde een aantal wissels en de kansen kwamen er voor Liverpool,maar steeds vonden ze de keeper op hun weg.Courtier stond als een branding in de weg voor Liverpool.

Daar er niet meer werd gescoord ,eindigde de wedstrijd in een 1-0 overwinning voor Real Madrid dankzij het gouden doelpunt van Vini Jr.Na de wedstrijd werd de beker met de grote oren voor 14de keer overhandigd aan  Karim Benzema,de aanvoerder van Real Madrid.

Helaas kregen Isco ,Marcelo en Bale geen speelminuten van de trainer,het komend seizoen maken ze geen deel meer uit van de Real Madrid selectie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport14de championsleague beker voor Real Madrid