donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
0
(0)

11de overwinning op rij voor Manchester City

lees ook ...

Aitana Bonmati wint 2024 Laurens Sportswoman of the year aw...

De voetbalster van Barcelona Aitana Bonmati werd maandagavond tijdens de Laurens Award uitgeroepen tot Sportvrouw van het jaar 2024. Ze is de 1ste vrouwelijke Barcelona speler sinds Leo Messi d...

 

Manchester City  moest tot  het uiterste gaan tegen Arsenal in de Premier league.

Arsenal wist Manchester City, de koploper,  het leven moeilijk te maken,maar verhinderde een nieuwe zege van Manchester City niet. Het team van Pep Guardiola versloeg zaterdag de Londenaren mer 2-1 in de eerste Premier League wedstrijd in 2022.Saka opende de score voor Arsenal, maar Mahrez,met een penalty, en Rodri zorgden in blessuretijd voor de 11de opeenvolgende overwinning van City in de competitie. Bij Arsenal kreeg Gabriel Magalhaes zijn tweede gele kaart na een overtreding op Gabriel Jesus van City.Arsenal moest de wedstrijd met een speler minder verder uitspelen.

De overwinning op stoere tegenstanders versterkt Manchester City in de koppositie van de Premier League. De titelverdediger staat nu stevig op de 1ste plaats met 53 punten, elf meer dan Chelsea. Liverpool  is 3de met 41 punten . Arsenal is vierde met 35 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport11de overwinning op rij voor Manchester City