dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

11de overwinning op rij voor Manchester City

lees ook ...

Tennis Italie wint voor het eerst in 47jaar Davis Cup

De Tennis selectie van Italie heeft zondag voor het eerst in zeven en veertig ten koste van Australie de finale van de Davis Cup gewonnen. Het winnen van de Davis Cup is natuurlijk een teamprestati...

 

Manchester City  moest tot  het uiterste gaan tegen Arsenal in de Premier league.

Arsenal wist Manchester City, de koploper,  het leven moeilijk te maken,maar verhinderde een nieuwe zege van Manchester City niet. Het team van Pep Guardiola versloeg zaterdag de Londenaren mer 2-1 in de eerste Premier League wedstrijd in 2022.Saka opende de score voor Arsenal, maar Mahrez,met een penalty, en Rodri zorgden in blessuretijd voor de 11de opeenvolgende overwinning van City in de competitie. Bij Arsenal kreeg Gabriel Magalhaes zijn tweede gele kaart na een overtreding op Gabriel Jesus van City.Arsenal moest de wedstrijd met een speler minder verder uitspelen.

De overwinning op stoere tegenstanders versterkt Manchester City in de koppositie van de Premier League. De titelverdediger staat nu stevig op de 1ste plaats met 53 punten, elf meer dan Chelsea. Liverpool  is 3de met 41 punten . Arsenal is vierde met 35 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport11de overwinning op rij voor Manchester City