donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

11de overwinning op rij voor Manchester City

lees ook ...

La Lakers winnen in de NBA van Milwaukee Bucks

De La Lakers die een slechte start kenden in de NBA competitie hebben vrijdagavond met 133-129 kunnen winnen van de Milwaukee Bucks waarbij Anthony Davis 44 punten scoorde. Los Angeles Lakers wist ...

 

Manchester City  moest tot  het uiterste gaan tegen Arsenal in de Premier league.

Arsenal wist Manchester City, de koploper,  het leven moeilijk te maken,maar verhinderde een nieuwe zege van Manchester City niet. Het team van Pep Guardiola versloeg zaterdag de Londenaren mer 2-1 in de eerste Premier League wedstrijd in 2022.Saka opende de score voor Arsenal, maar Mahrez,met een penalty, en Rodri zorgden in blessuretijd voor de 11de opeenvolgende overwinning van City in de competitie. Bij Arsenal kreeg Gabriel Magalhaes zijn tweede gele kaart na een overtreding op Gabriel Jesus van City.Arsenal moest de wedstrijd met een speler minder verder uitspelen.

De overwinning op stoere tegenstanders versterkt Manchester City in de koppositie van de Premier League. De titelverdediger staat nu stevig op de 1ste plaats met 53 punten, elf meer dan Chelsea. Liverpool  is 3de met 41 punten . Arsenal is vierde met 35 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport11de overwinning op rij voor Manchester City