zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

100ste wedstrijd voor Pedri in Barcelona shirt

lees ook ...

Carlos Alcaraz verslaat Danil Medvedev in de finale van Indi...

De 19-jarige Spanjaard Carlos Alcaraz won niet alleen de Indian Wells maar verdreef Djokovic van de eerste plaats op de Wereldranglijst bij de mannen Carlos Alcaraz won vrij gemakkelijk zondag de f...

De 20-jarige aanvallende middenvelder en Spaans international  Pedri speelde zaterdagmiddag zijn 100ste wedstrijd voor FC Barcelona. Pedri kwam in de La Liga wedstrijd tussen Barcelona en Girona invallen voor de geblesseerd geraakte Dembele en scoorde ook nog het winnend doelpunt voor Barcelona.

De aanvallende middenvelder die van Tenerife overkwam naar Barcelona maakte zijn debuut in een pre-season friendly wedstrijd tegen Tarragona, die Barcelona met 3-1 won.  In oktober stond hij voor het eerst in de basis in de ontmoeting tegen Getafe, die Barcelona met 0-1 verloor.

Zijn eerste doelpunt scoorde hij in de Champions league wedstrijd tegen Fevencvaros en werd daardoor ook de jongste speler van Barcelona, die in een Europese competitie scoorde. Tot nu toe speelde hij 18 wedstrijden voor de Nationale selectie van Spanje en maakte ook deel uit van de selectie tijdens het afgelopen WK in Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport100ste wedstrijd voor Pedri in Barcelona shirt