woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

100ste wedstrijd voor Pedri in Barcelona shirt

lees ook ...

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spel...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan. Novak...

De 20-jarige aanvallende middenvelder en Spaans international  Pedri speelde zaterdagmiddag zijn 100ste wedstrijd voor FC Barcelona. Pedri kwam in de La Liga wedstrijd tussen Barcelona en Girona invallen voor de geblesseerd geraakte Dembele en scoorde ook nog het winnend doelpunt voor Barcelona.

De aanvallende middenvelder die van Tenerife overkwam naar Barcelona maakte zijn debuut in een pre-season friendly wedstrijd tegen Tarragona, die Barcelona met 3-1 won.  In oktober stond hij voor het eerst in de basis in de ontmoeting tegen Getafe, die Barcelona met 0-1 verloor.

Zijn eerste doelpunt scoorde hij in de Champions league wedstrijd tegen Fevencvaros en werd daardoor ook de jongste speler van Barcelona, die in een Europese competitie scoorde. Tot nu toe speelde hij 18 wedstrijden voor de Nationale selectie van Spanje en maakte ook deel uit van de selectie tijdens het afgelopen WK in Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport100ste wedstrijd voor Pedri in Barcelona shirt