Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Zanger George Michael overleden

Geplaatst

op

De Britse popzanger George Michael is zondag op 53-jarige leeftijd overleden. Het oud-lid van de band Wham! is vermoedelijk overleden aan hartfalen. De doodsoorzaak is nog niet officieel vastgesteld. Volgens zijn manager is hij vredig heengegaan, in zijn huis ten westen van Londen.

George Michael werd als Georgios Kyriacos Panayiotou in het noorden van Londen geboren. In de jaren tachtig werd hij wereldberoemd met het duo Wham! dat hij, met zijn schoolvriend Andrew Ridgeley, op zijn achttiende oprichtte. Het duo scoorde hits als Wake me up before you go go, Freedom en Last Christmas.

De band bleef voor vijf jaar bestaan, daarna volgde een succesvolle solocarrière, met nummer 1-hits als A different corner, het duet met Aretha Franklin I knew you were waiting (for me), I want your sex en Faith. In totaal verkocht hij in vier decennia tijd 100 miljoen albums.

Het overlijden van de zanger heeft tot geschokte reacties in de muziekwereld geleid. George Michael is de zoveelste bekende artiest die in 2016 is overleden. Begin dit jaar overleed zanger David Bowie en later in het jaar volgden onder meer Prince en Leonard Cohen.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Kim

    maandag 26 december 2016 at 13:58

    dit jaar zijn veel artiesten heen gegaan. ze zijn ons voor gegaan. hij is gestorven op kerstdag wat toepasselijk. last chrismast heeft hij zijn hart gegeven. en je gaf het weg.
    R I P

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Gregory Sedoc krijgt eigen tv-programma

Geplaatst

op

By

Gregory Sedoc, momenteel te zien in Expeditie Robinson, krijgt van de AVROTROS een eigen televisieprogramma. In Sedoc Onderzoekt brengt de voormalig hordeloper de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de topsport voor het voetlicht.

In elke aflevering bezoekt Sedoc laboratoria en testcentra waar de nieuwste onderzoeken en testen plaatsvinden. Daarnaast gaat hij in gesprek met wetenschappers en topsporters. Hij neemt de kijker mee om van binnenuit te kijken naar een wereld die continu bezig is om nieuwe materialen en producten te ontwikkelen. De Nederlandse Publieke Omroep kondigde maandag aan dat de serie Sedoc Onderzoekt vanaf dinsdag 2 april te zien is op NPO 2.

Gregory Sedoc is momenteel een van de vijf overgebleven expeditieleden in Expeditie Robinson. Ook doet hij binnenkort mee aan de kennisquiz De slimste mens, die maandag met een nieuw seizoen begint.

Gregory Sedoc is een voormalig Nederlands hordeloper. In 2007 werd hij in Birmingham Europees kampioen op de 60 meter horden. Hij deed drie keer mee aan de Olympische Spelen en behaalde dertien medailles op de Nederlandse kampioenschappen. Tegenwoordig is hij analist bij de NOS, personal trainer en werkzaam voor de politie. In 2016 nam hij afscheid van de atletiek bij de EK in zijn geboortestad Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Beyoncé ingevlogen voor bruiloft

Geplaatst

op

Beyoncé heeft afgelopen weekend opgetreden tijdens een
huwelijksfeest in India. Isha Ambani, dochter van de rijkste
man van Azië, trouwt deze week met Anand Piramal, zoon van
een andere miljardair. Ze trad op tijdens de sangeet, een avond vol muziek en dans die traditiegetrouw voorafgaat aan een Indiase bruiloft.
Volgens de Indiase media stond niet alleen Beyoncé op de gastenlijst, ook Hillary Clinton zou een uitnodiging in een kistje hebben gekregen.
De bruiloft van Isha en Anand, die woensdag plaats vind, is de derde grote bruiloft in India in korte tijd.
Bollywood-sterren Deepika Padukone en Ranveer Singh gaven elkaar vorige maand het jawoord in Italië en gaven vervolgens vier feesten in India. Vorige weekend was het de beurt aan Priyanka Chopra en Nick Jonas.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |