Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Zanger George Michael overleden

Geplaatst

op

De Britse popzanger George Michael is zondag op 53-jarige leeftijd overleden. Het oud-lid van de band Wham! is vermoedelijk overleden aan hartfalen. De doodsoorzaak is nog niet officieel vastgesteld. Volgens zijn manager is hij vredig heengegaan, in zijn huis ten westen van Londen.

George Michael werd als Georgios Kyriacos Panayiotou in het noorden van Londen geboren. In de jaren tachtig werd hij wereldberoemd met het duo Wham! dat hij, met zijn schoolvriend Andrew Ridgeley, op zijn achttiende oprichtte. Het duo scoorde hits als Wake me up before you go go, Freedom en Last Christmas.

De band bleef voor vijf jaar bestaan, daarna volgde een succesvolle solocarrière, met nummer 1-hits als A different corner, het duet met Aretha Franklin I knew you were waiting (for me), I want your sex en Faith. In totaal verkocht hij in vier decennia tijd 100 miljoen albums.

Het overlijden van de zanger heeft tot geschokte reacties in de muziekwereld geleid. George Michael is de zoveelste bekende artiest die in 2016 is overleden. Begin dit jaar overleed zanger David Bowie en later in het jaar volgden onder meer Prince en Leonard Cohen.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Kim

    maandag 26 december 2016 at 13:58

    dit jaar zijn veel artiesten heen gegaan. ze zijn ons voor gegaan. hij is gestorven op kerstdag wat toepasselijk. last chrismast heeft hij zijn hart gegeven. en je gaf het weg.
    R I P

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen