Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Zanger George Michael overleden

Geplaatst

op

door

De Britse popzanger George Michael is zondag op 53-jarige leeftijd overleden. Het oud-lid van de band Wham! is vermoedelijk overleden aan hartfalen. De doodsoorzaak is nog niet officieel vastgesteld. Volgens zijn manager is hij vredig heengegaan, in zijn huis ten westen van Londen.

George Michael werd als Georgios Kyriacos Panayiotou in het noorden van Londen geboren. In de jaren tachtig werd hij wereldberoemd met het duo Wham! dat hij, met zijn schoolvriend Andrew Ridgeley, op zijn achttiende oprichtte. Het duo scoorde hits als Wake me up before you go go, Freedom en Last Christmas.

De band bleef voor vijf jaar bestaan, daarna volgde een succesvolle solocarrière, met nummer 1-hits als A different corner, het duet met Aretha Franklin I knew you were waiting (for me), I want your sex en Faith. In totaal verkocht hij in vier decennia tijd 100 miljoen albums.

Het overlijden van de zanger heeft tot geschokte reacties in de muziekwereld geleid. George Michael is de zoveelste bekende artiest die in 2016 is overleden. Begin dit jaar overleed zanger David Bowie en later in het jaar volgden onder meer Prince en Leonard Cohen.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Kim

dit jaar zijn veel artiesten heen gegaan. ze zijn ons voor gegaan. hij is gestorven op kerstdag wat toepasselijk. last chrismast heeft hij zijn hart gegeven. en je gaf het weg.
R I PAdvertentie

Starspot

Famke Louise heeft nieuwe look

Geplaatst

op

door

Het is een happy new hair day voor Famke Louise. De zangeres heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe look en heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Na een kappersbezoek heeft ze niet langer half lang haar, maar een lange bob. Ze deelde vandaag het eindresultaat op Instagram. Haar volgers zijn enthousiast.  

Lees verder

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Meest gelezen

X