Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Winonah de Jong speelt in Suriname de film

Geplaatst

op

door

Modeontwerpster Winonah de Jong (37) heeft een rol te pakken in de veelbesproken film Suriname. Het is het acteerdebuut voor Winonah. “Ik heb het meteen heel serieus aangepakt met een acteercoach in Amsterdam”, aldus de Jong.

Winonah, de vrouw van voetballer Nigel de Jong, speelt Conny, de zus van het hoofdpersonage uit de film, die handelt in drugs. Het acteren gaat Winonah tot nu toe goed af. “Het bevalt prima. Ik vind het erg leuk om te doen.” Ook heeft de modeontwerpster meer respect gekregen voor acteurs. “Het is zo moeilijk om jezelf in te leven. Mijn respect is enorm toegenomen”

Dat de film zich afspeelt in Suriname vindt Winonah erg bijzonder. “Ik ben een geboren Surinaamse en ik ben er trots op dat ik dit nu zo kan doen”, aldus De Jong. Ze is momenteel al een paar dagen in Suriname. “Over een tijdje ga ik terug naar mijn kindjes en dan kom ik weer voor drie weken terug.”

Suriname de film is de afgelopen tijd volop in het nieuws omdat actrice Imanuelle Grives (34) werd opgepakt in België bij het festival Tomorrowland wegens drugshandel. Grives beweerde dat ze de drugs bij zich had ter voorbereiding op een rol in Suriname. Haar rol is inmiddels overgenomen door Fajah Lourens (38). Winonah geeft aan Imanuelle niet persoonlijk te kennen. “Ik vind het een heel naar verhaal”, aldus Winonah.

De film is een remake van de gelijknamige film uit 2011 en wordt geregisseerd door Danny Leysner, die hiermee zijn filmdebuut maakt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Beyoncé doet verbod op herdenkingsfoto’s

Geplaatst

op

door

Culturu.com – De zangeres is van mening dat het tonen van foto´s een belediging is naar de familie Bryant. Daarom heeft Beyoncé de fotografen dan ook verboden om foto’s te maken op de herdenking van de overleden basketbalspeler Kobe Bryant. Kobe is samen met zijn dochter overleden tijdens een vliegtuig ongeluk.

De meningen zijn verdeeld zo meld een anonieme bron. ,,Het is een belediging voor de familie Bryant en de fans”. ,,Beyoncé is zo controlerend wat betreft haar imago – ze staat normaal gesproken alleen publicatie toe van foto’s die ze zelf heeft goedgekeurd. Nu mocht geen enkele fotograaf een foto van haar maken bij de herdenking. Serieus, bij een herdenking? Dat deed zelfs de familie van Michael Jackson niet bij zijn dienst.”

Ook mochten er geen camera’s gericht zijn op Beyoncé. Vele mensen geven dan ook aan dat zij hiermee echt een diva imago creëert. ,,Dit helpt haar imago totaal niet, het brengt haar imago zelfs schade toe. De herdenking draaide niet om haar. Geen van de andere artiesten vond het maken van foto’s een probleem, ook Christina Aguilera en Alicia Keys niet.”

Lees verder

Starspot

Ben Affleck al meer dan 20 jaar depressief

Geplaatst

op

door

Eerder deze week liet de acteur al wat meer los over zijn privéleven, zo sprak hij al eerder over zijn alcoholverslaving, zijn jeugd en zijn scheiding met zijn ex vrouw.

,,Ik kamp met depressies. Ik slik antidepressiva en dat helpt mij enorm”, zegt Ben in Good Morning America. ,,Ik slik dat al sinds mijn 26e, verschillende soorten. Ik heb gewisseld van soort en verschillende geprobeerd.”

Ook deze medicatie brengt bijwerkingen met zich mee ,,Soms vertellen ze je niets over een vreselijke bijwerking en kom je terug bij de dokter en zeg je: waarom ben ik 60 pond zwaarder? En dan zegt de dokter: oh, je bent een beetje aangekomen? Nou, bedankt”, zegt de acteur lachend.

De acteur is nu al meer dan een jaar nuchter en ziet zijn toekomstbeeld erg positief in.

Lees verder

Meest gelezen