Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Winonah de Jong speelt in Suriname de film

Geplaatst

op

door

Modeontwerpster Winonah de Jong (37) heeft een rol te pakken in de veelbesproken film Suriname. Het is het acteerdebuut voor Winonah. “Ik heb het meteen heel serieus aangepakt met een acteercoach in Amsterdam”, aldus de Jong.

Winonah, de vrouw van voetballer Nigel de Jong, speelt Conny, de zus van het hoofdpersonage uit de film, die handelt in drugs. Het acteren gaat Winonah tot nu toe goed af. “Het bevalt prima. Ik vind het erg leuk om te doen.” Ook heeft de modeontwerpster meer respect gekregen voor acteurs. “Het is zo moeilijk om jezelf in te leven. Mijn respect is enorm toegenomen”

Dat de film zich afspeelt in Suriname vindt Winonah erg bijzonder. “Ik ben een geboren Surinaamse en ik ben er trots op dat ik dit nu zo kan doen”, aldus De Jong. Ze is momenteel al een paar dagen in Suriname. “Over een tijdje ga ik terug naar mijn kindjes en dan kom ik weer voor drie weken terug.”

Suriname de film is de afgelopen tijd volop in het nieuws omdat actrice Imanuelle Grives (34) werd opgepakt in België bij het festival Tomorrowland wegens drugshandel. Grives beweerde dat ze de drugs bij zich had ter voorbereiding op een rol in Suriname. Haar rol is inmiddels overgenomen door Fajah Lourens (38). Winonah geeft aan Imanuelle niet persoonlijk te kennen. “Ik vind het een heel naar verhaal”, aldus Winonah.

De film is een remake van de gelijknamige film uit 2011 en wordt geregisseerd door Danny Leysner, die hiermee zijn filmdebuut maakt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Jennifer Lawrence stapt stiekem in huwelijksbootje’

Geplaatst

op

door

Met een bezoekje aan een rechtbank in New York hebben Jennifer Lawrence en haar verloofde Cooke Maroney de geruchtenmachine over een huwelijk aangezwengeld. Volgens verschillende Amerikaanse media is het stel maandag getrouwd.

In een inmiddels verwijderde tweet vertelde een andere bezoeker van de rechtbank, waar in de VS ook huwelijken worden afgehandeld, dat ze Jennifer er had gespot. “Kom je je huwelijkspapieren ophalen, loopt Jennifer Lawrence voorbij om te trouwen”, aldus de stadgenoot van de actrice. De New York Post plaatste maandag beelden waarop Jennifer en Cooke de rechtbank verlaten met een stapeltje documenten in hun handen.

De twee werden vorig jaar voor het eerst samen gezien. In februari bevestigde de woordvoerder van de Oscarwinnares dat ze verloofd was met Cooke, die eigenaar is van een galerie in New York.

Lees verder

Starspot

Jarige prins Harry in het zonnetje gezet door Meghan Markle

Geplaatst

op

door

Prins Harry viert zondag zijn 35e verjaardag en wordt daarom door zijn familieleden flink in het zonnetje gezet op sociale media. Ook zijn vrouw Meghan wenst hem op Instagram een hele fijne verjaardag.

De hertogin van Sussex schrijft dat Harry haar dagelijks inspireert door de wijze waarop hij zich inzet voor goede doelen. “Je bent de beste echtgenoot en meest geweldige vader voor onze zoon. We houden van je”, deelde Meghan bij een collage van foto’s van de prins.

Ook oma koningin Elizabeth en broer William en zijn vrouw Catherine feliciteerden Harry op sociale media. Onder de post van Meghan regent het bovendien lieve berichtjes van fans.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X