Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Waylon en Sharon Doorson maken filmdebuut

Geplaatst

op

Zanger Waylon en zangeres Sharon Doorson hebben beiden hun eerste rol in een film te pakken.

De artiesten zullen niet zelf op het witte scherm verschijnen maar zullen de stemmen inspreken voor de Nederlandse versie van de animatiefilm Trolls.

Waylon en Sharon Doorson zullen in de film samen Nederlandstalige versies ten gehore brengen van onder andere True Colors van Cindy Lauper en de laatste hit van Justin Timberlake, Can’t stop the feeling.

Sharon Doorson zal de stem van het personage Poppy verzorgen en Waylon leent zijn stem uit voor het personage van Knoest (Branch). IN de originele versie wordt Poppy ingesproken door Anna Kendrick en Knoest wordt gedaan door Justin Timberlake.

Aankomende maandag zullen de twee de studio induiken om aan de Nederlandstalige versie van de film te gaan werken. Trolls is een film van DreamWorks Animation, die onder meer verantwoordelijk zijn voor de grote kaskraker Shrek. Vanaf 12 oktober is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Liefdesbrieven van rapper Tupac worden geveild

Geplaatst

op

Veilinghuis Moments in Time gaat twee liefdesbrieven, van de rapper Tupac, veilen
voor in totaal 15.000 dollar (13.000 euro.)

De brieven werden geschreven in 1985, toen Tupac pas 14jr oud was.
Hij schreef ze naar een jongedame Averel, in de eerste brief verteld hij wie hij is en legt uit waar zijn naam vandaan komt.

In de tweede brief is hij wat directer, en verteld haar dat hij ervan droomt om haar te zoenen en niet kan wachten
totdat ze samen zijn.

Lees verder

Ongecategoriseerd

Michelle Obama onthult ivf-behandelingen

Geplaatst

op

Michelle Obama was te gast in een ABC/News uitzending om haar nieuwe boek, Becoming, te promoten.

In het boek wordt gesproken over de ontmoeting met Barack, hun huwelijk en de moeilijke periodes die in hun huwelijk voorkwamen. Ze verteld dat met de hulp van een relatietherapeut, ze hebben geleerd om beter met elkaar te communiceren.

Ook onthult de voormalige first lady dat ze een miskraam had gekregen, ze voelde zich in die periode alleen en dacht dat ze had gefaald, omdat er niet veel werd gesproken over miskramen. Daarom vind ze het belangrijk om haar verhaal te delen zodat meer vrouwen weten dat het vaak voorkomt.

Omdat de biologische klok begon te tikken op haar 34/35 jr besloten ze ivf-behandelingen te ondergaan en kregen ze hun dochters Mahlia en Sasha. Meer weten van het leven van Michelle Obama? Het boek is vanaf 13 november as verkrijgbaar.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |