Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Waylon en Sharon Doorson maken filmdebuut

Geplaatst

op

Zanger Waylon en zangeres Sharon Doorson hebben beiden hun eerste rol in een film te pakken.

De artiesten zullen niet zelf op het witte scherm verschijnen maar zullen de stemmen inspreken voor de Nederlandse versie van de animatiefilm Trolls.

Waylon en Sharon Doorson zullen in de film samen Nederlandstalige versies ten gehore brengen van onder andere True Colors van Cindy Lauper en de laatste hit van Justin Timberlake, Can’t stop the feeling.

Sharon Doorson zal de stem van het personage Poppy verzorgen en Waylon leent zijn stem uit voor het personage van Knoest (Branch). IN de originele versie wordt Poppy ingesproken door Anna Kendrick en Knoest wordt gedaan door Justin Timberlake.

Aankomende maandag zullen de twee de studio induiken om aan de Nederlandstalige versie van de film te gaan werken. Trolls is een film van DreamWorks Animation, die onder meer verantwoordelijk zijn voor de grote kaskraker Shrek. Vanaf 12 oktober is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen