Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Waylon en Sharon Doorson maken filmdebuut

Geplaatst

op

Zanger Waylon en zangeres Sharon Doorson hebben beiden hun eerste rol in een film te pakken.

De artiesten zullen niet zelf op het witte scherm verschijnen maar zullen de stemmen inspreken voor de Nederlandse versie van de animatiefilm Trolls.

Waylon en Sharon Doorson zullen in de film samen Nederlandstalige versies ten gehore brengen van onder andere True Colors van Cindy Lauper en de laatste hit van Justin Timberlake, Can’t stop the feeling.

Sharon Doorson zal de stem van het personage Poppy verzorgen en Waylon leent zijn stem uit voor het personage van Knoest (Branch). IN de originele versie wordt Poppy ingesproken door Anna Kendrick en Knoest wordt gedaan door Justin Timberlake.

Aankomende maandag zullen de twee de studio induiken om aan de Nederlandstalige versie van de film te gaan werken. Trolls is een film van DreamWorks Animation, die onder meer verantwoordelijk zijn voor de grote kaskraker Shrek. Vanaf 12 oktober is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Concert Franse rapper MHD afgelast

Geplaatst

op

Het concert van de Franse rapper MHD, die vandaag zou optreden in AFAS Live, is afgelast. De rapper zit in de gevangenis nadat hij is aangehouden na een dodelijke vechtpartij in Parijs afgelopen juli. De politie doet onderzoek in hoeverre de 24-jarige MHD daadwerkelijk betrokken was.

Het concert wordt verplaatst naar een nog onbekende datum, de verkochte tickets blijven geldig.

Lees verder

Starspot

Ariana Grande zet een Pokémon tatoeage

Geplaatst

op

Zangeres Ariana Grande heeft een bijzondere tatoeage gezet aan de binnenkant van haar bovenarm, namelijk Pokémon Eevee. Ze liet haar nieuwe aanwinst zien op haar Instagram Stories met de tekst: ”I’ve wanted this for so long.” De 25-jarige Grande is grote fan van Pokémon , op Twitter gaf ze toe dat ze op haar vrije dag vijftien uur achter elkaar Pokémon Let’s Go, Eevee! had gespeeld. Het is niet haar eerste tatoeage, ze schijnt er meer dan dertig te hebben.

Lees verder

Meest gelezen