Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Thomas Berge en Cassidy weer uit elkaar

Geplaatst

op

door

Thomas Berge en Cassidy Roeks zijn weer uit elkaar. De twee waren sinds mei dit jaar voor de derde keer bij elkaar. Ze hadden al drie jaar een knipperlichtrelatie.

In 2016 kwamen Berge en Roeks voor het eerst samen, een jaar later ging dat uit, maar toch hervonden ze de liefde weer. In oktober 2018 zetten ze wederom een punt achter hun relatie, om het in mei 2019 toch weer te proberen. Maar ook deze derde poging hield geen stand.

“Lieve sukkel”, schrijft Cassidy op Instagram. „Aan al het moois komt vaak een eind. Zo ook aan ons avontuur. It was one hell of a ride… Ik ben je dankbaar voor alle mooie dagen, de onvoorwaardelijke liefde die ik heb mogen voelen voor jouw lieve kleine man en de levenslessen die jij me aan het einde van de rit hebt gegeven. Het plekje in mijn hart zullen jullie altijd houden en ik gun je al het moois van de wereld toe”

En voor wie de boodschap nog niet helder was, vervolgt ze: „Hierbij willen Thomas Berge en ik laten weten dat wij ervoor gekozen hebben om voor nu beiden onze eigen weg te gaan. We hopen dat jullie onze privacy hierin willen respecteren.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Grootse bigiyari viering voor Jerrel Vierklau

Geplaatst

op

door

De bekende theaterman van A Sa Go, Jerrel ‘Ba Sukru’ Vierklau, wordt vijftig en zal dit heuglijk feit groots vieren. Voor hem is het dubbel feest, want hij is niet alleen jarig maar zit ook dertig jaar in de toneelwereld. Over het feest-theaterspektakel dat A Sa Go heeft voorbereid is Vierklau bijzonder enthousiast, omdat al de personages waarmee hij bekend is geworden zoals Ba Sukru, de bonuman en pras’ oso Nette de revue zullen passeren.

De speciale friyari oso theatervoorstelling van A Sa Go wordt op 26 oktober gehouden in de Anthony Nesty Sporthal. Volgens regisseur Humphrey van Hetten wordt het niet alleen een gezellig en druk programma met theater, maar ook een mooie avond met veel entertainment van vrienden van Jerrel zoals Dino Burnet.

Die avond wordt het nieuw stuk ‘Yong wentye e waka law law’ opgevoerd. Dit stuk gaat over jonge dames, die oudere mannen voor de gek denken te houden. Echter zijn het aan de andere kant ook de mannen die zich voor de gek willen laten houden, omdat ze denken een yong doifi aan de haak te hebben geslagen. Maar ze weten dat zo’n jonge dame niet echt van ze houdt, maar gewoon misbruik van ze maakt. Den dames den tempo hey en jij hebt je leven al gehad”, vertelt Van Hetten.

Op het programma staan optredens van Sambel Trasie en andere theatervrienden zoals Muriel Mase, Ruben Silvin, Glenn Huisden, Lucien Vriese, Daniella ‘Sproeti’ Dorder en Louis Vismale. De bekende Willietje, Dino Burnet, zal ‘Lobi Singi’ presenteren alsook een friyari boskopu. De muziek komt van Master Kaseko, Marcia Dalfour, Gowtu Moni, Effe anders, Ama zangkoor, Flipdancers en Aptijd. Volgens Van Hetten zijn er ook leuke verrassingen voor het publiek en de jarige.

Lees verder

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Meest gelezen

X