Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Thomas Berge en Cassidy weer uit elkaar

Geplaatst

op

door

Thomas Berge en Cassidy Roeks zijn weer uit elkaar. De twee waren sinds mei dit jaar voor de derde keer bij elkaar. Ze hadden al drie jaar een knipperlichtrelatie.

In 2016 kwamen Berge en Roeks voor het eerst samen, een jaar later ging dat uit, maar toch hervonden ze de liefde weer. In oktober 2018 zetten ze wederom een punt achter hun relatie, om het in mei 2019 toch weer te proberen. Maar ook deze derde poging hield geen stand.

“Lieve sukkel”, schrijft Cassidy op Instagram. „Aan al het moois komt vaak een eind. Zo ook aan ons avontuur. It was one hell of a ride… Ik ben je dankbaar voor alle mooie dagen, de onvoorwaardelijke liefde die ik heb mogen voelen voor jouw lieve kleine man en de levenslessen die jij me aan het einde van de rit hebt gegeven. Het plekje in mijn hart zullen jullie altijd houden en ik gun je al het moois van de wereld toe”

En voor wie de boodschap nog niet helder was, vervolgt ze: „Hierbij willen Thomas Berge en ik laten weten dat wij ervoor gekozen hebben om voor nu beiden onze eigen weg te gaan. We hopen dat jullie onze privacy hierin willen respecteren.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

R. Kelly miste rechtbankzitting door spoedoperatie wegens hernia

Geplaatst

op

door

R. Kelly heeft de afgelopen week verstek laten gaan bij de zitting in de rechtbank van Cook County vanwege een herniaoperatie die met spoed moest worden uitgevoerd. De zanger, die zich in Cook County moet verweren tegen een aanklacht wegens seksueel misbruik, is opgenomen geweest in een ziekenhuis maar bevindt zich inmiddels weer in de gevangenis in Chicago, meldt TMZ.

De advocaat van R. Kelly maakte in september melding van meerdere gezondheidsklachten waaraan de 52-jarige zanger zou lijden en pleitte voor zijn vrijlating. Naast een onbehandelde hernia zou R. Kelly last hebben van gevoelloosheid in zijn handen en angstaanvallen.

R. Kelly staat in Cook County terecht voor seksueel misbruik. De zanger zou in 2003 een vrouw gedwongen hebben tot orale seks. Hij staat ook in andere zaken terecht. Onder meer zou hij zich schuldig hebben gemaakt aan vrijheidsberoving en het bezit van kinderporno.

Lees verder

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Meest gelezen