Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

THE MATRIX 4 OFFICIEEL AANGEKONDIGD MET KEANU REEVES EN CARRIE-ANNE MOSS

Geplaatst

op

door

Er gaan al jaren geruchten over een vierde The Matrix film, maar het is nu eindelijk bevestigd dat die er gaat komen. Niet alleen gaat Lana Wachowski – maker van de originele films – het project schrijven en regisseren, maar er zullen ook twee prominente acteurs uit de eerdere films meedoen. Het gaat hier om niemand minder dan Carrie-Anne Moss en Keanu Reeves.

Hoe goed de John Wick films ook mogen zijn, de beste rol van Keanu Reeves blijft voor velen toch die van Neo in The Matrix. Deze in 1999 uitgebrachte film viert dit jaar alweer zijn 20ste verjaardag en is inmiddels een klassieker geworden. Ook verschenen er twee vervolgen, al werden die een stuk minder goed ontvangen.

Desondanks wordt er al jaren gespeculeerd over een The Matrix 4. Het bleef voor kort bij geruchten, maar nu is officieel aangekondigd dat er inderdaad een vervolg komt.

De regie van deze nieuwe film ligt bij wederom Lana Wachowski, die hem ook gaat schrijven. Zij was tevens degene welke de overige drie films maakte. Dit deed ze samen met haar zus Lilly Wachowski, die dit keer echter niet betrokken zal zijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Jennifer Lawrence stapt stiekem in huwelijksbootje’

Geplaatst

op

door

Met een bezoekje aan een rechtbank in New York hebben Jennifer Lawrence en haar verloofde Cooke Maroney de geruchtenmachine over een huwelijk aangezwengeld. Volgens verschillende Amerikaanse media is het stel maandag getrouwd.

In een inmiddels verwijderde tweet vertelde een andere bezoeker van de rechtbank, waar in de VS ook huwelijken worden afgehandeld, dat ze Jennifer er had gespot. “Kom je je huwelijkspapieren ophalen, loopt Jennifer Lawrence voorbij om te trouwen”, aldus de stadgenoot van de actrice. De New York Post plaatste maandag beelden waarop Jennifer en Cooke de rechtbank verlaten met een stapeltje documenten in hun handen.

De twee werden vorig jaar voor het eerst samen gezien. In februari bevestigde de woordvoerder van de Oscarwinnares dat ze verloofd was met Cooke, die eigenaar is van een galerie in New York.

Lees verder

Starspot

Jarige prins Harry in het zonnetje gezet door Meghan Markle

Geplaatst

op

door

Prins Harry viert zondag zijn 35e verjaardag en wordt daarom door zijn familieleden flink in het zonnetje gezet op sociale media. Ook zijn vrouw Meghan wenst hem op Instagram een hele fijne verjaardag.

De hertogin van Sussex schrijft dat Harry haar dagelijks inspireert door de wijze waarop hij zich inzet voor goede doelen. “Je bent de beste echtgenoot en meest geweldige vader voor onze zoon. We houden van je”, deelde Meghan bij een collage van foto’s van de prins.

Ook oma koningin Elizabeth en broer William en zijn vrouw Catherine feliciteerden Harry op sociale media. Onder de post van Meghan regent het bovendien lieve berichtjes van fans.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X