Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

THE MATRIX 4 OFFICIEEL AANGEKONDIGD MET KEANU REEVES EN CARRIE-ANNE MOSS

Geplaatst

op

door

Er gaan al jaren geruchten over een vierde The Matrix film, maar het is nu eindelijk bevestigd dat die er gaat komen. Niet alleen gaat Lana Wachowski – maker van de originele films – het project schrijven en regisseren, maar er zullen ook twee prominente acteurs uit de eerdere films meedoen. Het gaat hier om niemand minder dan Carrie-Anne Moss en Keanu Reeves.

Hoe goed de John Wick films ook mogen zijn, de beste rol van Keanu Reeves blijft voor velen toch die van Neo in The Matrix. Deze in 1999 uitgebrachte film viert dit jaar alweer zijn 20ste verjaardag en is inmiddels een klassieker geworden. Ook verschenen er twee vervolgen, al werden die een stuk minder goed ontvangen.

Desondanks wordt er al jaren gespeculeerd over een The Matrix 4. Het bleef voor kort bij geruchten, maar nu is officieel aangekondigd dat er inderdaad een vervolg komt.

De regie van deze nieuwe film ligt bij wederom Lana Wachowski, die hem ook gaat schrijven. Zij was tevens degene welke de overige drie films maakte. Dit deed ze samen met haar zus Lilly Wachowski, die dit keer echter niet betrokken zal zijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Beyoncé doet verbod op herdenkingsfoto’s

Geplaatst

op

door

Culturu.com – De zangeres is van mening dat het tonen van foto´s een belediging is naar de familie Bryant. Daarom heeft Beyoncé de fotografen dan ook verboden om foto’s te maken op de herdenking van de overleden basketbalspeler Kobe Bryant. Kobe is samen met zijn dochter overleden tijdens een vliegtuig ongeluk.

De meningen zijn verdeeld zo meld een anonieme bron. ,,Het is een belediging voor de familie Bryant en de fans”. ,,Beyoncé is zo controlerend wat betreft haar imago – ze staat normaal gesproken alleen publicatie toe van foto’s die ze zelf heeft goedgekeurd. Nu mocht geen enkele fotograaf een foto van haar maken bij de herdenking. Serieus, bij een herdenking? Dat deed zelfs de familie van Michael Jackson niet bij zijn dienst.”

Ook mochten er geen camera’s gericht zijn op Beyoncé. Vele mensen geven dan ook aan dat zij hiermee echt een diva imago creëert. ,,Dit helpt haar imago totaal niet, het brengt haar imago zelfs schade toe. De herdenking draaide niet om haar. Geen van de andere artiesten vond het maken van foto’s een probleem, ook Christina Aguilera en Alicia Keys niet.”

Lees verder

Starspot

Ben Affleck al meer dan 20 jaar depressief

Geplaatst

op

door

Eerder deze week liet de acteur al wat meer los over zijn privéleven, zo sprak hij al eerder over zijn alcoholverslaving, zijn jeugd en zijn scheiding met zijn ex vrouw.

,,Ik kamp met depressies. Ik slik antidepressiva en dat helpt mij enorm”, zegt Ben in Good Morning America. ,,Ik slik dat al sinds mijn 26e, verschillende soorten. Ik heb gewisseld van soort en verschillende geprobeerd.”

Ook deze medicatie brengt bijwerkingen met zich mee ,,Soms vertellen ze je niets over een vreselijke bijwerking en kom je terug bij de dokter en zeg je: waarom ben ik 60 pond zwaarder? En dan zegt de dokter: oh, je bent een beetje aangekomen? Nou, bedankt”, zegt de acteur lachend.

De acteur is nu al meer dan een jaar nuchter en ziet zijn toekomstbeeld erg positief in.

Lees verder

Meest gelezen