Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

R. Kelly miste rechtbankzitting door spoedoperatie wegens hernia

Geplaatst

op

door

R. Kelly heeft de afgelopen week verstek laten gaan bij de zitting in de rechtbank van Cook County vanwege een herniaoperatie die met spoed moest worden uitgevoerd. De zanger, die zich in Cook County moet verweren tegen een aanklacht wegens seksueel misbruik, is opgenomen geweest in een ziekenhuis maar bevindt zich inmiddels weer in de gevangenis in Chicago, meldt TMZ.

De advocaat van R. Kelly maakte in september melding van meerdere gezondheidsklachten waaraan de 52-jarige zanger zou lijden en pleitte voor zijn vrijlating. Naast een onbehandelde hernia zou R. Kelly last hebben van gevoelloosheid in zijn handen en angstaanvallen.

R. Kelly staat in Cook County terecht voor seksueel misbruik. De zanger zou in 2003 een vrouw gedwongen hebben tot orale seks. Hij staat ook in andere zaken terecht. Onder meer zou hij zich schuldig hebben gemaakt aan vrijheidsberoving en het bezit van kinderporno.

Lees verder

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Meest gelezen