Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Taylor Swift woedend op manager Justin Bieber

Geplaatst

op

door

Scooter Braun, de manager van onder meer Kanye West en Justin Bieber, heeft platenlabel Big Machine Record gekocht en is daarmee eigenaar geworden van de muziek van Taylor Swift. En daar is de zangeres bepaald niet blij mee.

Taylor plaatste zondag een lange Tumblr-post waarin ze Scooter ervan beschuldigt haar al jarenlang te treiteren. “Ik hoorde hier pas van toen de rest van de wereld het ook hoorde”, laat ze weten over de deal. “Ik moest meteen denken aan het volhardende, manipulatieve getreiter van zijn kant dat ik al jaren meemaak. Zoals toen Kim Kardashian een illegaal opgenomen telefoongesprek lekte en Scooter twee van zijn cliënten opjutte om mij er online over te pesten.”

Scooter heeft me mijn levenswerk afgenomen, waarvan ik nooit de kans heb gekregen het zelf te kopen”, aldus 29-jarige. “Mijn muzikale erfgoed ligt nu in de handen van degene die heeft geprobeerd dat af te breken. Dit is mijn ‘worst case scenario’.”

Taylor zegt dat ze haar post plaatst om minder ervaren muzikanten te waarschuwen. “Hopelijk leest een jonge artiest of een kind met een droom dit en leert die zichzelf beter te beschermen tijdens onderhandelingen. Je zou altijd eigenaar moeten zijn van je artistieke uitingen.”

Justin Bieber reageert in een uitgebreide Instagrampost op Taylors bericht. Hij maakt eerst zijn excuses voor een reactie die hij jaren geleden op Instagram plaatste ten koste van Taylor Swift. “Ik dacht toen dat dit grappig was, maar besef nu dat het walgelijk en ongevoelig was.”

Vervolgens zet hij de tegenaanval in. “Dat jij dit op social media zet en ervoor zorgt dat mensen Scooter haten is niet eerlijk,” zegt hij. “Het komt op mij over alsof je sympathie wil. Je wist toen je dit plaatste dat fans Scooter zouden pesten.” Hailey Bieber valt haar man bij en reageert “Gentleman” onder zijn post.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Amanda Balk terug bij haar ex Stavros na witwasschandaal

Geplaatst

op

door

Amanda Balk laat op Instagram weten weer terug te zijn bij haar ex Stavros T. In januari vertelde de realityster nog te gaan scheiden van de Griekse Stavros, nadat hij werd opgepakt voor het telen van zeer grote hoeveelheden hennep gedurende een lange periode en het witwassen van geld.

De realityster plaatst nu een foto van hun samen met de tekst: “Mensen die bij elkaar horen, vinden altijd weer hun weg terug naar elkaar.” Amanda Balk liet afgelopen maandag aan RTL Boulevard weten dat het hartstikke goed met haar gaat. “Met mijn dochter nog veel beter, dat is het belangrijkste.” Toen liet ze nog niets blijken van een eventuele verzoening met Stavros.

In mei kwam Stavros T. weer op vrije voeten, nadat de voorlopige hechtenis werd geschorst. De voorwaarde is wel dat hij zich meldt bij de Reclassering en een enkelband draagt.

Het management van de realityster laat in een statement weten: „Amanda en Stavros gaan proberen er samen uit te komen. En ze is tot de conclusie gekomen dat zij getrouwd is met Stavros om duizenden verschillende redenen. Ze ziet al deze redenen nog steeds in hem, ondanks zijn fouten. Op basis daarvan vindt ze het de moeite waard om hem nog een kans te geven zich te bewijzen.”

Lees verder

Starspot

Aanklacht tegen Kevin Spacey voor misbruik ingetrokken

Geplaatst

op

door

Acteur Kevin Spacey wordt niet langer vervolgd voor seksueel misbruik van een 18-jarige man in 2016. De Amerikaanse aanklagers hebben de aanklachten ingetrokken omdat de man die Spacey beschuldigt niet over alles wilde getuigen.

De cafémedewerker die zegt dat Spacey hem misbruikte, weigert te getuigen over een telefoon die hij zou zijn kwijtgeraakt. Volgens de advocaten van de acteur staan er op de telefoon gegevens die hem kunnen vrijpleiten en ze wilden het toestel onderzoeken op verwijderde berichten.

In de rechtbank ontkende de medewerker vorige week berichten van zijn telefoon te hebben verwijderd of schermafbeeldingen te hebben gemanipuleerd. Toen Spaceys advocaten vroegen of hij wist dat knoeien met bewijs strafbaar is, beriep hij zich op het vijfde amendement van de Amerikaanse grondwet. Daarin staat dat niemand tegen zichzelf hoeft te getuigen.

De rechter besloot daarop de verklaring van de cafémedewerker uit het strafdossier te schrappen. Na een week beraad heeft de aanklager nu besloten om de zaak te laten vallen.

Spacey is door verscheidene andere mannen en jongens beschuldigd van seksueel misbruik en opgepast gedrag, Onder hen was collega-acteur Anthony Rapp, die zei dat Spacey hem in 1986 had proberen te verleiden. Rapp was toen 14 jaar. Spacey heeft zich daarvoor verontschuldigd en werd door Netflix uit de serie House of Cards gezet.

De aanklacht van de cafémedewerker was de enige lopende strafzaak tegen Kevin Spacey. De steracteur heeft steeds gezegd dat hij niet schuldig is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X