Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Taylor Swift woedend op manager Justin Bieber

Geplaatst

op

door

Scooter Braun, de manager van onder meer Kanye West en Justin Bieber, heeft platenlabel Big Machine Record gekocht en is daarmee eigenaar geworden van de muziek van Taylor Swift. En daar is de zangeres bepaald niet blij mee.

Taylor plaatste zondag een lange Tumblr-post waarin ze Scooter ervan beschuldigt haar al jarenlang te treiteren. “Ik hoorde hier pas van toen de rest van de wereld het ook hoorde”, laat ze weten over de deal. “Ik moest meteen denken aan het volhardende, manipulatieve getreiter van zijn kant dat ik al jaren meemaak. Zoals toen Kim Kardashian een illegaal opgenomen telefoongesprek lekte en Scooter twee van zijn cliënten opjutte om mij er online over te pesten.”

Scooter heeft me mijn levenswerk afgenomen, waarvan ik nooit de kans heb gekregen het zelf te kopen”, aldus 29-jarige. “Mijn muzikale erfgoed ligt nu in de handen van degene die heeft geprobeerd dat af te breken. Dit is mijn ‘worst case scenario’.”

Taylor zegt dat ze haar post plaatst om minder ervaren muzikanten te waarschuwen. “Hopelijk leest een jonge artiest of een kind met een droom dit en leert die zichzelf beter te beschermen tijdens onderhandelingen. Je zou altijd eigenaar moeten zijn van je artistieke uitingen.”

Justin Bieber reageert in een uitgebreide Instagrampost op Taylors bericht. Hij maakt eerst zijn excuses voor een reactie die hij jaren geleden op Instagram plaatste ten koste van Taylor Swift. “Ik dacht toen dat dit grappig was, maar besef nu dat het walgelijk en ongevoelig was.”

Vervolgens zet hij de tegenaanval in. “Dat jij dit op social media zet en ervoor zorgt dat mensen Scooter haten is niet eerlijk,” zegt hij. “Het komt op mij over alsof je sympathie wil. Je wist toen je dit plaatste dat fans Scooter zouden pesten.” Hailey Bieber valt haar man bij en reageert “Gentleman” onder zijn post.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Danny Froger vader geworden van dochtertje

Geplaatst

op

door

Danny Froger is vader geworden van een dochtertje. Dat maakt hij vandaag bekend via Instagram.

In maart lieten Froger (31) en zijn vriendin Ann Dominique (28) weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het meisje heet Fallon Froger en is op 21 september geboren. 

“De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren”, jubelt Froger op Instagram. “21 september is de mooiste dag uit mijn leven. Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zo veel van jullie.”

Lees verder

Starspot

Frits Wester neemt rustpauze om alcoholgebruik

Geplaatst

op

door

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. “Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe”, zegt de politiek commentator.

RTL Nieuws en Frits Wester zeggen in een verklaring dat gezamenlijk is besloten om een rustpauze in te lassen. “Op 8 september was het verslag van Frits Wester in de uitzending van RTL Nieuws niet zoals RTL en de kijker van hem gewend zijn. RTL is daarover in gesprek gegaan met Frits”, meldt het nieuwsprogramma.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven.”

“Mede namens de collega’s wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe”, zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws

Lees verder

Meest gelezen

X