Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Tasty Comedy smaakt naar meer

Geplaatst

op

Tasty Comedy, de grappige dinnershow van Jörgen Raymann en tv-kok Ramon Beuk, is sinds begin mei te zien op De Pier. Freelanche journalist Tanja Verkaik nam de proef op de som.

Jörgen Raymann praat de avond aan elkaar en vertelt over de gerechten. Tijdens het eten spelen Brenday en The Tasty Tunes live voor het publiek, tussendoor zijn er optredens van stand-uppers. “Ik ben al 23 jaar getrouwd. Voor een Surinamer is dat heel lang, maar geloof me je komt van een Surinaamse vrouw niet af ook als zou je dat willen. Het geheim van zo’n lange relatie? Je vrouw op een voetstuk zetten. Zo hoog mogelijk, zodat je dat gelul niet de hele tijd hoeft aan te horen. Mijn hart gaat nog altijd sneller kloppen als ik haar zie, jammer genoeg niet snel genoeg dat ik een hartstilstand krijg.”

Bij de smaakvolle presentatie van het tussengerecht pindasoep á la Ramon Beuk weer een goede grap. “Vandaag geen pindasoep, maar knolselderijsoep.” Het publiek giert het uit. Martijn Oosterhuis vertelt over zijn bekakte ouders en de gezonde traktaties die hij vroeger op school moest uitdelen. “Als ik jou op je bek sla zijn je kleren uit de mode als je wakker wordt”, riep mijn vader wel eens als we ruzie hadden. “Maar pa zei ik dan: een ruitjesbroek is nooit in de mode geweest.” En toen de kleine Martijn eindelijk snoep mocht uitdelen voor zijn verjaardag was het net-niet snoep. “Een snokker en een twox van de Lidl!”

Dan komt Johnny Filion met een stormvloed aan circus-en magische acts. “Het Jochem Myjer effect”, vat Raymann goed samen. Geblinddoekt op een driewieler jaagt hij het publiek de stuipen op het lijf. Hij laat een wijnfles verdwijnen op zijn hoofd met één handbeweging verdwijnen en rent met volle glazen richting het publiek, waarna er confetti over de hoofden valt. De ballon die hij verorbert komt er aan de achterkant weer uit. Hij knutselt er een mooi werkje van voor tafelgenote Margaret. Jeff Hess, bekend van The David Letterman Show, ontziet niets en niemand. “Het waait hier! Meneer kunt u uw mond even dichtdoen?” Al gauw wordt die persoon omgedoopt tot ‘Windy’. “In slowmotion speelt hij een hilarisch potje pingpong met iemand uit het publiek die een make-over krijgt. “Je ziet er fantastisch uit, maar dat kunnen we veranderen.” Raymann tot slot. “Ik zat op een rooms-katholieke school, maar ik ben nooit misbruikt. Dat is racisme. En laatst heb ik mijn moeder in het zonnetje gezet. Drie uur lang stond ze buiten en ze heeft het overleefd.”

Het concept van Tasty Comedy is viergangen shared dining afgewisseld met comedy. Je zit met onbekenden aan tafel en deelt de gerechten.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Will Smith loopt halve marathon in Havana

Geplaatst

op

Will Smith heeft afgelopen zondag weer iets van zijn bucket list
kunnen afstrepen. De Amerikaanse acteur heeft namelijk de halve
marathon gelopen in Havana, Cuba.
In de race liepen ruim 6000 mensen mee.

Lees verder

Starspot

Liefdesbrieven van rapper Tupac worden geveild

Geplaatst

op

Veilinghuis Moments in Time gaat twee liefdesbrieven, van de rapper Tupac, veilen
voor in totaal 15.000 dollar (13.000 euro.)

De brieven werden geschreven in 1985, toen Tupac pas 14jr oud was.
Hij schreef ze naar een jongedame Averel, in de eerste brief verteld hij wie hij is en legt uit waar zijn naam vandaan komt.

In de tweede brief is hij wat directer, en verteld haar dat hij ervan droomt om haar te zoenen en niet kan wachten
totdat ze samen zijn.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |