Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Tasty Comedy smaakt naar meer

Geplaatst

op

door

Tasty Comedy, de grappige dinnershow van Jörgen Raymann en tv-kok Ramon Beuk, is sinds begin mei te zien op De Pier. Freelanche journalist Tanja Verkaik nam de proef op de som.

Jörgen Raymann praat de avond aan elkaar en vertelt over de gerechten. Tijdens het eten spelen Brenday en The Tasty Tunes live voor het publiek, tussendoor zijn er optredens van stand-uppers. “Ik ben al 23 jaar getrouwd. Voor een Surinamer is dat heel lang, maar geloof me je komt van een Surinaamse vrouw niet af ook als zou je dat willen. Het geheim van zo’n lange relatie? Je vrouw op een voetstuk zetten. Zo hoog mogelijk, zodat je dat gelul niet de hele tijd hoeft aan te horen. Mijn hart gaat nog altijd sneller kloppen als ik haar zie, jammer genoeg niet snel genoeg dat ik een hartstilstand krijg.”

Bij de smaakvolle presentatie van het tussengerecht pindasoep á la Ramon Beuk weer een goede grap. “Vandaag geen pindasoep, maar knolselderijsoep.” Het publiek giert het uit. Martijn Oosterhuis vertelt over zijn bekakte ouders en de gezonde traktaties die hij vroeger op school moest uitdelen. “Als ik jou op je bek sla zijn je kleren uit de mode als je wakker wordt”, riep mijn vader wel eens als we ruzie hadden. “Maar pa zei ik dan: een ruitjesbroek is nooit in de mode geweest.” En toen de kleine Martijn eindelijk snoep mocht uitdelen voor zijn verjaardag was het net-niet snoep. “Een snokker en een twox van de Lidl!”

Dan komt Johnny Filion met een stormvloed aan circus-en magische acts. “Het Jochem Myjer effect”, vat Raymann goed samen. Geblinddoekt op een driewieler jaagt hij het publiek de stuipen op het lijf. Hij laat een wijnfles verdwijnen op zijn hoofd met één handbeweging verdwijnen en rent met volle glazen richting het publiek, waarna er confetti over de hoofden valt. De ballon die hij verorbert komt er aan de achterkant weer uit. Hij knutselt er een mooi werkje van voor tafelgenote Margaret. Jeff Hess, bekend van The David Letterman Show, ontziet niets en niemand. “Het waait hier! Meneer kunt u uw mond even dichtdoen?” Al gauw wordt die persoon omgedoopt tot ‘Windy’. “In slowmotion speelt hij een hilarisch potje pingpong met iemand uit het publiek die een make-over krijgt. “Je ziet er fantastisch uit, maar dat kunnen we veranderen.” Raymann tot slot. “Ik zat op een rooms-katholieke school, maar ik ben nooit misbruikt. Dat is racisme. En laatst heb ik mijn moeder in het zonnetje gezet. Drie uur lang stond ze buiten en ze heeft het overleefd.”

Het concept van Tasty Comedy is viergangen shared dining afgewisseld met comedy. Je zit met onbekenden aan tafel en deelt de gerechten.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Icon Award voor Mariah Carey

Geplaatst

op

door

Mariah Carey heeft woensdagavond een Icon Award in ontvangst mogen nemen tijdens de Billboard Music Awards. De zangeres kreeg de prijs uitgereikt door haar collega Jennifer Hudson, meldt People Magazine.

“Bedankt allemaal voor deze prachtige prijs. Bedankt, Billboard, dat ik samen met jullie mocht groeien op jullie hitlijsten en voor deze eer,” zei een emotionele Carey tijdens haar dankwoord. “Icoon? Zo zie ik mijzelf niet. Ik begon met muziek maken om te overleven en om mezelf uit te drukken, en ik wilde gewoon iets maken om het leven zin te geven. Als ik iets heb geleerd in mijn leven dan is het dat alles mogelijk is met hulp van God.”

Carey behoort nu tot een rijtje van slechts acht iconen die de prijs in handen hebben. Eerder kregen Neil DIamond, Stevie Wonder, Prince, Jennifer Lopez, Céline Dion, Cher en Janet Jackson een Icon Award.

ANP

Lees verder

Starspot

Woedende Glennis klaar met ´bullshit´verhaal

Geplaatst

op

door

Glennis Grace is er klaar mee dat haar naam “door het slijk” wordt gehaald. Op Instagram haalt ze woedend uit naar de organisatie van een festival in Dalfsen, waar ze zou optreden. De show gaat echter niet door en volgens Glennis willen de boekers haar daar nu de schuld van geven.

De organisatie van het optreden in Dalfsen stelt in De Stentor dat Glennis geen andere optredens zou doen en dat ze haar exclusief hadden geboekt. De Overijsselaars bouwden er zelfs een heel festival omheen. Glennis werd echter “overal” geboekt, na haar succes in America’s Got Talent. “Dus de exclusiviteit is er niet en ik ben bang dat we daardoor niet uit de kosten komen”, aldus organisator Robert Lans in de krant.

Volgens Glennis is dat een “bullshitverhaal”. “Ik ben er klaar mee dat boekers op deze manier omgaan met de naam van een artiest terwijl ze zelf hun eigen hachje proberen te redden door maar de artiest te blamen”, schrijft ze. “Heel makkelijk maar vooral heel DOM. Ik pik het namelijk niet dat mijn naam door het slijk gehaald wordt. Wordt vervolgd….”

Wat voor vervolgstappen Glennis gaat nemen, is niet duidelijk.

View this post on Instagram

ZO KLAAR MEE!!!!

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on

ANP

Lees verder

Meest gelezen