Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Tasty Comedy smaakt naar meer

Geplaatst

op

Tasty Comedy, de grappige dinnershow van Jörgen Raymann en tv-kok Ramon Beuk, is sinds begin mei te zien op De Pier. Freelanche journalist Tanja Verkaik nam de proef op de som.

Jörgen Raymann praat de avond aan elkaar en vertelt over de gerechten. Tijdens het eten spelen Brenday en The Tasty Tunes live voor het publiek, tussendoor zijn er optredens van stand-uppers. “Ik ben al 23 jaar getrouwd. Voor een Surinamer is dat heel lang, maar geloof me je komt van een Surinaamse vrouw niet af ook als zou je dat willen. Het geheim van zo’n lange relatie? Je vrouw op een voetstuk zetten. Zo hoog mogelijk, zodat je dat gelul niet de hele tijd hoeft aan te horen. Mijn hart gaat nog altijd sneller kloppen als ik haar zie, jammer genoeg niet snel genoeg dat ik een hartstilstand krijg.”

Bij de smaakvolle presentatie van het tussengerecht pindasoep á la Ramon Beuk weer een goede grap. “Vandaag geen pindasoep, maar knolselderijsoep.” Het publiek giert het uit. Martijn Oosterhuis vertelt over zijn bekakte ouders en de gezonde traktaties die hij vroeger op school moest uitdelen. “Als ik jou op je bek sla zijn je kleren uit de mode als je wakker wordt”, riep mijn vader wel eens als we ruzie hadden. “Maar pa zei ik dan: een ruitjesbroek is nooit in de mode geweest.” En toen de kleine Martijn eindelijk snoep mocht uitdelen voor zijn verjaardag was het net-niet snoep. “Een snokker en een twox van de Lidl!”

Dan komt Johnny Filion met een stormvloed aan circus-en magische acts. “Het Jochem Myjer effect”, vat Raymann goed samen. Geblinddoekt op een driewieler jaagt hij het publiek de stuipen op het lijf. Hij laat een wijnfles verdwijnen op zijn hoofd met één handbeweging verdwijnen en rent met volle glazen richting het publiek, waarna er confetti over de hoofden valt. De ballon die hij verorbert komt er aan de achterkant weer uit. Hij knutselt er een mooi werkje van voor tafelgenote Margaret. Jeff Hess, bekend van The David Letterman Show, ontziet niets en niemand. “Het waait hier! Meneer kunt u uw mond even dichtdoen?” Al gauw wordt die persoon omgedoopt tot ‘Windy’. “In slowmotion speelt hij een hilarisch potje pingpong met iemand uit het publiek die een make-over krijgt. “Je ziet er fantastisch uit, maar dat kunnen we veranderen.” Raymann tot slot. “Ik zat op een rooms-katholieke school, maar ik ben nooit misbruikt. Dat is racisme. En laatst heb ik mijn moeder in het zonnetje gezet. Drie uur lang stond ze buiten en ze heeft het overleefd.”

Het concept van Tasty Comedy is viergangen shared dining afgewisseld met comedy. Je zit met onbekenden aan tafel en deelt de gerechten.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Humberto Tan kijkt met opgeheven hoofd terug naar de laatste aflevering

Geplaatst

op

By

Humberto Tan kijkt met opgeheven hoofd terug naar de allerlaatste aflevering van RTL Late Night die vrijdagavond te zien was.

De presentator plaatst zaterdag een veelzeggende foto op Instagram waarop is te zien dat zijn visagist Angelique hem tijdens het opmaken een kus geeft. “Deze kus zegt alles”, begint Tan zijn mededeling. Daarna dankt hij de gasten die bij het allerlaatste optreden van Humberto als presentator van RTL Late Night waren.

Last but not least wijst hij er ook nog even op het fijn voor het team te vinden dat maar liefst 1,27 miljoen kijkers de afscheidsaflevering zagen. Het was daarmee het op een na best bekeken programma van de vrijdagavond, na het NOS Journaal van 20 uur, dat door 1,3 miljoen mensen werd gezien.

Er waren optredens van Edsilia Rombley en Kensington en aan tafel zaten Armin van Buuren, Louis van Gaal en John de Mol. Ook Tans eerste sidekick Luuk Ikink liet zijn gezicht even zien.

In de visagie met de liefste Angelique. Deze kus zegt alles…Wat een laatste..Louis van Gaal, John de Mol, Edsillia Rombley, Armin…Kensington..Dank!!!! En mooi voor het team om te stoppen met 1.2 miljoen kijkers!!!! #Ciao! #Voordeur #KinOmhoog #borstvooruit. Foto: @williamrutten

28.2k Likes, 870 Comments – Humberto Tan (@humbertotan) on Instagram: “In de visagie met de liefste Angelique. Deze kus zegt alles…Wat een laatste..Louis van Gaal, John…”

Lees verder

Starspot

Lustig Events gives back: PHAGWA FESTIVAL

Geplaatst

op

By

Op 13 maart a.s. zal Het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo weer gevuld zijn met door poeder gekleurde feestvierders en de beste DJ’s want dan organiseert Lustig events van 12:00 uur – 24:00 uur het ‘Gives Back’ Phagwa Festival. De Hindoe feestdag Holi-Phagwa is een nationale vrije dag in Suriname.

Met het ‘Gives Back’ Phagwa Festival, geeft Lustig Events evenementen terug aan de Surinaamse gemeenschap. “Vaak betalen mensen een toegangsprijs voor een evenement van Lustig Events, maar bij deze editie zullen de bezoekers verwend worden met een geweldig festival met top artiesten en top Dj’s zonder dat ze daar een prijs voor hoeven te betalen”, vermeldt de organisatie.

Dit jaar zal de wereldberoemde Surinaams-Nederlandse DJ Chuckie aanwezig zijn en zijn de uit Nederland afkomstige Thom Jongkind en Idir Makhlaf, in de muziekwereld beter bekend als het producer/deejay duo Blasterjaxx van de partij.

De heren kregen na het uitbrengen van hun productie Loud & Proud, in 2013, een contract aangeboden bij Musical Freedom, het label van Tiësto. Daar mixen ze een aantal van zijn wereldhits en werken ze met hem samen aan de remix van “United”, de officiële anthem van Ultra Music Festival. Ook werken ze samen met andere grootste dj’s en producers van de wereld, waaronder David Guetta, Laidback Luke, Hardwell en Afrojack. In 2013 staan ze met Faith in de Tipparade, de track die in Zweden uiteindelijk de twaalfde plaats bereikt in de hitlijst.

De successen volgde elkaar hierna in een rap tempo op, met als resultaat dat Blasterjaxx vandaag de dag wordt gezien als één van de meest belovende EDM artiesten ter wereld. Ze behaalde zelfs een notering op #71 in de DJ Mag Top 100 lijst van de beste deejays ter wereld. Hiermee staan zij in de meeste exclusieve deejay lijst ter wereld samen met legendes als Avicii, Tiësto, Hardwell, David Guetta, Afrojack, Skrillex, Calvin Harris, Daft Punk, Laidback Luke, Kaskade, Sebastian Ingrosso, Steve Angello en nog een aantal prominente namen.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |