Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Sylvana Simons blijft massale kritiek lastig vinden

Geplaatst

op

door

Sylvana Simons blijft het lastig vinden dat Nederland zich opeens tegen haar heeft gekeerd. Dat laat ze blijken in een interview met Weekend.

Ooit was Simons een doodnormale presentatrice van woonprogramma’s als TV Makelaar, maar sinds ze zich heeft aangesloten bij DENK is ze boos. Heel boos. En dat komt haar op de nodige kritiek te staan. “Stel je eens voor hoe jij je in deze situatie zou voelen. Ik ben een mens, het is niet leuk. Er zijn momenten dat ik dat heel ellendig vind“, aldus de oud-RTL-ster.

Politici met een opvallende mening zijn niet populair en dat ondervindt Sylvana aan den lijve. “Het hoort er blijkbaar bij, maar nogmaals, leuk is het niet. Ook niet omdat iedereen in mijn omgeving er natuurlijk mee wordt geconfronteerd.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Famke Louise heeft nieuwe look

Geplaatst

op

door

Het is een happy new hair day voor Famke Louise. De zangeres heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe look en heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Na een kappersbezoek heeft ze niet langer half lang haar, maar een lange bob. Ze deelde vandaag het eindresultaat op Instagram. Haar volgers zijn enthousiast.  

Lees verder

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Meest gelezen

X