Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Sylvana Simons blijft massale kritiek lastig vinden

Geplaatst

op

Sylvana Simons blijft het lastig vinden dat Nederland zich opeens tegen haar heeft gekeerd. Dat laat ze blijken in een interview met Weekend.

Ooit was Simons een doodnormale presentatrice van woonprogramma’s als TV Makelaar, maar sinds ze zich heeft aangesloten bij DENK is ze boos. Heel boos. En dat komt haar op de nodige kritiek te staan. “Stel je eens voor hoe jij je in deze situatie zou voelen. Ik ben een mens, het is niet leuk. Er zijn momenten dat ik dat heel ellendig vind“, aldus de oud-RTL-ster.

Politici met een opvallende mening zijn niet populair en dat ondervindt Sylvana aan den lijve. “Het hoort er blijkbaar bij, maar nogmaals, leuk is het niet. Ook niet omdat iedereen in mijn omgeving er natuurlijk mee wordt geconfronteerd.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen