Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Stevie Wonder krijgt nieuwe nier

Geplaatst

op

door

Stevie Wonder (69) heeft aangekondigd dat hij in september een niertransplantatie krijgt. De zanger maakte het nieuws bekend tijdens zijn concert in Hyde Park, Londen.

Tegen het einde van zijn optreden zei Stevie dat hij wilde voorkomen dat er allerlei geruchten over zijn gezondheid de ronde zouden doen. “Het gaat goed met mij, helemaal goed. Ik heb al een donor en het gaat helemaal goed.” 

Vorige maand waren er namelijk geruchten dat het slecht zou gaan met de gezondheid van de legendarische muzikant. Hij zou lijden aan nierfalen en aan de dialyses liggen. Maar dat is nooit bevestigd door Wonder.

De zanger zal nog drie keer optreden voor zijn operatie. 

De blinde zanger treedt al op sinds zijn kinderjaren, aanvankelijk onder de naam Little Stevie Wonder. Hij werd bekend met hits als Signed, sealed, delivered en For once in my life.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Zilvervos

is echt een wonder dat hij zoveel kan terwijl hij blind is. piano .hoe leest hij de noten zou je denken. maar gelukkig kunnen de doktoren zijn leven verlengen met een nieuwe nier.Advertentie

Starspot

Danny Froger vader geworden van dochtertje

Geplaatst

op

door

Danny Froger is vader geworden van een dochtertje. Dat maakt hij vandaag bekend via Instagram.

In maart lieten Froger (31) en zijn vriendin Ann Dominique (28) weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het meisje heet Fallon Froger en is op 21 september geboren. 

“De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren”, jubelt Froger op Instagram. “21 september is de mooiste dag uit mijn leven. Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zo veel van jullie.”

Lees verder

Starspot

Frits Wester neemt rustpauze om alcoholgebruik

Geplaatst

op

door

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. “Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe”, zegt de politiek commentator.

RTL Nieuws en Frits Wester zeggen in een verklaring dat gezamenlijk is besloten om een rustpauze in te lassen. “Op 8 september was het verslag van Frits Wester in de uitzending van RTL Nieuws niet zoals RTL en de kijker van hem gewend zijn. RTL is daarover in gesprek gegaan met Frits”, meldt het nieuwsprogramma.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven.”

“Mede namens de collega’s wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe”, zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws

Lees verder

Meest gelezen

X