Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Sharon Doorson, “je kunt niet in een keer super ster zijn”

Geplaatst

op

door

Sharon Doorson is ervaringsdeskundige als het gaat om tv-talentenjachten. De 29-jarige zangeres deed mee aan Popstars The Rivals en The Voice of Holland. Deze ervaring neemt ze mee als jurylid in The Next Boy/Girl Band.

Doorson gaat in het programma met producer John Ewbank en actrice Pip Pellens op zoek naar talenten voor een nieuwe meidengroep. “Bij die talentenjachten realiseerde ik me altijd dat ik moest stralen als ik eenmaal op het podium stond”, zegt de zangeres.

Dat het in een band niet alleen om jou gaat, weet Sharon ook uit eigen ervaring. Na Popstars The Rivals vormde ze met onder anderen Eva Simons de meidengroep Raffish. “Je moet samen constant voor ogen hebben waar je over vijf jaar wilt staan en daar met zijn allen aan bouwen. Je kunt niet in één keer superster zijn. Het beste advies dat ik de meiden kan geven: wees een teamspeler en ga niet bitchy doen. Je moet niet te veel met jezelf bezig zijn.”

Naast het team van Sharon gaat collega-zanger Nick Schilder met platenbaas Tony van de Berkt en zangcoach Babette Labij op zoek naar talenten om een boyband te vormen. Vanaf vrijdag is The Next Boy/Girl Band op SBS6 te zien.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Icon Award voor Mariah Carey

Geplaatst

op

door

Mariah Carey heeft woensdagavond een Icon Award in ontvangst mogen nemen tijdens de Billboard Music Awards. De zangeres kreeg de prijs uitgereikt door haar collega Jennifer Hudson, meldt People Magazine.

“Bedankt allemaal voor deze prachtige prijs. Bedankt, Billboard, dat ik samen met jullie mocht groeien op jullie hitlijsten en voor deze eer,” zei een emotionele Carey tijdens haar dankwoord. “Icoon? Zo zie ik mijzelf niet. Ik begon met muziek maken om te overleven en om mezelf uit te drukken, en ik wilde gewoon iets maken om het leven zin te geven. Als ik iets heb geleerd in mijn leven dan is het dat alles mogelijk is met hulp van God.”

Carey behoort nu tot een rijtje van slechts acht iconen die de prijs in handen hebben. Eerder kregen Neil DIamond, Stevie Wonder, Prince, Jennifer Lopez, Céline Dion, Cher en Janet Jackson een Icon Award.

ANP

Lees verder

Starspot

Woedende Glennis klaar met ´bullshit´verhaal

Geplaatst

op

door

Glennis Grace is er klaar mee dat haar naam “door het slijk” wordt gehaald. Op Instagram haalt ze woedend uit naar de organisatie van een festival in Dalfsen, waar ze zou optreden. De show gaat echter niet door en volgens Glennis willen de boekers haar daar nu de schuld van geven.

De organisatie van het optreden in Dalfsen stelt in De Stentor dat Glennis geen andere optredens zou doen en dat ze haar exclusief hadden geboekt. De Overijsselaars bouwden er zelfs een heel festival omheen. Glennis werd echter “overal” geboekt, na haar succes in America’s Got Talent. “Dus de exclusiviteit is er niet en ik ben bang dat we daardoor niet uit de kosten komen”, aldus organisator Robert Lans in de krant.

Volgens Glennis is dat een “bullshitverhaal”. “Ik ben er klaar mee dat boekers op deze manier omgaan met de naam van een artiest terwijl ze zelf hun eigen hachje proberen te redden door maar de artiest te blamen”, schrijft ze. “Heel makkelijk maar vooral heel DOM. Ik pik het namelijk niet dat mijn naam door het slijk gehaald wordt. Wordt vervolgd….”

Wat voor vervolgstappen Glennis gaat nemen, is niet duidelijk.

View this post on Instagram

ZO KLAAR MEE!!!!

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on

ANP

Lees verder

Meest gelezen