Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Sharon Doorson, “je kunt niet in een keer super ster zijn”

Geplaatst

op

Sharon Doorson is ervaringsdeskundige als het gaat om tv-talentenjachten. De 29-jarige zangeres deed mee aan Popstars The Rivals en The Voice of Holland. Deze ervaring neemt ze mee als jurylid in The Next Boy/Girl Band.

Doorson gaat in het programma met producer John Ewbank en actrice Pip Pellens op zoek naar talenten voor een nieuwe meidengroep. “Bij die talentenjachten realiseerde ik me altijd dat ik moest stralen als ik eenmaal op het podium stond”, zegt de zangeres.

Dat het in een band niet alleen om jou gaat, weet Sharon ook uit eigen ervaring. Na Popstars The Rivals vormde ze met onder anderen Eva Simons de meidengroep Raffish. “Je moet samen constant voor ogen hebben waar je over vijf jaar wilt staan en daar met zijn allen aan bouwen. Je kunt niet in één keer superster zijn. Het beste advies dat ik de meiden kan geven: wees een teamspeler en ga niet bitchy doen. Je moet niet te veel met jezelf bezig zijn.”

Naast het team van Sharon gaat collega-zanger Nick Schilder met platenbaas Tony van de Berkt en zangcoach Babette Labij op zoek naar talenten om een boyband te vormen. Vanaf vrijdag is The Next Boy/Girl Band op SBS6 te zien.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Concert Franse rapper MHD afgelast

Geplaatst

op

Het concert van de Franse rapper MHD, die vandaag zou optreden in AFAS Live, is afgelast. De rapper zit in de gevangenis nadat hij is aangehouden na een dodelijke vechtpartij in Parijs afgelopen juli. De politie doet onderzoek in hoeverre de 24-jarige MHD daadwerkelijk betrokken was.

Het concert wordt verplaatst naar een nog onbekende datum, de verkochte tickets blijven geldig.

Lees verder

Starspot

Ariana Grande zet een Pokémon tatoeage

Geplaatst

op

Zangeres Ariana Grande heeft een bijzondere tatoeage gezet aan de binnenkant van haar bovenarm, namelijk Pokémon Eevee. Ze liet haar nieuwe aanwinst zien op haar Instagram Stories met de tekst: ”I’ve wanted this for so long.” De 25-jarige Grande is grote fan van Pokémon , op Twitter gaf ze toe dat ze op haar vrije dag vijftien uur achter elkaar Pokémon Let’s Go, Eevee! had gespeeld. Het is niet haar eerste tatoeage, ze schijnt er meer dan dertig te hebben.

Lees verder

Meest gelezen