Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Sharon Doorson, “je kunt niet in een keer super ster zijn”

Geplaatst

op

Sharon Doorson is ervaringsdeskundige als het gaat om tv-talentenjachten. De 29-jarige zangeres deed mee aan Popstars The Rivals en The Voice of Holland. Deze ervaring neemt ze mee als jurylid in The Next Boy/Girl Band.

Doorson gaat in het programma met producer John Ewbank en actrice Pip Pellens op zoek naar talenten voor een nieuwe meidengroep. “Bij die talentenjachten realiseerde ik me altijd dat ik moest stralen als ik eenmaal op het podium stond”, zegt de zangeres.

Dat het in een band niet alleen om jou gaat, weet Sharon ook uit eigen ervaring. Na Popstars The Rivals vormde ze met onder anderen Eva Simons de meidengroep Raffish. “Je moet samen constant voor ogen hebben waar je over vijf jaar wilt staan en daar met zijn allen aan bouwen. Je kunt niet in één keer superster zijn. Het beste advies dat ik de meiden kan geven: wees een teamspeler en ga niet bitchy doen. Je moet niet te veel met jezelf bezig zijn.”

Naast het team van Sharon gaat collega-zanger Nick Schilder met platenbaas Tony van de Berkt en zangcoach Babette Labij op zoek naar talenten om een boyband te vormen. Vanaf vrijdag is The Next Boy/Girl Band op SBS6 te zien.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Liefdesbrieven van rapper Tupac worden geveild

Geplaatst

op

Veilinghuis Moments in Time gaat twee liefdesbrieven, van de rapper Tupac, veilen
voor in totaal 15.000 dollar (13.000 euro.)

De brieven werden geschreven in 1985, toen Tupac pas 14jr oud was.
Hij schreef ze naar een jongedame Averel, in de eerste brief verteld hij wie hij is en legt uit waar zijn naam vandaan komt.

In de tweede brief is hij wat directer, en verteld haar dat hij ervan droomt om haar te zoenen en niet kan wachten
totdat ze samen zijn.

Lees verder

Ongecategoriseerd

Michelle Obama onthult ivf-behandelingen

Geplaatst

op

Michelle Obama was te gast in een ABC/News uitzending om haar nieuwe boek, Becoming, te promoten.

In het boek wordt gesproken over de ontmoeting met Barack, hun huwelijk en de moeilijke periodes die in hun huwelijk voorkwamen. Ze verteld dat met de hulp van een relatietherapeut, ze hebben geleerd om beter met elkaar te communiceren.

Ook onthult de voormalige first lady dat ze een miskraam had gekregen, ze voelde zich in die periode alleen en dacht dat ze had gefaald, omdat er niet veel werd gesproken over miskramen. Daarom vind ze het belangrijk om haar verhaal te delen zodat meer vrouwen weten dat het vaak voorkomt.

Omdat de biologische klok begon te tikken op haar 34/35 jr besloten ze ivf-behandelingen te ondergaan en kregen ze hun dochters Mahlia en Sasha. Meer weten van het leven van Michelle Obama? Het boek is vanaf 13 november as verkrijgbaar.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |