Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Sharon Doorson, “je kunt niet in een keer super ster zijn”

Geplaatst

op

Sharon Doorson is ervaringsdeskundige als het gaat om tv-talentenjachten. De 29-jarige zangeres deed mee aan Popstars The Rivals en The Voice of Holland. Deze ervaring neemt ze mee als jurylid in The Next Boy/Girl Band.

Doorson gaat in het programma met producer John Ewbank en actrice Pip Pellens op zoek naar talenten voor een nieuwe meidengroep. “Bij die talentenjachten realiseerde ik me altijd dat ik moest stralen als ik eenmaal op het podium stond”, zegt de zangeres.

Dat het in een band niet alleen om jou gaat, weet Sharon ook uit eigen ervaring. Na Popstars The Rivals vormde ze met onder anderen Eva Simons de meidengroep Raffish. “Je moet samen constant voor ogen hebben waar je over vijf jaar wilt staan en daar met zijn allen aan bouwen. Je kunt niet in één keer superster zijn. Het beste advies dat ik de meiden kan geven: wees een teamspeler en ga niet bitchy doen. Je moet niet te veel met jezelf bezig zijn.”

Naast het team van Sharon gaat collega-zanger Nick Schilder met platenbaas Tony van de Berkt en zangcoach Babette Labij op zoek naar talenten om een boyband te vormen. Vanaf vrijdag is The Next Boy/Girl Band op SBS6 te zien.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen