Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Sharon Doorson even in paniek door insect

Geplaatst

op

Sharon Doorson raakte even in paniek toen haar vriend een grap uithaalde.

Tijdens een wandeling met haar vriend en hond, zei hij dat er een insect op haar been zat. Sharon twijfelde geen moment en deed er alles aan om het insect van haar af te halen.

Met een wilde dans waarbij ze sjaal en tas afgooit, probeert ze het beest af te schudden. Gelukkig voor Sharon was het maar een grapje van haar vriend.

Sharon’s vriend heeft de geslaagde grap gefilmd en dat levert hilarische beelden op. Gelukkig kan Sharon er zelf ook om lachen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen