Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Samantha de Jong is weer vrijgezel

Geplaatst

op

door

Samantha de Jong is weer vrijgezel. Dat meldt ze zelf op Instagram. Haar vriend Maron zegt niet te weten dat hun relatie over is. “Heerlijk, ben weer vrijgezel”, schrijft Samantha, ook wel bekend als Barbie, in haar post. Sinds half maart heeft ze een relatie met Maron. Die is nu dus, zeker van haar kant, voorbij.

Niet alleen voor Maron komt dit nieuws onverwachts, ook al haar volgers zijn in de war. De blondine post regelmatig romantische foto’s en filmpjes van samen met vriendlief en lijken altijd erg gelukkig. Zo plaatste ze recent nog video’s een video zoenend met haar Maron tijdens een feestweekend met DJ Jean.

Sinds 13 maart hadden de twee een relatie. Dit vierde het stel begin juni nog, toen ze vier maanden samen waren: ,,13 maart vergeten we nooit meer. We hadden het die avond zo leuk samen. Ik weet nog dat we allebei een afspraak hadden gemaakt om niet verliefd te worden, maar ja… het is toch gebeurd. Ik ben blij dat ik toen op die ene zaterdagavond met je ben mee gegaan #love #houvanjou” plaatst de Jong op haar social media. Deze foto is onlangs verwijderd.

Dat Samantha geen liefdesverdriet heeft is wel duidelijk. Aangezien ze bij haar foto schrijft dat ze het “heerlijk” vindt om weer vrijgezel te zijn. Of Maron er moeite mee heeft is nog onbekend.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Conny

denk dat ze is doorgedraaid. sinds jaar eerste vriend weg is hoor ik steeds dat ze zelfmoord neigingen heeft. hoop het niet voor haar. hopelijk komt het allemaal wel goed en vind ze weer haar leven terug.Advertentie

Starspot

Jennifer Lawrence stapt stiekem in huwelijksbootje’

Geplaatst

op

door

Met een bezoekje aan een rechtbank in New York hebben Jennifer Lawrence en haar verloofde Cooke Maroney de geruchtenmachine over een huwelijk aangezwengeld. Volgens verschillende Amerikaanse media is het stel maandag getrouwd.

In een inmiddels verwijderde tweet vertelde een andere bezoeker van de rechtbank, waar in de VS ook huwelijken worden afgehandeld, dat ze Jennifer er had gespot. “Kom je je huwelijkspapieren ophalen, loopt Jennifer Lawrence voorbij om te trouwen”, aldus de stadgenoot van de actrice. De New York Post plaatste maandag beelden waarop Jennifer en Cooke de rechtbank verlaten met een stapeltje documenten in hun handen.

De twee werden vorig jaar voor het eerst samen gezien. In februari bevestigde de woordvoerder van de Oscarwinnares dat ze verloofd was met Cooke, die eigenaar is van een galerie in New York.

Lees verder

Starspot

Jarige prins Harry in het zonnetje gezet door Meghan Markle

Geplaatst

op

door

Prins Harry viert zondag zijn 35e verjaardag en wordt daarom door zijn familieleden flink in het zonnetje gezet op sociale media. Ook zijn vrouw Meghan wenst hem op Instagram een hele fijne verjaardag.

De hertogin van Sussex schrijft dat Harry haar dagelijks inspireert door de wijze waarop hij zich inzet voor goede doelen. “Je bent de beste echtgenoot en meest geweldige vader voor onze zoon. We houden van je”, deelde Meghan bij een collage van foto’s van de prins.

Ook oma koningin Elizabeth en broer William en zijn vrouw Catherine feliciteerden Harry op sociale media. Onder de post van Meghan regent het bovendien lieve berichtjes van fans.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X