Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Samantha de Jong is weer vrijgezel

Geplaatst

op

door

Samantha de Jong is weer vrijgezel. Dat meldt ze zelf op Instagram. Haar vriend Maron zegt niet te weten dat hun relatie over is. “Heerlijk, ben weer vrijgezel”, schrijft Samantha, ook wel bekend als Barbie, in haar post. Sinds half maart heeft ze een relatie met Maron. Die is nu dus, zeker van haar kant, voorbij.

Niet alleen voor Maron komt dit nieuws onverwachts, ook al haar volgers zijn in de war. De blondine post regelmatig romantische foto’s en filmpjes van samen met vriendlief en lijken altijd erg gelukkig. Zo plaatste ze recent nog video’s een video zoenend met haar Maron tijdens een feestweekend met DJ Jean.

Sinds 13 maart hadden de twee een relatie. Dit vierde het stel begin juni nog, toen ze vier maanden samen waren: ,,13 maart vergeten we nooit meer. We hadden het die avond zo leuk samen. Ik weet nog dat we allebei een afspraak hadden gemaakt om niet verliefd te worden, maar ja… het is toch gebeurd. Ik ben blij dat ik toen op die ene zaterdagavond met je ben mee gegaan #love #houvanjou” plaatst de Jong op haar social media. Deze foto is onlangs verwijderd.

Dat Samantha geen liefdesverdriet heeft is wel duidelijk. Aangezien ze bij haar foto schrijft dat ze het “heerlijk” vindt om weer vrijgezel te zijn. Of Maron er moeite mee heeft is nog onbekend.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Conny

denk dat ze is doorgedraaid. sinds jaar eerste vriend weg is hoor ik steeds dat ze zelfmoord neigingen heeft. hoop het niet voor haar. hopelijk komt het allemaal wel goed en vind ze weer haar leven terug.Advertentie

Starspot

R. Kelly miste rechtbankzitting door spoedoperatie wegens hernia

Geplaatst

op

door

R. Kelly heeft de afgelopen week verstek laten gaan bij de zitting in de rechtbank van Cook County vanwege een herniaoperatie die met spoed moest worden uitgevoerd. De zanger, die zich in Cook County moet verweren tegen een aanklacht wegens seksueel misbruik, is opgenomen geweest in een ziekenhuis maar bevindt zich inmiddels weer in de gevangenis in Chicago, meldt TMZ.

De advocaat van R. Kelly maakte in september melding van meerdere gezondheidsklachten waaraan de 52-jarige zanger zou lijden en pleitte voor zijn vrijlating. Naast een onbehandelde hernia zou R. Kelly last hebben van gevoelloosheid in zijn handen en angstaanvallen.

R. Kelly staat in Cook County terecht voor seksueel misbruik. De zanger zou in 2003 een vrouw gedwongen hebben tot orale seks. Hij staat ook in andere zaken terecht. Onder meer zou hij zich schuldig hebben gemaakt aan vrijheidsberoving en het bezit van kinderporno.

Lees verder

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Meest gelezen