Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ruud Gullit aan de slag als voetbalanalist

Geplaatst

op

Nadat hij vorige week het aanbod tot assistent-bondscoach aan zich voorbij liet gaan kan Ruud Gullit nu mededelen dat hij een andere nieuwe baan gevonden heeft.

Gullit zal als voetbalanalist aan de slag gaan bij Ziggo Sport. Vanaf 4 september zal hij naast Jack van Gelder te zien zijn in de nieuwe talkshow Rondo. In deze nieuwe talkshow zal van Gelder samen met Jan van Halst, Wim Kieft en andere wisselende gasten de voetbalgebeurtenissen op zowel nationaal als internationaal niveau bespreken. Ruud Gullit zal om de week aanschuiven aan tafel om het programma te voorzien van zijn commentaar. Ook zal hij zijn opwachting maken in andere programma’s.

Jack van Gelder liet weten dat er al was afgedwongen dat Gullit naar Ziggo Sport zou komen. Toen ook nog bekend werd dat hij niet zal gaan werken voor het Nederlands elftal betekend dat voor ons dat hij meer vrijheid heeft om te zeggen wat hij wil. Van Gelder is dan ook erg blij met de komst van de oud prof.

Naast zijn nieuwe werk bij Ziggo Sport zal Ruud Gullit ook nog werkzaam blijven als analist bij onder andere Veronica en de Britse BBC.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Ruth Jacott op 5 mei-concert

Geplaatst

op

Ruth Jacott, harpiste Lavinia Meijer, Jamai en Michelle David & The Gospel Sessions sluiten samen met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op 5 mei de viering af van Bevrijdingsdag. Ze treden op tijdens het traditionele 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam. Ook ZO! Gospel Choir en ISH Dance Collective doen mee. ”In mijn directe omgeving hebben mensen moeten vechten voor vrijheid”, zegt Ruth Jacott. ”Mijn familie heeft zelf meegemaakt wat het is om niet vrij te zijn. Daarom is het heel belangrijk dat we stilstaan bij het feit dat we vrij zijn.” Het concert is rechtstreeks te zien bij de NOS op NPO 1.

ANP

Lees verder

Starspot

Rapper Frenna wint een Edison Popprijs

Geplaatst

op

Rapper Frenna heeft gisteravond een Edison Popprijs gewonnen voor zijn album Francis . Hij nam het op tegen oa Ronnie Flex en Bizzey in de categorie Beste Hiphop. De Edisons die in Westergasfabriek in Amsterdam plaatsvonden zijn de belangrijkste muziekprijzen in Nederland.

Lees verder

Meest gelezen