Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ruud Gullit aan de slag als voetbalanalist

Geplaatst

op

Nadat hij vorige week het aanbod tot assistent-bondscoach aan zich voorbij liet gaan kan Ruud Gullit nu mededelen dat hij een andere nieuwe baan gevonden heeft.

Gullit zal als voetbalanalist aan de slag gaan bij Ziggo Sport. Vanaf 4 september zal hij naast Jack van Gelder te zien zijn in de nieuwe talkshow Rondo. In deze nieuwe talkshow zal van Gelder samen met Jan van Halst, Wim Kieft en andere wisselende gasten de voetbalgebeurtenissen op zowel nationaal als internationaal niveau bespreken. Ruud Gullit zal om de week aanschuiven aan tafel om het programma te voorzien van zijn commentaar. Ook zal hij zijn opwachting maken in andere programma’s.

Jack van Gelder liet weten dat er al was afgedwongen dat Gullit naar Ziggo Sport zou komen. Toen ook nog bekend werd dat hij niet zal gaan werken voor het Nederlands elftal betekend dat voor ons dat hij meer vrijheid heeft om te zeggen wat hij wil. Van Gelder is dan ook erg blij met de komst van de oud prof.

Naast zijn nieuwe werk bij Ziggo Sport zal Ruud Gullit ook nog werkzaam blijven als analist bij onder andere Veronica en de Britse BBC.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Gregory Sedoc krijgt eigen tv-programma

Geplaatst

op

By

Gregory Sedoc, momenteel te zien in Expeditie Robinson, krijgt van de AVROTROS een eigen televisieprogramma. In Sedoc Onderzoekt brengt de voormalig hordeloper de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de topsport voor het voetlicht.

In elke aflevering bezoekt Sedoc laboratoria en testcentra waar de nieuwste onderzoeken en testen plaatsvinden. Daarnaast gaat hij in gesprek met wetenschappers en topsporters. Hij neemt de kijker mee om van binnenuit te kijken naar een wereld die continu bezig is om nieuwe materialen en producten te ontwikkelen. De Nederlandse Publieke Omroep kondigde maandag aan dat de serie Sedoc Onderzoekt vanaf dinsdag 2 april te zien is op NPO 2.

Gregory Sedoc is momenteel een van de vijf overgebleven expeditieleden in Expeditie Robinson. Ook doet hij binnenkort mee aan de kennisquiz De slimste mens, die maandag met een nieuw seizoen begint.

Gregory Sedoc is een voormalig Nederlands hordeloper. In 2007 werd hij in Birmingham Europees kampioen op de 60 meter horden. Hij deed drie keer mee aan de Olympische Spelen en behaalde dertien medailles op de Nederlandse kampioenschappen. Tegenwoordig is hij analist bij de NOS, personal trainer en werkzaam voor de politie. In 2016 nam hij afscheid van de atletiek bij de EK in zijn geboortestad Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Beyoncé ingevlogen voor bruiloft

Geplaatst

op

Beyoncé heeft afgelopen weekend opgetreden tijdens een
huwelijksfeest in India. Isha Ambani, dochter van de rijkste
man van Azië, trouwt deze week met Anand Piramal, zoon van
een andere miljardair. Ze trad op tijdens de sangeet, een avond vol muziek en dans die traditiegetrouw voorafgaat aan een Indiase bruiloft.
Volgens de Indiase media stond niet alleen Beyoncé op de gastenlijst, ook Hillary Clinton zou een uitnodiging in een kistje hebben gekregen.
De bruiloft van Isha en Anand, die woensdag plaats vind, is de derde grote bruiloft in India in korte tijd.
Bollywood-sterren Deepika Padukone en Ranveer Singh gaven elkaar vorige maand het jawoord in Italië en gaven vervolgens vier feesten in India. Vorige weekend was het de beurt aan Priyanka Chopra en Nick Jonas.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |