Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ruud Gullit aan de slag als voetbalanalist

Geplaatst

op

Nadat hij vorige week het aanbod tot assistent-bondscoach aan zich voorbij liet gaan kan Ruud Gullit nu mededelen dat hij een andere nieuwe baan gevonden heeft.

Gullit zal als voetbalanalist aan de slag gaan bij Ziggo Sport. Vanaf 4 september zal hij naast Jack van Gelder te zien zijn in de nieuwe talkshow Rondo. In deze nieuwe talkshow zal van Gelder samen met Jan van Halst, Wim Kieft en andere wisselende gasten de voetbalgebeurtenissen op zowel nationaal als internationaal niveau bespreken. Ruud Gullit zal om de week aanschuiven aan tafel om het programma te voorzien van zijn commentaar. Ook zal hij zijn opwachting maken in andere programma’s.

Jack van Gelder liet weten dat er al was afgedwongen dat Gullit naar Ziggo Sport zou komen. Toen ook nog bekend werd dat hij niet zal gaan werken voor het Nederlands elftal betekend dat voor ons dat hij meer vrijheid heeft om te zeggen wat hij wil. Van Gelder is dan ook erg blij met de komst van de oud prof.

Naast zijn nieuwe werk bij Ziggo Sport zal Ruud Gullit ook nog werkzaam blijven als analist bij onder andere Veronica en de Britse BBC.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Eerste namen Appelsap festival zijn bekend gemaakt

Geplaatst

op

De organisatie van Appelsap heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die dit jaar op de stage zullen staan. Zo zullen oa Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in het Flevopark Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Lees verder

Meest gelezen