Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ruth Jacott op 5 mei-concert

Geplaatst

op

door

Ruth Jacott, harpiste Lavinia Meijer, Jamai en Michelle David & The Gospel Sessions sluiten samen met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op 5 mei de viering af van Bevrijdingsdag. Ze treden op tijdens het traditionele 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam. Ook ZO! Gospel Choir en ISH Dance Collective doen mee. ”In mijn directe omgeving hebben mensen moeten vechten voor vrijheid”, zegt Ruth Jacott. ”Mijn familie heeft zelf meegemaakt wat het is om niet vrij te zijn. Daarom is het heel belangrijk dat we stilstaan bij het feit dat we vrij zijn.” Het concert is rechtstreeks te zien bij de NOS op NPO 1.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Viktor Verhulst reageert na auto-ongeluk

Geplaatst

op

door

Met enkel lichte verwondingen kwam Viktor Verhulst (25) gisteren uit het auto-ongeluk dat hij veroorzaakte. Hij beseft dat hij erg veel geluk heeft gehad en bedankt zijn volgers en fans op Instagram.

Het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben”, schrijft Verhulst. “Ik ben dan ook enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen.”

Verhulst reed gisteren omstreeks 17u in op een file in Jabbeke die was ontstaan na wegenwerken. Zijn Range Rover ging enkele keren overkop, maar de VIER-presentator kwam ongedeerd uit het ongeval. Er raakte ook niemand anders gewond. Twee wagens liepen wel blikschade op. Verhulst dankt zijn fans. “Ik wil graag iedereen bedanken voor de lieve berichtjes”, schrijft hij.

Lees verder

Starspot

Samenwerking Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey

Geplaatst

op

door

Een paar maanden terug werd een opvallende samenwerking tussen Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey bekend gemaakt. Popliefhebbers moesten echter nog even geduld voordat hun gezamenlijke project ook echt gelanceerd werd, maar gelukkig is het wachten nu voorbij! De drie sterren Ariana Grande (26), Miley Cyrus (26) en Lana Del Rey (34) lanceren namelijk de single Don’t Call Me Angel. Het nummer is de titelsong van de nieuwe Charlie’s Angels-film die half november uitkomt.

Voor Miley en Ariana is het al de tweede maal dat ze samen in de studio stonden. In 2015 sloegen ze ook al de handen in elkaar voor een cover van het nummer ‘Don’t dream it’s over’ van Crowded House.

In de nieuwe Charlie’s Angels-film zijn de hoofdrollen weggelegd voor  Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Andere rollen zijn er voor Patrick Stewart, Sam Claflin en Djimon Hounsou. In Amerika is de film al vanaf half november te zien, in Nederland is het wachten tot half november.

Lees verder

Meest gelezen

X