Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Ronnie Flex en Anouk gaan het samen doen?

Geplaatst

op

door

Ronnie Flex en Anouk gaan misschien samenwerken. Dit wordt duidelijk door een post van de zangeres op Instagram.

Afgelopen weekend werd Ronnie Flex door stadszender AT5 geinterviewd op het Amsterdamse Amsterdamse festival Appelsap. Tijdens dit interview werd hem gevraagd met wie hij nog zou willen samenwerken.
„Ik zou heel graag een liedje met Anouk willen maken. Alleen dat eigenlijk. Anouk, wil je een liedje met me maken?” aldus Ronnie Flex.

‘DOEN WE!’
Dat liet de zangeres zich geen twee keer vragen. Anouk heeft dinsdag antwoord gegeven op de vraag van Ronnie Flex, via een post op Instagram. „Zo leuk!, doen we Ronnie Flex! Ik ga alvast aan de slag!” zegt de zangeres onder de post.

 

“ja alleen dat eigenlijk man”?? Zo leuk! Doen we @ronnieflex010 Ik ga alvast aan de slag ?

Een video die is geplaatst door anouk (@anouk) op

 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Icon Award voor Mariah Carey

Geplaatst

op

door

Mariah Carey heeft woensdagavond een Icon Award in ontvangst mogen nemen tijdens de Billboard Music Awards. De zangeres kreeg de prijs uitgereikt door haar collega Jennifer Hudson, meldt People Magazine.

“Bedankt allemaal voor deze prachtige prijs. Bedankt, Billboard, dat ik samen met jullie mocht groeien op jullie hitlijsten en voor deze eer,” zei een emotionele Carey tijdens haar dankwoord. “Icoon? Zo zie ik mijzelf niet. Ik begon met muziek maken om te overleven en om mezelf uit te drukken, en ik wilde gewoon iets maken om het leven zin te geven. Als ik iets heb geleerd in mijn leven dan is het dat alles mogelijk is met hulp van God.”

Carey behoort nu tot een rijtje van slechts acht iconen die de prijs in handen hebben. Eerder kregen Neil DIamond, Stevie Wonder, Prince, Jennifer Lopez, Céline Dion, Cher en Janet Jackson een Icon Award.

ANP

Lees verder

Starspot

Woedende Glennis klaar met ´bullshit´verhaal

Geplaatst

op

door

Glennis Grace is er klaar mee dat haar naam “door het slijk” wordt gehaald. Op Instagram haalt ze woedend uit naar de organisatie van een festival in Dalfsen, waar ze zou optreden. De show gaat echter niet door en volgens Glennis willen de boekers haar daar nu de schuld van geven.

De organisatie van het optreden in Dalfsen stelt in De Stentor dat Glennis geen andere optredens zou doen en dat ze haar exclusief hadden geboekt. De Overijsselaars bouwden er zelfs een heel festival omheen. Glennis werd echter “overal” geboekt, na haar succes in America’s Got Talent. “Dus de exclusiviteit is er niet en ik ben bang dat we daardoor niet uit de kosten komen”, aldus organisator Robert Lans in de krant.

Volgens Glennis is dat een “bullshitverhaal”. “Ik ben er klaar mee dat boekers op deze manier omgaan met de naam van een artiest terwijl ze zelf hun eigen hachje proberen te redden door maar de artiest te blamen”, schrijft ze. “Heel makkelijk maar vooral heel DOM. Ik pik het namelijk niet dat mijn naam door het slijk gehaald wordt. Wordt vervolgd….”

Wat voor vervolgstappen Glennis gaat nemen, is niet duidelijk.

View this post on Instagram

ZO KLAAR MEE!!!!

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on

ANP

Lees verder

Meest gelezen