Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Remy Bonjasky plaatst eerste foto van dochter op social media

Geplaatst

op

Remy Bonjasky heeft op social media een eerste foto geplaatst waarop hij samen met zijn pasgeboren dochter, Skye Rose, en vriendin te zien is.

De voormalig kickbokser en zijn vriendin Renate mochten Skye Rose op 20 september verwelkomen. Bij het kiekje wat hij deelt op Instagram schrijft Remy: “Eerst Cassius, toen Dean en nu maakt sinds 20 september een prachtige dochter deel uit van ons gezin. Woorden kunnen de overweldigende gevoelens voor dit kleine prachtige meisje niet omschrijven, Skye Rose Bonjasky.”

Het stel is al twee jaar bij elkaar en hebben trouwplannen, Skye Rose is hun eerste kindje samen. Remy heeft al twee kinderen uit eerdere relaties, Cassius en Dean.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Rapper Frenna wint een Edison Popprijs

Geplaatst

op

Rapper Frenna heeft gisteravond een Edison Popprijs gewonnen voor zijn album Francis . Hij nam het op tegen oa Ronnie Flex en Bizzey in de categorie Beste Hiphop. De Edisons die in Westergasfabriek in Amsterdam plaatsvonden zijn de belangrijkste muziekprijzen in Nederland.

Lees verder

Starspot

Rapper Jonna Fraser vader geworden

Geplaatst

op

Rapper Jonna Fraser is vader geworden. Hij maakte het bekend met een foto op Instagram, waarop te zien is hoe hij zijn pasgeboren zoon vasthoudt, “Noem een beter rapduo dan ik en mijn zoon. Welkom Ace Jonathan Grando.”
Afgelopen zomer maakte hij bekend dat hij en zijn vriendin een zoon zouden krijgen.

Lees verder

Meest gelezen