Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Remy Bonjasky opnieuw vader geworden

Geplaatst

op

De Nederlands-Surinaamse thaibokser Remy Bonjasky is opnieuw vader geworden. Ditmaal heeft Remy een dochter gekregen met zijn huidige vriendin Renate. Remy heeft al 2 andere kinderen uit andere relaties.
Het stel heeft gekozen voor een bijzondere naam voor hun kersverse dochter; Skye Rose. Volgens Remy maken moeder en dochter het goed.

Remy en zijn vriendin zijn bijna twee jaar samen maar zijn nog niet getrouwd, ze hebben eerder laten weten wel graag met elkaar in het huwelijksbootje te willen stappen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Lees verder

Starspot

Boef scoort negende nummer 1-hit

Geplaatst

op

Het gaat lekker met Boef. De rapper is deze week met zijn nieuwe single ‘Allang al niet meer’ binnengekomen op de eerste plaats in de Single Top 100. Het is de negende keer dat Boef, alleen of met anderen, een nummer 1-hit scoort.

De single staat op zijn nog te verschijnen nieuwe plaat. ‘Allang al niet meer’ heeft een duidelijke boodschap. “De titel zegt het eigenlijk al, maar ik zie die andere rappers allang al niet meer. Ik ben ze een beetje ontstegen”, zei de rapper eerder over het nummer.

ANP

Lees verder

Meest gelezen