Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Winne stelt optreden uit na dood Feis

Geplaatst

op

Rapper Winne heeft zijn show van as zaterdag in Vlaardingen geannuleerd wegens de dood van zijn vriend en collega rapper Feis. Ze traden samen vaak op. Op Instagram schrijft hij: ”Zelf de dood gaat ons niet scheiden. Niet aan mijn zijde maar voor altijd in het hart. Ecktuh Ecktuh dat was altijd het hart. Van binnen gebroken maar van buiten ben ik hard. Rust zacht lieve broer.” Wanneer de show wordt ingehaald is niet bekend gemaakt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen