Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Nino maakt zich klaar voor zijn doorbraak in het buitenland

Geplaatst

op

Als lid van LSD maakte Nino naam en steeg zijn faam in een hoog tempo. Iedereen kent hem van hits als ‘Dat Is Die Shit’ en ‘Uit Het Oog’. In 2006 tekende hij voor het eerst bij platenlabel ‘Goodlife’, maar zijn debuutalbum kwam pas in 2012 naar buiten op zijn eigen label ‘Planeet Namek’.

Nino maakt zich klaar voor zijn doorbraak in het buitenland. Hij heeft net zijn Engelstalige EP ‘Bigger Than Amsterdam’ afgerond, maar hij zal eerst nog zijn Nederlandse EP ‘Gowtu’ uitbrengen.

JIJ

Volgende week komt zijn nieuwe singel uit “JIJ” officieel uit. Het gaat over een persoon die niet zo goed voor je is in de liefde. De kracht ligt bij jezelf.”

Bigger than Amsterdam

Over de samenwerkingen op de Engelstalige EP uit wil Nino nog niet te veel kwijt. In ieder geval werkte hij voor de track ‘Michelle’ samen met de Outlawz, de groep die werd opgericht door Tupac. Tijdens Rutgers Roulette liet hij wel nog iets meer los over zijn andere EP: ”Er zal ook een featuring op staan met een grote Surinaamse artiest.”

Nino is vastberaden om zijn fans te verrassen met alle muziek die er nog aan komt. Volgens Nino is de kraan nu open. Mensen kunnen heel veel muziek van mij verwachten. Het gaat nu niet meer stoppen.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Liefdesbrieven van rapper Tupac worden geveild

Geplaatst

op

Veilinghuis Moments in Time gaat twee liefdesbrieven, van de rapper Tupac, veilen
voor in totaal 15.000 dollar (13.000 euro.)

De brieven werden geschreven in 1985, toen Tupac pas 14jr oud was.
Hij schreef ze naar een jongedame Averel, in de eerste brief verteld hij wie hij is en legt uit waar zijn naam vandaan komt.

In de tweede brief is hij wat directer, en verteld haar dat hij ervan droomt om haar te zoenen en niet kan wachten
totdat ze samen zijn.

Lees verder

Ongecategoriseerd

Michelle Obama onthult ivf-behandelingen

Geplaatst

op

Michelle Obama was te gast in een ABC/News uitzending om haar nieuwe boek, Becoming, te promoten.

In het boek wordt gesproken over de ontmoeting met Barack, hun huwelijk en de moeilijke periodes die in hun huwelijk voorkwamen. Ze verteld dat met de hulp van een relatietherapeut, ze hebben geleerd om beter met elkaar te communiceren.

Ook onthult de voormalige first lady dat ze een miskraam had gekregen, ze voelde zich in die periode alleen en dacht dat ze had gefaald, omdat er niet veel werd gesproken over miskramen. Daarom vind ze het belangrijk om haar verhaal te delen zodat meer vrouwen weten dat het vaak voorkomt.

Omdat de biologische klok begon te tikken op haar 34/35 jr besloten ze ivf-behandelingen te ondergaan en kregen ze hun dochters Mahlia en Sasha. Meer weten van het leven van Michelle Obama? Het boek is vanaf 13 november as verkrijgbaar.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |