Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Nino maakt zich klaar voor zijn doorbraak in het buitenland

Geplaatst

op

Als lid van LSD maakte Nino naam en steeg zijn faam in een hoog tempo. Iedereen kent hem van hits als ‘Dat Is Die Shit’ en ‘Uit Het Oog’. In 2006 tekende hij voor het eerst bij platenlabel ‘Goodlife’, maar zijn debuutalbum kwam pas in 2012 naar buiten op zijn eigen label ‘Planeet Namek’.

Nino maakt zich klaar voor zijn doorbraak in het buitenland. Hij heeft net zijn Engelstalige EP ‘Bigger Than Amsterdam’ afgerond, maar hij zal eerst nog zijn Nederlandse EP ‘Gowtu’ uitbrengen.

JIJ

Volgende week komt zijn nieuwe singel uit “JIJ” officieel uit. Het gaat over een persoon die niet zo goed voor je is in de liefde. De kracht ligt bij jezelf.”

Bigger than Amsterdam

Over de samenwerkingen op de Engelstalige EP uit wil Nino nog niet te veel kwijt. In ieder geval werkte hij voor de track ‘Michelle’ samen met de Outlawz, de groep die werd opgericht door Tupac. Tijdens Rutgers Roulette liet hij wel nog iets meer los over zijn andere EP: ”Er zal ook een featuring op staan met een grote Surinaamse artiest.”

Nino is vastberaden om zijn fans te verrassen met alle muziek die er nog aan komt. Volgens Nino is de kraan nu open. Mensen kunnen heel veel muziek van mij verwachten. Het gaat nu niet meer stoppen.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Eerste namen Appelsap festival zijn bekend gemaakt

Geplaatst

op

De organisatie van Appelsap heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die dit jaar op de stage zullen staan. Zo zullen oa Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in het Flevopark Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Lees verder

Meest gelezen