Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Feis overleden na schietpartij in Rotterdam

Geplaatst

op

door

Tijdens de jaarwisseling aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is rapper Feis slachtoffer geworden van een schietpartij. Zijn management Topnotch schrijft op Facebook: ”We hebben zojuist het verschrikkelijke bericht ontvangen dat Feis is overleden. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Rust in vrede Feis.” Faisal Mssyeh werd in 2007 bekend door zijn bijdrage aan de track Klein, klein jongetje van U-niq. Hij werkte oa samen met Winne, Ronnie Flex en Kempi. Hij is slechts 32 jaar geworden.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Maija

2019 begint niet goed voor zijn na bestaanden. moge zijn ziel in vrede rusten. waarom is er zoveel pijn en verdriet in de wereld. waarom schiet iemand een ander dood.zijn hele familie heeft nu pijn. de duivel regeert op mensen die een ander doden.Advertentie

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Starspot

Ali B maakt ‘risicovol’ programma voor SBS

Geplaatst

op

door

Ali B gaat met zijn nieuwe programma Ali’s mensentuin mogelijk op aardig wat tenen trappen. “Het risico is dat er straks mensen in het land zijn die beledigd zijn”, zegt hij voor de camera van het ANP.

“Als je de eerste twee minuten kijkt en je stopt, dan kan je het gewoon bestempelen als een programma waarin wordt gediscrimineerd.” Die reactie riep de promo van het programma al op, merkte Ali aan de vele reacties die hij via social media kreeg op de beelden. “Daarin zie je mensen in een kooi zitten, heel respectloos. Als je die niet tot het einde kijkt, ja, dan wordt het lastig discussiëren.”

In Ali’s mensentuin draait alles om vooroordelen en het ontkrachten daarvan. “Eerst gaan we de vooroordelen bevestigen, versterken en daarna misschien wegnemen.”

Ali geeft toe dat hij ook zelf veel vooroordelen heeft, en weet dat er over hem ook veel vooringenomenheid bestaat. “Je hebt twee vormen van vooroordelen. Je hebt er die ontsnappen aan je controle, en daar kan je niks aan doen. Maar of je dat als waarheid aanneemt, of je durft daaraan te twijfelen, dat tekent degene die je bent. Dat zijn andere vooroordelen.”

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X