Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Feis overleden na schietpartij in Rotterdam

Geplaatst

op

Tijdens de jaarwisseling aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is rapper Feis slachtoffer geworden van een schietpartij. Zijn management Topnotch schrijft op Facebook: ”We hebben zojuist het verschrikkelijke bericht ontvangen dat Feis is overleden. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Rust in vrede Feis.” Faisal Mssyeh werd in 2007 bekend door zijn bijdrage aan de track Klein, klein jongetje van U-niq. Hij werkte oa samen met Winne, Ronnie Flex en Kempi. Hij is slechts 32 jaar geworden.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Maija

    dinsdag 1 januari 2019 at 13:22

    2019 begint niet goed voor zijn na bestaanden. moge zijn ziel in vrede rusten. waarom is er zoveel pijn en verdriet in de wereld. waarom schiet iemand een ander dood.zijn hele familie heeft nu pijn. de duivel regeert op mensen die een ander doden.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen