Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Enver Panka opnieuw vader geworden

Geplaatst

op

Surinaamse rapper en zanger Enver Panka is voor op 4 september voor de tweede keer vader geworden. Enver en zijn vrouw Namofani hebben een zoon gekregen. Ze hebben gekozen voor de naam Amare Shaquan Jarno. Zowel moeder als het kind maken het goed.

Enver laat weten dat hij erg trots is, maar dat het niet als de eerste keer voelt. Hij zegt dat hij nu helemaal voorbereid is op alles wat komen gaat, en dat was hij bij de geboorte van zijn eerste zoon niet. “Toen was alles nog nieuw” aldus Enver.

De rapper, die vorige jaar nog een hoop stof deed opwaaien vanwege een rel, laat weten dat zijn andere zoon, Nafaen super trots is op zijn pasgeboren broertje. “Toen het tijd was om zijn broertje voor het eerst te ontmoeten, rende hij regelrecht naar mama en broertje om hem te zien.”

Naast het vaderschap wil Enver zich vol blijven inzetten voor de muziek die hem ook geld oplevert, “Ik ga keihard door, omdat het voor mij niet meer een hobby is. Als ik moet stoppen, doe ik dat, omdat ik er genoeg van heb.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Eerste namen Appelsap festival zijn bekend gemaakt

Geplaatst

op

De organisatie van Appelsap heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die dit jaar op de stage zullen staan. Zo zullen oa Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in het Flevopark Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Lees verder

Meest gelezen