Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Enver Panka opnieuw vader geworden

Geplaatst

op

Surinaamse rapper en zanger Enver Panka is voor op 4 september voor de tweede keer vader geworden. Enver en zijn vrouw Namofani hebben een zoon gekregen. Ze hebben gekozen voor de naam Amare Shaquan Jarno. Zowel moeder als het kind maken het goed.

Enver laat weten dat hij erg trots is, maar dat het niet als de eerste keer voelt. Hij zegt dat hij nu helemaal voorbereid is op alles wat komen gaat, en dat was hij bij de geboorte van zijn eerste zoon niet. “Toen was alles nog nieuw” aldus Enver.

De rapper, die vorige jaar nog een hoop stof deed opwaaien vanwege een rel, laat weten dat zijn andere zoon, Nafaen super trots is op zijn pasgeboren broertje. “Toen het tijd was om zijn broertje voor het eerst te ontmoeten, rende hij regelrecht naar mama en broertje om hem te zien.”

Naast het vaderschap wil Enver zich vol blijven inzetten voor de muziek die hem ook geld oplevert, “Ik ga keihard door, omdat het voor mij niet meer een hobby is. Als ik moet stoppen, doe ik dat, omdat ik er genoeg van heb.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Humberto Tan boos over nepnieuws op Facebook

Geplaatst

op

By

Humberto Tan heeft donderdag zijn woede geuit over een nepnieuwsbericht dat is gedeeld op Facebook. Een site, bedoeld om mensen te verleiden te handelen in bitcoins, heeft de presentator hiervoor onrechtmatig als lijdend voorwerp gebruikt.

“Facebook… vol met dit soort oplichters”, deelt Tan op Twitter, waarbij hij een screenshot van het bericht laat zien. “En wéér doet Facebook er niks aan. Het kan ze gewoon niks schelen.”

In het bericht lijkt het alsof Tan een interview op de betreffende website heeft gegeven, waarin hij vertelt dat hij een nieuw project is gestart, getiteld Bitcoin Trading.

Hierbij wordt ook gesteld dat de presentator een “recent interview” aan de NOS heeft gegeven, waarin hij zou onthullen dat hij “in 2017 en 2018 bijna twee keer zo veel met cryptovaluta’s als met zijn presentatorwerkzaamheden heeft verdiend”.

“Totaal verzonnen interviews met mij plaatsen om mensen financieel op te lichten”, zegt Tan hierover. “Trap hier niet in! Dit zijn pure oplichtingspraktijken!”

Lees verder

Starspot

Sylvana Simons op het matje geroepen bij burgemeester Halsema

Geplaatst

op

By

Gemeenteraadslid Sylvana Simons is op het matje geroepen bij burgemeester Halsema vanwege de woonplicht. Vorige week werd bekend dat Simons niet woonachtig was in de stad, terwijl dat wel verplicht is als gemeenteraadslid.

Dat meldt De Telegraaf vandaag. De kieswet bepaalt dat een raadslid fysiek in de gemeente moet wonen waar hij of zij verkozen is. Simons stond wel ingeschreven, maar woonde niet op haar hoofdadres in de stad. Ten minste, dat blijkt uit onderzoek door weekblad Privé.

De Bij1-lijsttrekker gaf dat eerder zelf aan bij burgemeester Halsema. Volgens haar ging het om een verbouwing, waardoor ze tijdelijk niet in haar woning terecht kon. De burgemeester aanvaardde dat, maar vroeg Simons wel zo snel mogelijk naar Amsterdam te komen. Of dat in haar eigen woning was, of een ander, maakte niet uit. Zo zegt een woordvoerder tegen de krant van wakker Nederland.

Vanwege de zorgen over de veiligheid rondom Sylvana Simons worden geen uitspraken gedaan over welke woning het gaat.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |