Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Enver Panka opnieuw vader geworden

Geplaatst

op

Surinaamse rapper en zanger Enver Panka is voor op 4 september voor de tweede keer vader geworden. Enver en zijn vrouw Namofani hebben een zoon gekregen. Ze hebben gekozen voor de naam Amare Shaquan Jarno. Zowel moeder als het kind maken het goed.

Enver laat weten dat hij erg trots is, maar dat het niet als de eerste keer voelt. Hij zegt dat hij nu helemaal voorbereid is op alles wat komen gaat, en dat was hij bij de geboorte van zijn eerste zoon niet. “Toen was alles nog nieuw” aldus Enver.

De rapper, die vorige jaar nog een hoop stof deed opwaaien vanwege een rel, laat weten dat zijn andere zoon, Nafaen super trots is op zijn pasgeboren broertje. “Toen het tijd was om zijn broertje voor het eerst te ontmoeten, rende hij regelrecht naar mama en broertje om hem te zien.”

Naast het vaderschap wil Enver zich vol blijven inzetten voor de muziek die hem ook geld oplevert, “Ik ga keihard door, omdat het voor mij niet meer een hobby is. Als ik moet stoppen, doe ik dat, omdat ik er genoeg van heb.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Rapper Frenna wint een Edison Popprijs

Geplaatst

op

Rapper Frenna heeft gisteravond een Edison Popprijs gewonnen voor zijn album Francis . Hij nam het op tegen oa Ronnie Flex en Bizzey in de categorie Beste Hiphop. De Edisons die in Westergasfabriek in Amsterdam plaatsvonden zijn de belangrijkste muziekprijzen in Nederland.

Lees verder

Starspot

Rapper Jonna Fraser vader geworden

Geplaatst

op

Rapper Jonna Fraser is vader geworden. Hij maakte het bekend met een foto op Instagram, waarop te zien is hoe hij zijn pasgeboren zoon vasthoudt, “Noem een beter rapduo dan ik en mijn zoon. Welkom Ace Jonathan Grando.”
Afgelopen zomer maakte hij bekend dat hij en zijn vriendin een zoon zouden krijgen.

Lees verder

Meest gelezen