Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Rapper Enver Panka opnieuw vader geworden

Geplaatst

op

Surinaamse rapper en zanger Enver Panka is voor op 4 september voor de tweede keer vader geworden. Enver en zijn vrouw Namofani hebben een zoon gekregen. Ze hebben gekozen voor de naam Amare Shaquan Jarno. Zowel moeder als het kind maken het goed.

Enver laat weten dat hij erg trots is, maar dat het niet als de eerste keer voelt. Hij zegt dat hij nu helemaal voorbereid is op alles wat komen gaat, en dat was hij bij de geboorte van zijn eerste zoon niet. “Toen was alles nog nieuw” aldus Enver.

De rapper, die vorige jaar nog een hoop stof deed opwaaien vanwege een rel, laat weten dat zijn andere zoon, Nafaen super trots is op zijn pasgeboren broertje. “Toen het tijd was om zijn broertje voor het eerst te ontmoeten, rende hij regelrecht naar mama en broertje om hem te zien.”

Naast het vaderschap wil Enver zich vol blijven inzetten voor de muziek die hem ook geld oplevert, “Ik ga keihard door, omdat het voor mij niet meer een hobby is. Als ik moet stoppen, doe ik dat, omdat ik er genoeg van heb.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Gregory Sedoc krijgt eigen tv-programma

Geplaatst

op

By

Gregory Sedoc, momenteel te zien in Expeditie Robinson, krijgt van de AVROTROS een eigen televisieprogramma. In Sedoc Onderzoekt brengt de voormalig hordeloper de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de topsport voor het voetlicht.

In elke aflevering bezoekt Sedoc laboratoria en testcentra waar de nieuwste onderzoeken en testen plaatsvinden. Daarnaast gaat hij in gesprek met wetenschappers en topsporters. Hij neemt de kijker mee om van binnenuit te kijken naar een wereld die continu bezig is om nieuwe materialen en producten te ontwikkelen. De Nederlandse Publieke Omroep kondigde maandag aan dat de serie Sedoc Onderzoekt vanaf dinsdag 2 april te zien is op NPO 2.

Gregory Sedoc is momenteel een van de vijf overgebleven expeditieleden in Expeditie Robinson. Ook doet hij binnenkort mee aan de kennisquiz De slimste mens, die maandag met een nieuw seizoen begint.

Gregory Sedoc is een voormalig Nederlands hordeloper. In 2007 werd hij in Birmingham Europees kampioen op de 60 meter horden. Hij deed drie keer mee aan de Olympische Spelen en behaalde dertien medailles op de Nederlandse kampioenschappen. Tegenwoordig is hij analist bij de NOS, personal trainer en werkzaam voor de politie. In 2016 nam hij afscheid van de atletiek bij de EK in zijn geboortestad Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Beyoncé ingevlogen voor bruiloft

Geplaatst

op

Beyoncé heeft afgelopen weekend opgetreden tijdens een
huwelijksfeest in India. Isha Ambani, dochter van de rijkste
man van Azië, trouwt deze week met Anand Piramal, zoon van
een andere miljardair. Ze trad op tijdens de sangeet, een avond vol muziek en dans die traditiegetrouw voorafgaat aan een Indiase bruiloft.
Volgens de Indiase media stond niet alleen Beyoncé op de gastenlijst, ook Hillary Clinton zou een uitnodiging in een kistje hebben gekregen.
De bruiloft van Isha en Anand, die woensdag plaats vind, is de derde grote bruiloft in India in korte tijd.
Bollywood-sterren Deepika Padukone en Ranveer Singh gaven elkaar vorige maand het jawoord in Italië en gaven vervolgens vier feesten in India. Vorige weekend was het de beurt aan Priyanka Chopra en Nick Jonas.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |