Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Raffaëla Paton speelt personage June in musical “Hair”

Geplaatst

op

Idols zangers Raffaëla Paton heeft een rol gekregen in de musical “Hair” die vanaf september is te zien in de grote regiotheaters door heel Nederland.

Na haar winst in Idols bleef het relatief stil rond Raffaëla. Naast enkele optredens door het land probeerde ze in 2012 nog namens Nederland naar het Songfestival te gaan, maar tijdens de nationale finale moest ze het afleggen tegen Joan Franka. Door haar nieuwe rol in de musical “Hair” heeft ze haar zangcarrière achter zich gelaten.

Hair gaat over een vriendengroep die op zoek gaan naar totale vrijheid. Ze schoppen tegen de maatschappij aan en gaan hun eigen weg. Raffaëla speelt hierin de personage June en zingt daarbij het nummer Aquarius.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Liefdesbrieven van rapper Tupac worden geveild

Geplaatst

op

Veilinghuis Moments in Time gaat twee liefdesbrieven, van de rapper Tupac, veilen
voor in totaal 15.000 dollar (13.000 euro.)

De brieven werden geschreven in 1985, toen Tupac pas 14jr oud was.
Hij schreef ze naar een jongedame Averel, in de eerste brief verteld hij wie hij is en legt uit waar zijn naam vandaan komt.

In de tweede brief is hij wat directer, en verteld haar dat hij ervan droomt om haar te zoenen en niet kan wachten
totdat ze samen zijn.

Lees verder

Ongecategoriseerd

Michelle Obama onthult ivf-behandelingen

Geplaatst

op

Michelle Obama was te gast in een ABC/News uitzending om haar nieuwe boek, Becoming, te promoten.

In het boek wordt gesproken over de ontmoeting met Barack, hun huwelijk en de moeilijke periodes die in hun huwelijk voorkwamen. Ze verteld dat met de hulp van een relatietherapeut, ze hebben geleerd om beter met elkaar te communiceren.

Ook onthult de voormalige first lady dat ze een miskraam had gekregen, ze voelde zich in die periode alleen en dacht dat ze had gefaald, omdat er niet veel werd gesproken over miskramen. Daarom vind ze het belangrijk om haar verhaal te delen zodat meer vrouwen weten dat het vaak voorkomt.

Omdat de biologische klok begon te tikken op haar 34/35 jr besloten ze ivf-behandelingen te ondergaan en kregen ze hun dochters Mahlia en Sasha. Meer weten van het leven van Michelle Obama? Het boek is vanaf 13 november as verkrijgbaar.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |