Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Raffaëla Paton speelt personage June in musical “Hair”

Geplaatst

op

Idols zangers Raffaëla Paton heeft een rol gekregen in de musical “Hair” die vanaf september is te zien in de grote regiotheaters door heel Nederland.

Na haar winst in Idols bleef het relatief stil rond Raffaëla. Naast enkele optredens door het land probeerde ze in 2012 nog namens Nederland naar het Songfestival te gaan, maar tijdens de nationale finale moest ze het afleggen tegen Joan Franka. Door haar nieuwe rol in de musical “Hair” heeft ze haar zangcarrière achter zich gelaten.

Hair gaat over een vriendengroep die op zoek gaan naar totale vrijheid. Ze schoppen tegen de maatschappij aan en gaan hun eigen weg. Raffaëla speelt hierin de personage June en zingt daarbij het nummer Aquarius.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen