Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Raffaëla Paton speelt personage June in musical “Hair”

Geplaatst

op

door

Idols zangers Raffaëla Paton heeft een rol gekregen in de musical “Hair” die vanaf september is te zien in de grote regiotheaters door heel Nederland.

Na haar winst in Idols bleef het relatief stil rond Raffaëla. Naast enkele optredens door het land probeerde ze in 2012 nog namens Nederland naar het Songfestival te gaan, maar tijdens de nationale finale moest ze het afleggen tegen Joan Franka. Door haar nieuwe rol in de musical “Hair” heeft ze haar zangcarrière achter zich gelaten.

Hair gaat over een vriendengroep die op zoek gaan naar totale vrijheid. Ze schoppen tegen de maatschappij aan en gaan hun eigen weg. Raffaëla speelt hierin de personage June en zingt daarbij het nummer Aquarius.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Famke Louise heeft nieuwe look

Geplaatst

op

door

Het is een happy new hair day voor Famke Louise. De zangeres heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe look en heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Na een kappersbezoek heeft ze niet langer half lang haar, maar een lange bob. Ze deelde vandaag het eindresultaat op Instagram. Haar volgers zijn enthousiast.  

Lees verder

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Meest gelezen

X