Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

R. Kelly aan de tand gevoeld over huwelijk Aaliyah

Geplaatst

op

door

Het huwelijk van R. Kelly (52) met de destijds vijftien jarige Aaliyah in 1994, toont aan dat hij een veelpleger is. Dat beweren de aanklagers in de zaak tegen de zanger, die wordt verdacht van onder meer seksueel misbruik van minderjarigen.

Robert Kelly was 27 toen hij met Aaliyah trouwde. Op het bruidscertificaat vulde het stel in dat zij achttien was. Haar ouders waren daar niet van op de hoogte, en lieten het huwelijk daarna ongedaan maken.

In rechtbankdocumenten die de New York Post in handen heeft, voeren de aanklagers het huwelijk op als bewijs dat Kelly een verleden heeft met misbruik van minderjarige meisjes en daarom niet, zoals zijn advocaten hebben verzocht, op borgtocht vrijgelaten mag worden. “In ons onderzoek naar de verdachte heeft de overheid de officiële huwelijksaanvraag, het huwelijkscertificaat en de nietigverklaring van dit huwelijk vrijgegeven. Het gaat hier niet om een eenmalige fout, het seksueel misbruik van minderjarigen door de verdachte heeft met voorbedachte rade en veelvuldig plaatsgevonden”, aldus de aanklagers.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Starspot

Peter R. de Vries woest op Transavia

Geplaatst

op

door

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is niet te spreken over de service van Transavia. Op Twitter haalt hij hard uit naar de vliegmaatschappij.

Wie denkt dat Peter R. de Vries altijd businessclass vliegt heeft het mis. Peter vliegt af en toe ook met een low-cost maatschappij en zit gewoon in economyclass. Maar het kan nog veel erger voor de misdaadverslaggever, hij zat zelfs op de middelste stoel. Dit tot grote ergernis van hem.

Hij haalt dan ook uit naar de luchtmaatschappij. Hij had echt geen ruimte en zat compleet klem op de middenstoel – waarschijnlijk zijn ego ook. – “Ik verbaas me er nog steeds over dat dit is toegestaan.” Schrijft hij. Maar het kan ook nog erger, is in zijn tweet te lezen. “Een regelrechte gotspe is het telkens omroepen: ‘We hope you will enjoy your flight…’.. Dan heb je wel lef, zeg.”

Op het sociale medium reageren bezoekers dan ook sarcastisch op Peter. “Gelukkig heb je geen lange tenen” en “Welkom bij het gepeupel” zijn slechts enkele van de reacties. De hashtag #prayforPeter is dan ook een grote hit.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X