Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Presentatrice Vivian Reijs heeft korte hartstilstand gehad

Geplaatst

op

door

Presentatrice Vivian Reijs heeft woensdag heftig nieuws over haar gezondheid gedeeld op Instagram: vorige week is ze getroffen door een hartstilstand.

In een openhartig bericht op het sociale netwerk vertelt Vivian dat haar wereld vorige week “letterlijk en figuurlijk even stil stond.”

Vorige week woensdag heeft Vivian een korte hartstilstand gehad. “Door de geweldige hulp van mijn lieve Day en het  ambulancepersoneel, die er godzijdank heel snel bij waren, hebben ze me kunnen reanimeren. En ik ben er nog!”, schrijft ze. “Als zij er niet waren geweest, weet ik niet hoe het was afgelopen. De schrik zit er even behoorlijk in, zowel voor mijn omgeving, als voor mij. Want het voelt zo onwerkelijk, het lijkt alsof het niet over mij gaat. Dit overkomt mij niet dacht ik altijd. Maar wat een mega wake-up call.”

De presentatrice schrijft dat ze vanuit haar werk en passie weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen. Ze eet altijd goed en beweegt genoeg, maar naar eigen zeggen vergat ze daarbij dat ze naar haar grenzen moet luisteren en vaker tijd voor zichzelf moet nemen.

Vivian sluit haar bericht positief af: “Dat ik dit kan navertellen en ik nog een kans mag krijgen in het leven, daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor. Hoe onwerkelijk en lastig het ook is voor mij, zal ik toch echt even een stapje terug moeten doen. En opnieuw mijn balans moeten vinden fysiek en emotioneel. Ik kan dit verhaal nog niet met droge ogen schrijven, omdat ik me ineens zo goed realiseer hoe kwetsbaar het leven is. Dus pluk de dag! Leef! Geniet! Lach! Ontspan! En wees vooral lief voor elkaar! Het kan in 1 seconde voorbij zijn.”

De steunbetuigingen stromen binnen onder het heftige bericht. Veel fans zeggen geschrokken te zijn en wensen haar heel veel sterkte. “Wat een heftig verhaal, krijg er kippenvel van én neem je advies direct aan. Ik wens je rust toe om bij te komen van deze heftige ervaring. Denk vooral aan jezelf nu! Heel veel sterkte gewenst”, is een van die reacties.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X