Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Presentatrice Vivian Reijs heeft korte hartstilstand gehad

Geplaatst

op

door

Presentatrice Vivian Reijs heeft woensdag heftig nieuws over haar gezondheid gedeeld op Instagram: vorige week is ze getroffen door een hartstilstand.

In een openhartig bericht op het sociale netwerk vertelt Vivian dat haar wereld vorige week “letterlijk en figuurlijk even stil stond.”

Vorige week woensdag heeft Vivian een korte hartstilstand gehad. “Door de geweldige hulp van mijn lieve Day en het  ambulancepersoneel, die er godzijdank heel snel bij waren, hebben ze me kunnen reanimeren. En ik ben er nog!”, schrijft ze. “Als zij er niet waren geweest, weet ik niet hoe het was afgelopen. De schrik zit er even behoorlijk in, zowel voor mijn omgeving, als voor mij. Want het voelt zo onwerkelijk, het lijkt alsof het niet over mij gaat. Dit overkomt mij niet dacht ik altijd. Maar wat een mega wake-up call.”

De presentatrice schrijft dat ze vanuit haar werk en passie weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen. Ze eet altijd goed en beweegt genoeg, maar naar eigen zeggen vergat ze daarbij dat ze naar haar grenzen moet luisteren en vaker tijd voor zichzelf moet nemen.

Vivian sluit haar bericht positief af: “Dat ik dit kan navertellen en ik nog een kans mag krijgen in het leven, daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor. Hoe onwerkelijk en lastig het ook is voor mij, zal ik toch echt even een stapje terug moeten doen. En opnieuw mijn balans moeten vinden fysiek en emotioneel. Ik kan dit verhaal nog niet met droge ogen schrijven, omdat ik me ineens zo goed realiseer hoe kwetsbaar het leven is. Dus pluk de dag! Leef! Geniet! Lach! Ontspan! En wees vooral lief voor elkaar! Het kan in 1 seconde voorbij zijn.”

De steunbetuigingen stromen binnen onder het heftige bericht. Veel fans zeggen geschrokken te zijn en wensen haar heel veel sterkte. “Wat een heftig verhaal, krijg er kippenvel van én neem je advies direct aan. Ik wens je rust toe om bij te komen van deze heftige ervaring. Denk vooral aan jezelf nu! Heel veel sterkte gewenst”, is een van die reacties.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Starspot

Onkel Seedo wordt in Suriname begraven

Geplaatst

op

door

De op 10 december overleden zanger Onkel Seedo, wordt in Suriname begraven. Dat heeft zijn management Emkay Entertainment Agency op Facebook bekendgemaakt. Onkel Seedo werd 61 jaar.

Wanneer het stoffelijk overschot naar Suriname wordt overgebracht, is nog niet bekendgemaakt. De fans in Glasgow, Schotland die de laatste eer aan de artiest willen bewijzen hebben vandaag de gelegenheid daartoe.

Hij was zanger en gitarist van de enorm populaire kasekogroepen The Cosmo Stars en The Exmo Stars. Verder had hij ook zijn eigen band The Tropics, bekend van de hits ‘Olé, Olé’ en ‘Shake your Pa Du Pa’. Onkel Seedo had een carrière als soulzanger in Schotland. Hij opereerde onder de artiestennaam ‘Soulman Mr Onkel’.

Lees verder

Meest gelezen