Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Opnieuw problemen voor Adil Rami na veelbesproken breuk met Pamela Anderson

Geplaatst

op

door

Rami is niet verschenen op de eerste training van Olympique Marseille in het nieuwe seizoen La Provence en RMC Sport melden dat de verdediger voorlopig niet welkom is bij de club en dat men zelfs gaat breken met de veteraan vanwege onprofessioneel gedrag. Rami is momenteel een veelbesproken man, daar hij door Pamela Anderson wordt beschuldigd van mishandeling.

Anderson liet vorige week weten dat haar relatie met de 33-jarige voetballer ten einde is. De actrice stelde dat Rami haar had mishandeld en dat hij was vreemdgegaan. Tevens zou hij Anderson eens ‘aan haar haren door de kamer hebben gegooid’.Naar verluidt moest Anderson daarna naar het ziekenhuis. Rami ontkent echter alle aantijgingen.

Momenteel wordt de zaak onderzocht door het Openbaar Ministerie in Frankrijk. Volgens Franse media heeft Olympique Marseille medio juni al aan Rami aangegeven dat men de situatie van de speler onder de loep neemt. Dit zou niet gaan over het conflict met Anderson, maar om onprofessioneel gedrag van Rami. Gedurende het onderzoek zou Rami voorlopig niet meer welkom zijn op het trainingsveld.

Olympique Marseille zou om twee voorvallen klaar zijn met Rami. Zo reageerde hij volgens de club ongepast op een poll van le Phocéen. Uit de poll bleek dat men vond dat Olympique Marseille als eerste Rami moest verkopen, een uitkomst waar Rami niet blij mee was en wat met een ‘vulgaire’ post op internet duidelijk maakte. Daarnaast was de aanwezigheid van Rami op de GP van Monaco ongehoord, aldus de clubleiding, aangezien de destijds geblesseerde verdediger eigenlijk bij de laatste competitiewedstrijd tegen Montpellier had moeten zijn.

De kans zit erin dat Rami in de komende dagen definitief vertrekt bij de Franse club. Rami schijnt ontdaan te zijn door de beslissing van Olympique Marseille en is van mening dat de club dit louter doet om geld te besparen. Als de club aantoont dat Rami foutief heeft gehandeld, kan men het contract nietig verklaren zonder hem een geld bedrag mee hoeven te geven.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Zanger en activist Johnny Clegg (66) overleden

Geplaatst

op

door

De Zuid-Afrikaanse zanger en activist Johnny Clegg is op 66-jarige leeftijd overleden. Hij werd als blanke artiest in Zuid-Afrika bekend vanwege zijn strijd tegen apartheid.

Clegg werd ook wel ‘de witte Zulu’ genoemd, naar de grootste donkere bevolkingsgroep in Zuid-Afrika. De zanger startte in 1969 de band Juluka met een zwarte gitarist, maar in die tijd was dat in Zuid-Afrika streng verboden. Hij had kritiek op het beleid in zijn land en werd door het apartheidsregime dan ook actief tegengewerkt. Het hoogtepunt uit zijn carrière was, naar eigen zeggen, het moment dat president Nelson Mandela hem tijdens een concert in Frankfurt in 1999 op het podium verraste.

Naast verschillende onderscheidingen in zijn thuisland, kreeg Clegg in 1991 voor zijn verdiensten ook de Légion d’Honneur, de hoogste Franse burgeronderscheiding, uitgereikt. De Britse zanger Elton John werd hier vorige maand ook mee onderscheiden.

Lees verder

Starspot

Miljuschka Witzenhausen schittert op cover Grazia

Geplaatst

op

door

Miljuschka Witzenhausen staat woensdag op de cover van de zomereditie van Grazia. De tv-kokkin plaatst een zomerse foto van zichzelf op Instagram en schrijft daarbij “trots te zijn als eerste plussizemodel de cover te sieren van de body-issue zomereditie”.

Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot Wat uiteindelijk recepten oplevert”, schrijft Miljuschka vrolijk. De presentatrice krijgt veel positieve reacties, maar die gaan wel vaak gepaard met verbazing want veel van haar volgers vinden haar helemaal niet plussize.

“Hoezo plussize? Moet je kijken hoe prachtig je bent.. Als dit al plussize is”, schrijft een volger. “Plussize?! Geen-bonestaak-maar-een echte-vrouw-size!”, zegt een ander. “De wereld is niet goed geworden met hun ‘plus size’. knap!! “, is ook een reactie.

Miljuschka heeft eerder bekendgemaakt dat ze het rustiger aan gaat doen want ze is “een beetje ingestort” en heeft tijd voor zichzelf nodig. Vooral het proces rondom haar oom Willem Holleeder heeft er bij haar flink ingehakt. Eerder vertelden Miljuschka en haar moeder Astrid Holleeder in een interview met de Volkskrant over hoe zwaar hun leven is door het schrikbewind van Willem.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X