Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Opnieuw problemen voor Adil Rami na veelbesproken breuk met Pamela Anderson

Geplaatst

op

door

Rami is niet verschenen op de eerste training van Olympique Marseille in het nieuwe seizoen La Provence en RMC Sport melden dat de verdediger voorlopig niet welkom is bij de club en dat men zelfs gaat breken met de veteraan vanwege onprofessioneel gedrag. Rami is momenteel een veelbesproken man, daar hij door Pamela Anderson wordt beschuldigd van mishandeling.

Anderson liet vorige week weten dat haar relatie met de 33-jarige voetballer ten einde is. De actrice stelde dat Rami haar had mishandeld en dat hij was vreemdgegaan. Tevens zou hij Anderson eens ‘aan haar haren door de kamer hebben gegooid’.Naar verluidt moest Anderson daarna naar het ziekenhuis. Rami ontkent echter alle aantijgingen.

Momenteel wordt de zaak onderzocht door het Openbaar Ministerie in Frankrijk. Volgens Franse media heeft Olympique Marseille medio juni al aan Rami aangegeven dat men de situatie van de speler onder de loep neemt. Dit zou niet gaan over het conflict met Anderson, maar om onprofessioneel gedrag van Rami. Gedurende het onderzoek zou Rami voorlopig niet meer welkom zijn op het trainingsveld.

Olympique Marseille zou om twee voorvallen klaar zijn met Rami. Zo reageerde hij volgens de club ongepast op een poll van le Phocéen. Uit de poll bleek dat men vond dat Olympique Marseille als eerste Rami moest verkopen, een uitkomst waar Rami niet blij mee was en wat met een ‘vulgaire’ post op internet duidelijk maakte. Daarnaast was de aanwezigheid van Rami op de GP van Monaco ongehoord, aldus de clubleiding, aangezien de destijds geblesseerde verdediger eigenlijk bij de laatste competitiewedstrijd tegen Montpellier had moeten zijn.

De kans zit erin dat Rami in de komende dagen definitief vertrekt bij de Franse club. Rami schijnt ontdaan te zijn door de beslissing van Olympique Marseille en is van mening dat de club dit louter doet om geld te besparen. Als de club aantoont dat Rami foutief heeft gehandeld, kan men het contract nietig verklaren zonder hem een geld bedrag mee hoeven te geven.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X