Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Miskraam voor Samantha de Jong

Geplaatst

op

door

Het lijkt erop dat Samantha de Jong een miskraam heeft gehad. Ze deelt op Instagram een verdrietig bericht dat op niets anders lijkt te kunnen duiden…

De Jong, beter bekend als realityster Barbie, deelt op haar Instagram dat ze een miskraam heeft gehad. Ze was zwanger van haar derde kindje.

We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden’, schrijft Samantha onder de post.

Eind juli maakte de tv-ster bekend dat zij en haar huidige vriend Maron Hill zwanger waren. Het zou Samantha’s derde kindje zijn en haar eerste met Maron. ‘We hebben maar heel even van je mogen genieten,’ schrijft ze op haar Instagram over het verlies.

Met haar ex Michael van der Plas heeft Samantha al een dochter Angelina (6) en zoon Milano (4). Die twee wonen voorlopig bij Michael vanwege de psychische problemen van Samantha. Ze ondernam verschillende zelfmoordpogingen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Jennifer Lawrence stapt stiekem in huwelijksbootje’

Geplaatst

op

door

Met een bezoekje aan een rechtbank in New York hebben Jennifer Lawrence en haar verloofde Cooke Maroney de geruchtenmachine over een huwelijk aangezwengeld. Volgens verschillende Amerikaanse media is het stel maandag getrouwd.

In een inmiddels verwijderde tweet vertelde een andere bezoeker van de rechtbank, waar in de VS ook huwelijken worden afgehandeld, dat ze Jennifer er had gespot. “Kom je je huwelijkspapieren ophalen, loopt Jennifer Lawrence voorbij om te trouwen”, aldus de stadgenoot van de actrice. De New York Post plaatste maandag beelden waarop Jennifer en Cooke de rechtbank verlaten met een stapeltje documenten in hun handen.

De twee werden vorig jaar voor het eerst samen gezien. In februari bevestigde de woordvoerder van de Oscarwinnares dat ze verloofd was met Cooke, die eigenaar is van een galerie in New York.

Lees verder

Starspot

Jarige prins Harry in het zonnetje gezet door Meghan Markle

Geplaatst

op

door

Prins Harry viert zondag zijn 35e verjaardag en wordt daarom door zijn familieleden flink in het zonnetje gezet op sociale media. Ook zijn vrouw Meghan wenst hem op Instagram een hele fijne verjaardag.

De hertogin van Sussex schrijft dat Harry haar dagelijks inspireert door de wijze waarop hij zich inzet voor goede doelen. “Je bent de beste echtgenoot en meest geweldige vader voor onze zoon. We houden van je”, deelde Meghan bij een collage van foto’s van de prins.

Ook oma koningin Elizabeth en broer William en zijn vrouw Catherine feliciteerden Harry op sociale media. Onder de post van Meghan regent het bovendien lieve berichtjes van fans.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X