Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Michelle Obama onthult ivf-behandelingen

Geplaatst

op

door

Michelle Obama was te gast in een ABC/News uitzending om haar nieuwe boek, Becoming, te promoten.

In het boek wordt gesproken over de ontmoeting met Barack, hun huwelijk en de moeilijke periodes die in hun huwelijk voorkwamen. Ze verteld dat met de hulp van een relatietherapeut, ze hebben geleerd om beter met elkaar te communiceren.

Ook onthult de voormalige first lady dat ze een miskraam had gekregen, ze voelde zich in die periode alleen en dacht dat ze had gefaald, omdat er niet veel werd gesproken over miskramen. Daarom vind ze het belangrijk om haar verhaal te delen zodat meer vrouwen weten dat het vaak voorkomt.

Omdat de biologische klok begon te tikken op haar 34/35 jr besloten ze ivf-behandelingen te ondergaan en kregen ze hun dochters Mahlia en Sasha. Meer weten van het leven van Michelle Obama? Het boek is vanaf 13 november as verkrijgbaar.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dave verwijderd tattoo ex-vriendin Julia

Geplaatst

op

door

Toen Dave Roelvink (25) een relatie had met Julia Mekkes (27) , had hij haar naam getatoeëerd op zijn lichaam.

Nu Julia geen deel meer uitmaakt in zijn leven, heeft hij de keuze gemaakt om ook de tattoo te verwijderen.

Dave verklaart waarom hij überhaupt een tattoo heeft laten zetten ter ere van Julia. “Als ik een vriendinnetje heb waar ik echt ontzettend veel van houd, dan is het voor mij een soort ode aan iemand.” Hij heeft dan ook niet heel veel tatoeages van mensen op zijn lichaam staan, maar gewoon van de mensen die echt heel veel voor hem betekenen. “Ik heb tatoeages van mijn oma, m’n ouders, en m’n broertje”, aldus Dave.

Lees verder

Starspot

Kanye en Kim doen opnieuw een uitbreiding bezittingen

Geplaatst

op

door

Nadat ze vorig jaar al een flinke lap grond hadden gekocht, om daar vakanties met hun gezin door te brengen. Hebben Kim Kardashian (39) en Kanye West (42) ook een stuk land gekocht in Palm Springs. Dit is vlakbij waar het jaarlijkse Coachella festival wordt gehouden. Dit meldt The Daily Mail.

Op dit stukje grond willen zij een huis gaan bouwen, de prijs van dit stukje grond? €6 miljoen. Dit is vooralsnog niet zo duur als het stuk grond wat zij vorig jaar hadden gekocht voor €26 miljoen.

Palm Springs is geen onbekend terrein voor dit stel, de moeder van Kim: Kris Jenner woont ook in Palm Springs.

Lees verder

Meest gelezen