Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Memorial Kobe en Gigi Bryant in Staples Center

Geplaatst

op

door

Het gedenken van Kobe en Gigi Bryant zal worden bijgewoond door vrienden, familie, NBA-officials, spelers, seizoenkaarthouders en lokale politici. De resterende beschikbare plaatsen zullen aan het publiek worden open gesteld. Op basis van het principe wie het eerst komt, het eerst maalt.

De bijeenkomst zal op maandag 24 februari worden gehouden in Staples Center. Er kunnen ongeveer 20.000 mensen in het complex van de Staples Center. De organisatie is zich van bewust dat er honderduizenden mensen de memorial van Kobe en Gigi Bryant willen bijwonen. Echter is er geen andere mogelijkheid om deze mensen allemaal te kunnen opvangen.

Het is nog niet bekend hoe de toegang kaartjes voor het publiek te verkrijgen zijn. Doch wordt er al geadviseerd indien mensen Staples niet kunnen bereiken, dat ze niet in de buurt van de locatie moeten komen. Net zoals bij de memorials van Micheal Jackson en Nipsey Hussle, zullen de wegen rondom Staples worden afgesloten.

De Memorial zal ook niet Live buiten op het grote scherm worden vertoond buiten Staples of LA. De mensen die geen kaarten hebben kunnen verkrijgen worden sterk geadviseerd om thuis te blijven. De memorial zal live op diverse TV stations worden uitgezonden.

Enkele bekende persoonlijkheden hebben al laten weten dat ze graag iets willen zeggen over Kobe en Gigi tijdens deze memorial. De familie is nu aan het bespreken wie het woord zal krijgen om zijn of haar zegje te kunnen doen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Beyoncé doet verbod op herdenkingsfoto’s

Geplaatst

op

door

Culturu.com – De zangeres is van mening dat het tonen van foto´s een belediging is naar de familie Bryant. Daarom heeft Beyoncé de fotografen dan ook verboden om foto’s te maken op de herdenking van de overleden basketbalspeler Kobe Bryant. Kobe is samen met zijn dochter overleden tijdens een vliegtuig ongeluk.

De meningen zijn verdeeld zo meld een anonieme bron. ,,Het is een belediging voor de familie Bryant en de fans”. ,,Beyoncé is zo controlerend wat betreft haar imago – ze staat normaal gesproken alleen publicatie toe van foto’s die ze zelf heeft goedgekeurd. Nu mocht geen enkele fotograaf een foto van haar maken bij de herdenking. Serieus, bij een herdenking? Dat deed zelfs de familie van Michael Jackson niet bij zijn dienst.”

Ook mochten er geen camera’s gericht zijn op Beyoncé. Vele mensen geven dan ook aan dat zij hiermee echt een diva imago creëert. ,,Dit helpt haar imago totaal niet, het brengt haar imago zelfs schade toe. De herdenking draaide niet om haar. Geen van de andere artiesten vond het maken van foto’s een probleem, ook Christina Aguilera en Alicia Keys niet.”

Lees verder

Starspot

Ben Affleck al meer dan 20 jaar depressief

Geplaatst

op

door

Eerder deze week liet de acteur al wat meer los over zijn privéleven, zo sprak hij al eerder over zijn alcoholverslaving, zijn jeugd en zijn scheiding met zijn ex vrouw.

,,Ik kamp met depressies. Ik slik antidepressiva en dat helpt mij enorm”, zegt Ben in Good Morning America. ,,Ik slik dat al sinds mijn 26e, verschillende soorten. Ik heb gewisseld van soort en verschillende geprobeerd.”

Ook deze medicatie brengt bijwerkingen met zich mee ,,Soms vertellen ze je niets over een vreselijke bijwerking en kom je terug bij de dokter en zeg je: waarom ben ik 60 pond zwaarder? En dan zegt de dokter: oh, je bent een beetje aangekomen? Nou, bedankt”, zegt de acteur lachend.

De acteur is nu al meer dan een jaar nuchter en ziet zijn toekomstbeeld erg positief in.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen