Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Nieuw reisprogramma voor Maurice Lede

Geplaatst

op

Maurice lede wordt één van de nieuwe presentatoren van het BNN programma 3 op reis. Maurice, bekend van onder andere zijn documentaire over de SLM ramp en Sesamstraat, is vanaf komende zondag te zien op NPO 3.

De half Surinaamse presentator kan zijn geluk niet op met zijn nieuwe werkzaamheden voor de jongerenzender. Vaak dacht hij; als ik dat ooit eens zou mogen doen. De wereld rondreizen voor zijn werk leek hem geweldig en daarom kan hij nog maar moeilijk beseffen dat hij dit werk nu echt gaat doen. Voor BNN reist hij onder andere af naar de tropische eilanden van de Caraïben.

Naast Maurice is er nog een nieuw gezicht toegevoegd aan het team reispresentatoren. Nienke de la Rive Box zal ook aan de slag gaan voor de zender. Al had zij al enige ervaring door haar werk voor 3 op reis roadtrip.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Eerste namen Appelsap festival zijn bekend gemaakt

Geplaatst

op

De organisatie van Appelsap heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die dit jaar op de stage zullen staan. Zo zullen oa Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in het Flevopark Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Lees verder

Meest gelezen