Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Nieuw reisprogramma voor Maurice Lede

Geplaatst

op

Maurice lede wordt één van de nieuwe presentatoren van het BNN programma 3 op reis. Maurice, bekend van onder andere zijn documentaire over de SLM ramp en Sesamstraat, is vanaf komende zondag te zien op NPO 3.

De half Surinaamse presentator kan zijn geluk niet op met zijn nieuwe werkzaamheden voor de jongerenzender. Vaak dacht hij; als ik dat ooit eens zou mogen doen. De wereld rondreizen voor zijn werk leek hem geweldig en daarom kan hij nog maar moeilijk beseffen dat hij dit werk nu echt gaat doen. Voor BNN reist hij onder andere af naar de tropische eilanden van de Caraïben.

Naast Maurice is er nog een nieuw gezicht toegevoegd aan het team reispresentatoren. Nienke de la Rive Box zal ook aan de slag gaan voor de zender. Al had zij al enige ervaring door haar werk voor 3 op reis roadtrip.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Rapper Frenna wint een Edison Popprijs

Geplaatst

op

Rapper Frenna heeft gisteravond een Edison Popprijs gewonnen voor zijn album Francis . Hij nam het op tegen oa Ronnie Flex en Bizzey in de categorie Beste Hiphop. De Edisons die in Westergasfabriek in Amsterdam plaatsvonden zijn de belangrijkste muziekprijzen in Nederland.

Lees verder

Starspot

Rapper Jonna Fraser vader geworden

Geplaatst

op

Rapper Jonna Fraser is vader geworden. Hij maakte het bekend met een foto op Instagram, waarop te zien is hoe hij zijn pasgeboren zoon vasthoudt, “Noem een beter rapduo dan ik en mijn zoon. Welkom Ace Jonathan Grando.”
Afgelopen zomer maakte hij bekend dat hij en zijn vriendin een zoon zouden krijgen.

Lees verder

Meest gelezen