Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Martijn Krabbé getrouwd

Geplaatst

op

door

Presentator Martijn Krabbé is donderdagmiddag in het huwelijksbootje gestapt met zijn Deborah!

Op Instagram plaatst hij een prachtige foto van het stralende bruidspaar. Een dolgelukkige Martijn schrijft erbij: “We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever.”

De presentator wilde maar al te graag fit in zijn vel zitten op de grote dag en daarom was hij al wekenlang streng voor zichzelf en bezig met afvallen.

Martijn heeft Deborah in december ten huwelijk gevraagd. En dat deed hij op een heel bijzondere manier… met dit Sinterklaas-gedicht: ‘Jij bent mijn liefde, jij bent het overzicht. Ik ga voor altijd van je houden. Deborah, wil je met me trouwen?’

Haar antwoord volgde in het bijschrift: #JA!

Martijn was twee keer eerder getrouwd met Amanda Beekman.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Starspot

Onkel Seedo wordt in Suriname begraven

Geplaatst

op

door

De op 10 december overleden zanger Onkel Seedo, wordt in Suriname begraven. Dat heeft zijn management Emkay Entertainment Agency op Facebook bekendgemaakt. Onkel Seedo werd 61 jaar.

Wanneer het stoffelijk overschot naar Suriname wordt overgebracht, is nog niet bekendgemaakt. De fans in Glasgow, Schotland die de laatste eer aan de artiest willen bewijzen hebben vandaag de gelegenheid daartoe.

Hij was zanger en gitarist van de enorm populaire kasekogroepen The Cosmo Stars en The Exmo Stars. Verder had hij ook zijn eigen band The Tropics, bekend van de hits ‘Olé, Olé’ en ‘Shake your Pa Du Pa’. Onkel Seedo had een carrière als soulzanger in Schotland. Hij opereerde onder de artiestennaam ‘Soulman Mr Onkel’.

Lees verder

Meest gelezen