Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Martijn Krabbé getrouwd

Geplaatst

op

door

Presentator Martijn Krabbé is donderdagmiddag in het huwelijksbootje gestapt met zijn Deborah!

Op Instagram plaatst hij een prachtige foto van het stralende bruidspaar. Een dolgelukkige Martijn schrijft erbij: “We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever.”

De presentator wilde maar al te graag fit in zijn vel zitten op de grote dag en daarom was hij al wekenlang streng voor zichzelf en bezig met afvallen.

Martijn heeft Deborah in december ten huwelijk gevraagd. En dat deed hij op een heel bijzondere manier… met dit Sinterklaas-gedicht: ‘Jij bent mijn liefde, jij bent het overzicht. Ik ga voor altijd van je houden. Deborah, wil je met me trouwen?’

Haar antwoord volgde in het bijschrift: #JA!

Martijn was twee keer eerder getrouwd met Amanda Beekman.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X