Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Leadzanger Surinaamse Corona Band aangehouden op Schiphol

Geplaatst

op

door

Een bandlid van de populaire Surinaamse Corona Band is zaterdag bij terugkomst uit Suriname aangehouden op Schiphol. Dit laat de band weten in een bericht op Facebook.

Het gaat om de leadzanger en muzikaal leider van de groep, Haroen. Waarom de zanger is aangehouden is nog onduidelijk. “Er zijn echter vermoedens. Maar zolang er geen officiële tenlastelegging van Justitie bekend is, doen wij als overige bandleden er verstandig aan, om voorlopig niet mee te doen aan speculaties en als 1 man achter Haroen te blijven staan”, aldus de band op Facebook.

De Corona Band was van 23 juni tot 5 juli in Suriname voor hun Keti Koti Tour.

De muziekformatie reageerde vandaag op Facebook zelf op het voorval. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Jarige prins Harry in het zonnetje gezet door Meghan Markle

Geplaatst

op

door

Prins Harry viert zondag zijn 35e verjaardag en wordt daarom door zijn familieleden flink in het zonnetje gezet op sociale media. Ook zijn vrouw Meghan wenst hem op Instagram een hele fijne verjaardag.

De hertogin van Sussex schrijft dat Harry haar dagelijks inspireert door de wijze waarop hij zich inzet voor goede doelen. “Je bent de beste echtgenoot en meest geweldige vader voor onze zoon. We houden van je”, deelde Meghan bij een collage van foto’s van de prins.

Ook oma koningin Elizabeth en broer William en zijn vrouw Catherine feliciteerden Harry op sociale media. Onder de post van Meghan regent het bovendien lieve berichtjes van fans.

Lees verder

Starspot

Viktor Verhulst reageert na auto-ongeluk

Geplaatst

op

door

Met enkel lichte verwondingen kwam Viktor Verhulst (25) gisteren uit het auto-ongeluk dat hij veroorzaakte. Hij beseft dat hij erg veel geluk heeft gehad en bedankt zijn volgers en fans op Instagram.

Het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben”, schrijft Verhulst. “Ik ben dan ook enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen.”

Verhulst reed gisteren omstreeks 17u in op een file in Jabbeke die was ontstaan na wegenwerken. Zijn Range Rover ging enkele keren overkop, maar de VIER-presentator kwam ongedeerd uit het ongeval. Er raakte ook niemand anders gewond. Twee wagens liepen wel blikschade op. Verhulst dankt zijn fans. “Ik wil graag iedereen bedanken voor de lieve berichtjes”, schrijft hij.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X