Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Lauren Verster zwanger van tweede kindje

Geplaatst

op

door

Lauren Verster (39) en haar vriend Jasper verwachten hun tweede kind. Dat maakte de presentatrice dinsdag bekend aan Shownieuws. 

Ik ben weer zwanger”, aldus de 39-jarige Verster, die programma’s maakte als Lauren! en Ik wil een kind. “Ik heb het nog niet aan heel veel mensen verteld.”zegt ze. “Ik kwam er vrij laat achter. Ik had twee keer getest, maar de uitslag was negatief.” Toen de actrice na een vakantie voor de zekerheid nóg een test deed, bleek ze toch zwanger te zijn: afgelopen zaterdag had ze haar tienwekenecho.

Begin 2018 kreeg ze al dochter Leentje met haar vriend Jasper. Het meisje krijgt er nu een broertje of zusje bij. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Danny Froger vader geworden van dochtertje

Geplaatst

op

door

Danny Froger is vader geworden van een dochtertje. Dat maakt hij vandaag bekend via Instagram.

In maart lieten Froger (31) en zijn vriendin Ann Dominique (28) weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het meisje heet Fallon Froger en is op 21 september geboren. 

“De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren”, jubelt Froger op Instagram. “21 september is de mooiste dag uit mijn leven. Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zo veel van jullie.”

Lees verder

Starspot

Frits Wester neemt rustpauze om alcoholgebruik

Geplaatst

op

door

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. “Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe”, zegt de politiek commentator.

RTL Nieuws en Frits Wester zeggen in een verklaring dat gezamenlijk is besloten om een rustpauze in te lassen. “Op 8 september was het verslag van Frits Wester in de uitzending van RTL Nieuws niet zoals RTL en de kijker van hem gewend zijn. RTL is daarover in gesprek gegaan met Frits”, meldt het nieuwsprogramma.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven.”

“Mede namens de collega’s wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe”, zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws

Lees verder

Meest gelezen

X