Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Kylie Jenner en Travis Scott zijn uit elkaar

Geplaatst

op

door

Kylie Jenner (22) is weer vrijgezel. TMZ weet te melden dat de realityster en haar vriend Travis Scott (28) uit elkaar zijn.

Volgens bronnen van de entertainmentsite hebben de rapper en de realityster besloten hun relatie in ieder geval voorlopig in de koelkast te zetten. Het is niet de eerste keer zijn dat de twee, die samen een dochtertje van anderhalf jaar oud hebben, een pauze inlassen. 

Kylie en Travis, die eigenlijk Jacques Webster heet, vormden sinds april 2017 een koppel, nadat ze samen op Coachella gespot werden. Niet veel later gonsde het van de geruchten dat Kylie zwanger was, maar pas in februari 2018 bevestigde ze dat ze inderdaad bevallen was van hun dochtertje Stormi. Een klein rekensommetje leert ons dat Kylie twee maanden na de start van haar relatie met Travis zwanger raakte.

Kylie en Travis werden eind augustus voor het laatst samen gezien op de première van zijn Netflix documentaire. Onlangs kwamen de twee nog in het nieuws omdat ze samen poseerden voor Playboy. Het was Travis die Kylie wist te overtuigen uit de kleren te gaan voor het magazine. Kylie woonde eerder deze week het huwelijk van Justin en Hailey Bieber bij, maar Travis was nergens te bespeuren. Ook op de Instagramfoto’s die Kylie deelde waren enkel zijzelf en hun dochter Stormi te zien.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de beste dj’s van de wereld

Geplaatst

op

door

De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj’s van de wereld. Het duo volgt Martin Garrix op.

De 23-jarige Nederlander moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek. Garrix stond de afgelopen drie jaar bovenaan de top-100 van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag. De Fransman David Guetta bemachtigde dit jaar de derde plek.

De top-100 van populairste dj’s wereldwijd werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Lees verder

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Meest gelezen

X