Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Kylie Jenner en Travis Scott zijn uit elkaar

Geplaatst

op

door

Kylie Jenner (22) is weer vrijgezel. TMZ weet te melden dat de realityster en haar vriend Travis Scott (28) uit elkaar zijn.

Volgens bronnen van de entertainmentsite hebben de rapper en de realityster besloten hun relatie in ieder geval voorlopig in de koelkast te zetten. Het is niet de eerste keer zijn dat de twee, die samen een dochtertje van anderhalf jaar oud hebben, een pauze inlassen. 

Kylie en Travis, die eigenlijk Jacques Webster heet, vormden sinds april 2017 een koppel, nadat ze samen op Coachella gespot werden. Niet veel later gonsde het van de geruchten dat Kylie zwanger was, maar pas in februari 2018 bevestigde ze dat ze inderdaad bevallen was van hun dochtertje Stormi. Een klein rekensommetje leert ons dat Kylie twee maanden na de start van haar relatie met Travis zwanger raakte.

Kylie en Travis werden eind augustus voor het laatst samen gezien op de première van zijn Netflix documentaire. Onlangs kwamen de twee nog in het nieuws omdat ze samen poseerden voor Playboy. Het was Travis die Kylie wist te overtuigen uit de kleren te gaan voor het magazine. Kylie woonde eerder deze week het huwelijk van Justin en Hailey Bieber bij, maar Travis was nergens te bespeuren. Ook op de Instagramfoto’s die Kylie deelde waren enkel zijzelf en hun dochter Stormi te zien.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Muzikale ode aan zangeres Conchita Berggraaf

Geplaatst

op

door

In de Congreshal wordt vanavond de laatste muzikale ode gegeven aan de overleden zangeres Conchita Berggraaf. De inloop in de Congreshal is om 19.00u, de singi neti van 20.00u – 22.00u. Daarna is er een open mic voor artiesten van 22.0u – 00.00u.

“Samen met familie, vrienden en muziekcollega’s gaan wij onze diva Conchita Berggraaf de laatste muzikale groeten doen, door middel van een singi en poku neti op vrijdag”, maakte BCM Entertainment bekend.

Op zaterdag 21 december vindt de begrafenis plaats te Mariusrust. Daarvoor wordt er een memorial in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) gehouden.

De bekende en zeer getalenteerde Surinaamse zangeres overleed dinsdag, na een kortstondig ziekbed, op de leeftijd van 45 jaar. Dit gebeurde op de dag dat haar zus Astra begraven werd, net enkele maanden na het heengaan van hun moeder.

Lees verder

Starspot

Onkel Seedo wordt in Suriname begraven

Geplaatst

op

door

De op 10 december overleden zanger Onkel Seedo, wordt in Suriname begraven. Dat heeft zijn management Emkay Entertainment Agency op Facebook bekendgemaakt. Onkel Seedo werd 61 jaar.

Wanneer het stoffelijk overschot naar Suriname wordt overgebracht, is nog niet bekendgemaakt. De fans in Glasgow, Schotland die de laatste eer aan de artiest willen bewijzen hebben vandaag de gelegenheid daartoe.

Hij was zanger en gitarist van de enorm populaire kasekogroepen The Cosmo Stars en The Exmo Stars. Verder had hij ook zijn eigen band The Tropics, bekend van de hits ‘Olé, Olé’ en ‘Shake your Pa Du Pa’. Onkel Seedo had een carrière als soulzanger in Schotland. Hij opereerde onder de artiestennaam ‘Soulman Mr Onkel’.

Lees verder

Meest gelezen