Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Kritiek op rapper Lil’ Kleine na uitspraken over Suriname

Geplaatst

op

Lil’ Kleine kreeg de afgelopen dagen veel kritiek over zich heen nadat hij zich tijdens een show op Curaçao negatief had uitgelaten over Suriname.

In een video zegt Lil’ Kleine: ”Suriname, ik zeg jullie eerlijk, ik wou daar niet zijn, ik wou zo snel mogelijk weg. Ik wou zo snel mogelijk terug naar Curaçao. Maar 3 van onze vrienden zitten daar nog steeds onder bepaalde omstandigheden!”

Veel Surinamers zijn door deze opmerking kwaad op Lil’ Kleine, zo ook de Rotterdamse hiphoplegende U-Niq. U-Niq schreef een disstrack waarin hij Lil’ Kleine de mond snoert.

”Niet praten over m’n land gap, dit is wat je dan moet verduren en het is nog niks. Wat was jij van plan dan, je flopt de show, er kwam niemand gluren en toen ging het mis. Wat was er aan de hand dan, die drank en drugs naar je kop gestegen, jij kleine bitch. Wat had jij gedacht, dat het niet zou komen in je slechtste dromen, dit is wat het is. Denk je dat je mag praten nu dat je rap kent? Nee je moet je bek houden, voordat je wegrent. Je staat op een podium, maar denkt dat je echt bent. Lult uit je nek, net als hoe je aan crack spend.”

U-Niq zegt dat Lil’ kleine zijn excuses moet aanbieden, anders zal hij ervoor zorgen dat Lil kleine zijn carrière wordt beëindigd. Lil’ Kleine heeft laten weten dat het niet zijn bedoeling was om Surinamers te beledigen.

Jammer dat bepaalde uitspraken verkeerd worden geïnterpreteerd, ik hou van Suriname maar keek enorm uit naar dat feest op Cura! Iedereen moet weten dat ik super veel van Suriname hou en je niet alles zo letterlijk moet nemen, aldus Lil’ Kleine via twitter.

De originele post van de video is inmiddels verwijderd.

3 Reacties

3 Reacties

 1. Ramon

  woensdag 11 januari 2017 at 17:50

  het is bijna niet te geloven zo een switi sranang. jongen lit je bent pas komen kijken. ga nooit meer naar Suriname. in NL maak je al zoveel shit Suriname gebruikt geen wit.jij wilt naar Cura blijf daar laten ze je schuren.blijf maar met je drank en drugs ..hier in Suriname hebben we lekkere PARBO BIERIE.

 2. Anand

  donderdag 12 januari 2017 at 12:39

  Hij is lux gewend. hij is een verwend iemand. maar om zo over een land te praten. nee. Suriname kan hem op de zwartelijst zetten dat hij nooit meer naar Suriname kan gaan. tenzij hij een grote pardon vraag aan Suriname en alle surinamers die zo van Suriname houden

 3. Daughter of Zion

  vrijdag 20 april 2018 at 13:59

  Ik weet niet precies welke negatieve uitspraken deze rapper heeft geuit over Suriname, maar als het de waarheid is, laten we aub niet agressief worden. Ik reageer zelden op artikelen omdat ik merk dat mensen vaak heel grof en bijna gewelddadig reageren. Ik kom zelf net uit Suriname (ben Surinaamse die wel van haar land houd) maar moet ook erkennen dat ons land land een complete chaos is geworden. Een bende letterlijk! The rich get richer and the poor get poorer: Suffering in the land.
  Suriname heeft een grote poetsbeurt nodig en de mentaliteit van onze mensen as well.
  De goede niet te na gesproken!! Laten we wat niet goed gaat benoemen en mensen geen vrees aanjagen als ze hun mening geven. De waarheid moet gezegd worden!

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Liefdesbrieven van rapper Tupac worden geveild

Geplaatst

op

Veilinghuis Moments in Time gaat twee liefdesbrieven, van de rapper Tupac, veilen
voor in totaal 15.000 dollar (13.000 euro.)

De brieven werden geschreven in 1985, toen Tupac pas 14jr oud was.
Hij schreef ze naar een jongedame Averel, in de eerste brief verteld hij wie hij is en legt uit waar zijn naam vandaan komt.

In de tweede brief is hij wat directer, en verteld haar dat hij ervan droomt om haar te zoenen en niet kan wachten
totdat ze samen zijn.

Lees verder

Ongecategoriseerd

Michelle Obama onthult ivf-behandelingen

Geplaatst

op

Michelle Obama was te gast in een ABC/News uitzending om haar nieuwe boek, Becoming, te promoten.

In het boek wordt gesproken over de ontmoeting met Barack, hun huwelijk en de moeilijke periodes die in hun huwelijk voorkwamen. Ze verteld dat met de hulp van een relatietherapeut, ze hebben geleerd om beter met elkaar te communiceren.

Ook onthult de voormalige first lady dat ze een miskraam had gekregen, ze voelde zich in die periode alleen en dacht dat ze had gefaald, omdat er niet veel werd gesproken over miskramen. Daarom vind ze het belangrijk om haar verhaal te delen zodat meer vrouwen weten dat het vaak voorkomt.

Omdat de biologische klok begon te tikken op haar 34/35 jr besloten ze ivf-behandelingen te ondergaan en kregen ze hun dochters Mahlia en Sasha. Meer weten van het leven van Michelle Obama? Het boek is vanaf 13 november as verkrijgbaar.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |