Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Kritiek op rapper Lil’ Kleine na uitspraken over Suriname

Geplaatst

op

door

Lil’ Kleine kreeg de afgelopen dagen veel kritiek over zich heen nadat hij zich tijdens een show op Curaçao negatief had uitgelaten over Suriname.

In een video zegt Lil’ Kleine: ”Suriname, ik zeg jullie eerlijk, ik wou daar niet zijn, ik wou zo snel mogelijk weg. Ik wou zo snel mogelijk terug naar Curaçao. Maar 3 van onze vrienden zitten daar nog steeds onder bepaalde omstandigheden!”

Veel Surinamers zijn door deze opmerking kwaad op Lil’ Kleine, zo ook de Rotterdamse hiphoplegende U-Niq. U-Niq schreef een disstrack waarin hij Lil’ Kleine de mond snoert.

”Niet praten over m’n land gap, dit is wat je dan moet verduren en het is nog niks. Wat was jij van plan dan, je flopt de show, er kwam niemand gluren en toen ging het mis. Wat was er aan de hand dan, die drank en drugs naar je kop gestegen, jij kleine bitch. Wat had jij gedacht, dat het niet zou komen in je slechtste dromen, dit is wat het is. Denk je dat je mag praten nu dat je rap kent? Nee je moet je bek houden, voordat je wegrent. Je staat op een podium, maar denkt dat je echt bent. Lult uit je nek, net als hoe je aan crack spend.”

U-Niq zegt dat Lil’ kleine zijn excuses moet aanbieden, anders zal hij ervoor zorgen dat Lil kleine zijn carrière wordt beëindigd. Lil’ Kleine heeft laten weten dat het niet zijn bedoeling was om Surinamers te beledigen.

Jammer dat bepaalde uitspraken verkeerd worden geïnterpreteerd, ik hou van Suriname maar keek enorm uit naar dat feest op Cura! Iedereen moet weten dat ik super veel van Suriname hou en je niet alles zo letterlijk moet nemen, aldus Lil’ Kleine via twitter.

De originele post van de video is inmiddels verwijderd.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Ramon

het is bijna niet te geloven zo een switi sranang. jongen lit je bent pas komen kijken. ga nooit meer naar Suriname. in NL maak je al zoveel shit Suriname gebruikt geen wit.jij wilt naar Cura blijf daar laten ze je schuren.blijf maar met je drank en drugs ..hier in Suriname hebben we lekkere PARBO BIERIE.

Anand

Hij is lux gewend. hij is een verwend iemand. maar om zo over een land te praten. nee. Suriname kan hem op de zwartelijst zetten dat hij nooit meer naar Suriname kan gaan. tenzij hij een grote pardon vraag aan Suriname en alle surinamers die zo van Suriname houden

Daughter of Zion

Ik weet niet precies welke negatieve uitspraken deze rapper heeft geuit over Suriname, maar als het de waarheid is, laten we aub niet agressief worden. Ik reageer zelden op artikelen omdat ik merk dat mensen vaak heel grof en bijna gewelddadig reageren. Ik kom zelf net uit Suriname (ben Surinaamse die wel van haar land houd) maar moet ook erkennen dat ons land land een complete chaos is geworden. Een bende letterlijk! The rich get richer and the poor get poorer: Suffering in the land. Suriname heeft een grote poetsbeurt nodig en de mentaliteit van onze mensen as well. De… Lees verder »Advertentie

Starspot

Famke Louise heeft nieuwe look

Geplaatst

op

door

Het is een happy new hair day voor Famke Louise. De zangeres heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe look en heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Na een kappersbezoek heeft ze niet langer half lang haar, maar een lange bob. Ze deelde vandaag het eindresultaat op Instagram. Haar volgers zijn enthousiast.  

Lees verder

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Meest gelezen

X