Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Koos van Plateringen na vijftien jaar weg bij SBS

Geplaatst

op

door

Koos van Plateringen verlaat na vijftien jaar zijn werkgever SBS6 en stopt dus ook met de presentatie van Shownieuws. De presentator, die dit jaar voor het eerst een eigen programma maakte voor de zender, zegt dat “het tijd is voor iets nieuws”.

“Met veel plezier en vol enthousiasme kijk ik terug op alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen jaren”, schrijft de 45-jarige Van Plateringen op Instagram

“Ik begon als verslaggever en mijn grote droom kwam dit jaar uit met mijn eigen programma De Dag Van Je Leven.” Nu is het tijd voor een volgende stap, zegt de presentator, die in het programma als verslaggever en deskundige te zien was.

“Het ‘grote onbekende’ maakt mij enthousiast en ik heb enorm veel zin om nieuwe plannen te ontwikkelen.”

Wat die nieuwe plannen inhouden kan hij nog niet vertellen. Op 30 juli zal Van Plateringen zijn laatste Shownieuws-uitzending presenteren.

Talpa kan nog niet zeggen wie de opvolger wordt van Van Plateringen.

“Koos heeft zich altijd vol overgave ingezet voor SBS6 waar hij zich ontwikkeld heeft tot een ervaren en gewaardeerde televisiepersoonlijkheid”, luidt de reactie van Talpa.

“Daarbij was hij ook een heel prettige collega. Koos heeft gezegd dat hij nieuwe avonturen aan wil gaan. We vinden het jammer, maar begrijpen het na al die jaren enthousiaste inzet voor SBS6.”

Shownieuws wordt momenteel, naast Van Plateringen, gepresenteerd door onder anderen Ayren Milene, Wietze de Jager, Shelly Sterk en Celine Huijsmans.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Geplaatst

op

door

De Belgische Laura Moenaert, bekend van Temptation Island 2019, deelt voor het eerst (nogal heftige) beelden van de brute mishandeling waar ze “exact 4 maanden gelden” slachtoffer van werd. 

Eerder maakte ze al zelf bekend dat haar belagers gelukkig zijn aangepakt. Nu zet Laura heftige beelden online via Instagram: haar volgers krijgen te zien hoe érg Laura werd toegetakeld.

In het emotionele bericht vertelt Laura dat het nu gelukkig beter gaat. “Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, zo schrijft ze. Om vervolgens aan te geven dat haar belagers losgingen “omdat ik volgens hun ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'” en omdat ze ‘te saai’ zou zijn. Laura kreeg sinds de mishandeling veel verzorging. Die zit er nu op. “Gisteren was mijn laatste consultatie.”

Ook neemt Laura het op voor Roger, haar ex en degene met wie ze Temptation Island deed. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.

Lees verder

Starspot

Peter R. de Vries woest op Transavia

Geplaatst

op

door

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is niet te spreken over de service van Transavia. Op Twitter haalt hij hard uit naar de vliegmaatschappij.

Wie denkt dat Peter R. de Vries altijd businessclass vliegt heeft het mis. Peter vliegt af en toe ook met een low-cost maatschappij en zit gewoon in economyclass. Maar het kan nog veel erger voor de misdaadverslaggever, hij zat zelfs op de middelste stoel. Dit tot grote ergernis van hem.

Hij haalt dan ook uit naar de luchtmaatschappij. Hij had echt geen ruimte en zat compleet klem op de middenstoel – waarschijnlijk zijn ego ook. – “Ik verbaas me er nog steeds over dat dit is toegestaan.” Schrijft hij. Maar het kan ook nog erger, is in zijn tweet te lezen. “Een regelrechte gotspe is het telkens omroepen: ‘We hope you will enjoy your flight…’.. Dan heb je wel lef, zeg.”

Op het sociale medium reageren bezoekers dan ook sarcastisch op Peter. “Gelukkig heb je geen lange tenen” en “Welkom bij het gepeupel” zijn slechts enkele van de reacties. De hashtag #prayforPeter is dan ook een grote hit.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X