Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Koos van Plateringen na vijftien jaar weg bij SBS

Geplaatst

op

door

Koos van Plateringen verlaat na vijftien jaar zijn werkgever SBS6 en stopt dus ook met de presentatie van Shownieuws. De presentator, die dit jaar voor het eerst een eigen programma maakte voor de zender, zegt dat “het tijd is voor iets nieuws”.

“Met veel plezier en vol enthousiasme kijk ik terug op alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen jaren”, schrijft de 45-jarige Van Plateringen op Instagram

“Ik begon als verslaggever en mijn grote droom kwam dit jaar uit met mijn eigen programma De Dag Van Je Leven.” Nu is het tijd voor een volgende stap, zegt de presentator, die in het programma als verslaggever en deskundige te zien was.

“Het ‘grote onbekende’ maakt mij enthousiast en ik heb enorm veel zin om nieuwe plannen te ontwikkelen.”

Wat die nieuwe plannen inhouden kan hij nog niet vertellen. Op 30 juli zal Van Plateringen zijn laatste Shownieuws-uitzending presenteren.

Talpa kan nog niet zeggen wie de opvolger wordt van Van Plateringen.

“Koos heeft zich altijd vol overgave ingezet voor SBS6 waar hij zich ontwikkeld heeft tot een ervaren en gewaardeerde televisiepersoonlijkheid”, luidt de reactie van Talpa.

“Daarbij was hij ook een heel prettige collega. Koos heeft gezegd dat hij nieuwe avonturen aan wil gaan. We vinden het jammer, maar begrijpen het na al die jaren enthousiaste inzet voor SBS6.”

Shownieuws wordt momenteel, naast Van Plateringen, gepresenteerd door onder anderen Ayren Milene, Wietze de Jager, Shelly Sterk en Celine Huijsmans.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Monique Smit bevallen

Geplaatst

op

door

Monique Smit is gisteren bevallen van haar tweede kind. Trots deelt de dertigjarige zangeres vandaag een foto van de baby op Instagram.

Aan haar volgers laat Monique weten dat hij de naam Luca Liam heeft gekregen. Luca is haar tweede kind. Met haar vriend Martijn Molleman kreeg ze al eerder een zoon, de inmiddels driejarige Noah.

Lees verder

Starspot

Kanye West best verdienende rapper van het jaar

Geplaatst

op

door

Forbes heeft weer een nieuwe lijst samengesteld. Dit keer gaat het om de best verdienende celebrities van het afgelopen jaar. In de lijst worden alle muzikanten, personalities, entertainers en sporters op een op een rij gezet. De top 100 wordt aangevoerd door Taylor Swift die maar liefst 185 miljoen dollar verdiende met o.a. haar Reputation tour. Op nummer 2 vinden we Kylie Jenner die 170 miljoen binnenhaalde met haar succesvolle make-up merk. Op 3 staat Kanye West als eerste rapper. Zijn 150 miljoen kwam voornamelijk van zijn Yeezy samenwerking met adidas. Het is de eerste keer in vier jaar dat Kanye uberhaupt in de lijst te vinden is.

De eerstvolgende rapper die we tegenkomen is Jay-Z op plek 20 met 81 miljoen, evenveel als zijn vrouw Beyoncé. Het koppel wordt gevolgd door Drake op 25 (75 miljoen) en Diddy (70 miljoen).

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X