Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Kobe Bryant en dochter Gianna in besloten kring begraven, dichtbij huis

Geplaatst

op

door

Kobe Bryant en zijn dochter Gianna zijn eerder deze week in besloten kring begraven. De uitvaart vond afgelopen vrijdag plaats in Corona del Mar, dicht bij het huis van de familie Bryant in Newport Beach.


De 41-jarige oud-basketballer en zijn 13-jarige dochter kwamen op 26 januari bij een helicopter crash om het leven. De helikopter waarin ze zaten stortte neer op een heuvel in Calabasas, ten noordwesten van Los Angeles. In de helikopter zaten naast vader en dochter Bryant nog 7 mensen, onder wie een teamgenote van Gianna en hun coach.

Herdenkingsdienst
Op maandag 24 februari wordt een openbare herdenkingsdienst gehouden in het Staples Center, de thuishaven van Los Angeles Lakers, de club waarmee Bryant in 20 jaar in de NBA 5 kampioenschappen veroverde. De datum (24/2) heeft symbolische waarde. Bryant speelde een groot deel van zijn carrière met het nummer 24, Gianna basketbalde met het nummer 2 op haar shirt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Beyoncé doet verbod op herdenkingsfoto’s

Geplaatst

op

door

Culturu.com – De zangeres is van mening dat het tonen van foto´s een belediging is naar de familie Bryant. Daarom heeft Beyoncé de fotografen dan ook verboden om foto’s te maken op de herdenking van de overleden basketbalspeler Kobe Bryant. Kobe is samen met zijn dochter overleden tijdens een vliegtuig ongeluk.

De meningen zijn verdeeld zo meld een anonieme bron. ,,Het is een belediging voor de familie Bryant en de fans”. ,,Beyoncé is zo controlerend wat betreft haar imago – ze staat normaal gesproken alleen publicatie toe van foto’s die ze zelf heeft goedgekeurd. Nu mocht geen enkele fotograaf een foto van haar maken bij de herdenking. Serieus, bij een herdenking? Dat deed zelfs de familie van Michael Jackson niet bij zijn dienst.”

Ook mochten er geen camera’s gericht zijn op Beyoncé. Vele mensen geven dan ook aan dat zij hiermee echt een diva imago creëert. ,,Dit helpt haar imago totaal niet, het brengt haar imago zelfs schade toe. De herdenking draaide niet om haar. Geen van de andere artiesten vond het maken van foto’s een probleem, ook Christina Aguilera en Alicia Keys niet.”

Lees verder

Starspot

Ben Affleck al meer dan 20 jaar depressief

Geplaatst

op

door

Eerder deze week liet de acteur al wat meer los over zijn privéleven, zo sprak hij al eerder over zijn alcoholverslaving, zijn jeugd en zijn scheiding met zijn ex vrouw.

,,Ik kamp met depressies. Ik slik antidepressiva en dat helpt mij enorm”, zegt Ben in Good Morning America. ,,Ik slik dat al sinds mijn 26e, verschillende soorten. Ik heb gewisseld van soort en verschillende geprobeerd.”

Ook deze medicatie brengt bijwerkingen met zich mee ,,Soms vertellen ze je niets over een vreselijke bijwerking en kom je terug bij de dokter en zeg je: waarom ben ik 60 pond zwaarder? En dan zegt de dokter: oh, je bent een beetje aangekomen? Nou, bedankt”, zegt de acteur lachend.

De acteur is nu al meer dan een jaar nuchter en ziet zijn toekomstbeeld erg positief in.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen