Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Jörgen Raymann reageert op racisme rel van Ajouad El Miloudi

Geplaatst

op

Jörgen Raymann vindt het onzinnig dat Ajouad El Miloudi tv-diva Patty Brard in de Volkskrant beticht van racisme. Dat laat hij vandaag blijken in het AD.

El Miloudi voelde zich in zijn eer aangetast toen het héle Ranking the Stars-panel én presentator Paul de Leeuw zich tegen hem keerde nadat hij Brard beledigde. Nu probeert hij alsnog zijn gram te halen door in de Volkskrant te roepen dat Brard een racist is: ze heeft tijdens de opnames namelijk gegrapt dat hij terug moet naar Marokko.
Brard, die zelf vol zelfspot de ene na de andere grap incasseert over haar Papoease afkomst, is helemaal geen racist. El Miloudi voelt zich echter op zijn plek gezet door Brard en begint nu wanhopig met de racismekaart te zwaaien.

En zo voelt Jörgen Raymann, een vriend van El Miloudi, het ook. “Ik vind Ajouad een te gekke gozer, maar als je Patty kent, weet je dat dit niets te maken heeft met discriminatie of racisme. Ranking The Stars is nu eenmaal keten en afzeiken.”

El Miloudi beledigde Brard door te zeggen dat ze niets heeft betekend en dat is volgens Raymann niet zo verstandig. “Als je Patty slaat, slaat zij harder terug“, vermeld hij in een krant op Blendle.

Raymann vult op Twitter aan dat hij niet eens meer wist dat Brard het Marokko-grapje heeft gemaakt. “Ik was die hele uitspraak vergeten, dus het heeft duidelijk geen foute indruk op mij gemaakt. Als ik in het programma enigszins het idee had dat Patty een racistische opmerking had gemaakt, had ik daar zeker wat van gezegd.”

Paul de Leeuw wil op Twitter niet veel woorden vuilmaken aan de rel: “Het is een spel. Er wordt geranked, maar ik ga niks serieus nemen.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Eerste namen Appelsap festival zijn bekend gemaakt

Geplaatst

op

De organisatie van Appelsap heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die dit jaar op de stage zullen staan. Zo zullen oa Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in het Flevopark Amsterdam.

Lees verder

Starspot

Drake stelt fans teleur in Amsterdamse club

Geplaatst

op

Fans van Drake eisen hun geld terug nadat de rapper hen gisteravond in de Amsterdamse club AIR liet zitten. De tickets voor de Official afterparty werden verkocht voor 77 euro en aan de deur voor maar liefst 100 euro. Fans noemen de organisatoren op sociale platforms “oplichters”.

De rapper was wel kort aanwezig in het vip-gedeelte voor de afterparty, maar hij ging niet het podium op. De organisatoren hadden volgens AIR beloofd dat de rapper zou optreden en daarmee had de club dan ook flink geadverteerd op sociale media. AIR zegt niet te weten waarom het optreden van Drake gisteren niet is doorgegaan. Hij ging er volgens de club opeens vandoor, nadat hij een uur tot anderhalf uur binnen was geweest.

Ook Ali B, Boef en Ronnie Flex zouden optreden maar ook zij lieten het afweten.

Het is niet bekend of de fans gecompenseerd worden. Club AIR is op dit moment in gesprek met de organisaties om een oplossing vinden.

Lees verder

Meest gelezen