Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Jörgen Raymann reageert op racisme rel van Ajouad El Miloudi

Geplaatst

op

Jörgen Raymann vindt het onzinnig dat Ajouad El Miloudi tv-diva Patty Brard in de Volkskrant beticht van racisme. Dat laat hij vandaag blijken in het AD.

El Miloudi voelde zich in zijn eer aangetast toen het héle Ranking the Stars-panel én presentator Paul de Leeuw zich tegen hem keerde nadat hij Brard beledigde. Nu probeert hij alsnog zijn gram te halen door in de Volkskrant te roepen dat Brard een racist is: ze heeft tijdens de opnames namelijk gegrapt dat hij terug moet naar Marokko.
Brard, die zelf vol zelfspot de ene na de andere grap incasseert over haar Papoease afkomst, is helemaal geen racist. El Miloudi voelt zich echter op zijn plek gezet door Brard en begint nu wanhopig met de racismekaart te zwaaien.

En zo voelt Jörgen Raymann, een vriend van El Miloudi, het ook. “Ik vind Ajouad een te gekke gozer, maar als je Patty kent, weet je dat dit niets te maken heeft met discriminatie of racisme. Ranking The Stars is nu eenmaal keten en afzeiken.”

El Miloudi beledigde Brard door te zeggen dat ze niets heeft betekend en dat is volgens Raymann niet zo verstandig. “Als je Patty slaat, slaat zij harder terug“, vermeld hij in een krant op Blendle.

Raymann vult op Twitter aan dat hij niet eens meer wist dat Brard het Marokko-grapje heeft gemaakt. “Ik was die hele uitspraak vergeten, dus het heeft duidelijk geen foute indruk op mij gemaakt. Als ik in het programma enigszins het idee had dat Patty een racistische opmerking had gemaakt, had ik daar zeker wat van gezegd.”

Paul de Leeuw wil op Twitter niet veel woorden vuilmaken aan de rel: “Het is een spel. Er wordt geranked, maar ik ga niks serieus nemen.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Beyoncé ingevlogen voor bruiloft

Geplaatst

op

Beyoncé heeft afgelopen weekend opgetreden tijdens een
huwelijksfeest in India. Isha Ambani, dochter van de rijkste
man van Azië, trouwt deze week met Anand Piramal, zoon van
een andere miljardair. Ze trad op tijdens de sangeet, een avond vol muziek en dans die traditiegetrouw voorafgaat aan een Indiase bruiloft.
Volgens de Indiase media stond niet alleen Beyoncé op de gastenlijst, ook Hillary Clinton zou een uitnodiging in een kistje hebben gekregen.
De bruiloft van Isha en Anand, die woensdag plaats vind, is de derde grote bruiloft in India in korte tijd.
Bollywood-sterren Deepika Padukone en Ranveer Singh gaven elkaar vorige maand het jawoord in Italië en gaven vervolgens vier feesten in India. Vorige weekend was het de beurt aan Priyanka Chopra en Nick Jonas.

Lees verder

Starspot

Cardi B en Offset gaan scheiden

Geplaatst

op

Na een huwelijk van slechts veertien maanden kondigt Cardi B vandaag, via instagram
aan te gaan scheiden.
”We hebben veel liefde voor elkaar, maar het werkt al een tijdje niet meer tussen
ons. We zijn niet meer verliefd, het is niemands schuld.”, aldus Cardi.
Het koppel werd afgelopen juli, ouders van dochter Kulture.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |