Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Jörgen Raymann reageert op racisme rel van Ajouad El Miloudi

Geplaatst

op

Jörgen Raymann vindt het onzinnig dat Ajouad El Miloudi tv-diva Patty Brard in de Volkskrant beticht van racisme. Dat laat hij vandaag blijken in het AD.

El Miloudi voelde zich in zijn eer aangetast toen het héle Ranking the Stars-panel én presentator Paul de Leeuw zich tegen hem keerde nadat hij Brard beledigde. Nu probeert hij alsnog zijn gram te halen door in de Volkskrant te roepen dat Brard een racist is: ze heeft tijdens de opnames namelijk gegrapt dat hij terug moet naar Marokko.
Brard, die zelf vol zelfspot de ene na de andere grap incasseert over haar Papoease afkomst, is helemaal geen racist. El Miloudi voelt zich echter op zijn plek gezet door Brard en begint nu wanhopig met de racismekaart te zwaaien.

En zo voelt Jörgen Raymann, een vriend van El Miloudi, het ook. “Ik vind Ajouad een te gekke gozer, maar als je Patty kent, weet je dat dit niets te maken heeft met discriminatie of racisme. Ranking The Stars is nu eenmaal keten en afzeiken.”

El Miloudi beledigde Brard door te zeggen dat ze niets heeft betekend en dat is volgens Raymann niet zo verstandig. “Als je Patty slaat, slaat zij harder terug“, vermeld hij in een krant op Blendle.

Raymann vult op Twitter aan dat hij niet eens meer wist dat Brard het Marokko-grapje heeft gemaakt. “Ik was die hele uitspraak vergeten, dus het heeft duidelijk geen foute indruk op mij gemaakt. Als ik in het programma enigszins het idee had dat Patty een racistische opmerking had gemaakt, had ik daar zeker wat van gezegd.”

Paul de Leeuw wil op Twitter niet veel woorden vuilmaken aan de rel: “Het is een spel. Er wordt geranked, maar ik ga niks serieus nemen.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Meghan Markle in New York voor babyshower

Geplaatst

op

Meghan Markle is in het diepste geheim afgereisd naar New York. Dinsdag werd ze door de pers vastgelegd toen ze haar vijfsterrenhotel The Mark verliet. Naar verluidt wordt voor haar een babyshower georganiseerd. De 37-jarige vrouw van prins Harry greep haar uitstapje naar The Big Apple niet alleen aan om vrienden te ontmoeten. Officiële berichten over een babyshower zijn er niet, maar volgens diverse media in Amerika en Groot-Brittannië wijst alles daarop. Zo zagen verslaggevers en fotografen dat er diverse presentjes en bloemen naar binnen werden gebracht bij The Mark. Het is de eerste keer dat Meghan in New York is sinds ze vorig jaar trouwde met Harry.

ANP

Lees verder

Starspot

Ruth Jacott op 5 mei-concert

Geplaatst

op

Ruth Jacott, harpiste Lavinia Meijer, Jamai en Michelle David & The Gospel Sessions sluiten samen met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op 5 mei de viering af van Bevrijdingsdag. Ze treden op tijdens het traditionele 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam. Ook ZO! Gospel Choir en ISH Dance Collective doen mee. ”In mijn directe omgeving hebben mensen moeten vechten voor vrijheid”, zegt Ruth Jacott. ”Mijn familie heeft zelf meegemaakt wat het is om niet vrij te zijn. Daarom is het heel belangrijk dat we stilstaan bij het feit dat we vrij zijn.” Het concert is rechtstreeks te zien bij de NOS op NPO 1.

ANP

Lees verder

Meest gelezen