Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Jörgen Raymann bijna van zijn schulden af

Geplaatst

op

door

Nadat TV-presentator Jörgen Raymann steeds minder tv-programma’s had bouwde hij schulden op. Gelukkig laat hij nu weten bijna al zijn schulden te hebben afbetaald.

De presentator was jarenlang hét multiculti gezicht van de publieke omroep. Hij had veel eigen tv-shows waarvan Raymann is laat zijn grootste succes was. Helaas werden zijn televisie programma’s steeds slechter bekeken en in maart stopte ook zijn laatste programma: Dat ding van Tante Es. Door de bezuinigingen kreeg Raymann steeds minder programma’s en dit begon hij ook in zijn portemonnee te voelen. In drie jaar tijd halveerde zijn omzet en bouwde hij schulden op. Gelukkig gaat het al weer iets beter met hem laat hij weten in een interview met weekblad Privé. Hij heeft al een hoop van zijn schulden weten af te lossen. Jörgen Raymann is ook niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten. Hij laat weten wel vaker met tegenslagen te maken hebben gehad. Zo heeft hij geleerd om met ups en downs om te gaan en weet hij inmiddels wat er voor nodig is om een doorstart te maken.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

Dave verwijderd tattoo ex-vriendin Julia

Geplaatst

op

door

Toen Dave Roelvink (25) een relatie had met Julia Mekkes (27) , had hij haar naam getatoeëerd op zijn lichaam.

Nu Julia geen deel meer uitmaakt in zijn leven, heeft hij de keuze gemaakt om ook de tattoo te verwijderen.

Dave verklaart waarom hij überhaupt een tattoo heeft laten zetten ter ere van Julia. “Als ik een vriendinnetje heb waar ik echt ontzettend veel van houd, dan is het voor mij een soort ode aan iemand.” Hij heeft dan ook niet heel veel tatoeages van mensen op zijn lichaam staan, maar gewoon van de mensen die echt heel veel voor hem betekenen. “Ik heb tatoeages van mijn oma, m’n ouders, en m’n broertje”, aldus Dave.

Lees verder

Starspot

Kanye en Kim doen opnieuw een uitbreiding bezittingen

Geplaatst

op

door

Nadat ze vorig jaar al een flinke lap grond hadden gekocht, om daar vakanties met hun gezin door te brengen. Hebben Kim Kardashian (39) en Kanye West (42) ook een stuk land gekocht in Palm Springs. Dit is vlakbij waar het jaarlijkse Coachella festival wordt gehouden. Dit meldt The Daily Mail.

Op dit stukje grond willen zij een huis gaan bouwen, de prijs van dit stukje grond? €6 miljoen. Dit is vooralsnog niet zo duur als het stuk grond wat zij vorig jaar hadden gekocht voor €26 miljoen.

Palm Springs is geen onbekend terrein voor dit stel, de moeder van Kim: Kris Jenner woont ook in Palm Springs.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen