Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Jörgen Raymann trotse opa

Geplaatst

op

Vol trots laat Jörgen Raymann twee foto’s zien van zijn jongste kleindochter op facebook. Gaia werd vorige maand geboren.

‘Hallo Face Beople! Dit is mijn prachtige kleindochter Gaia Alessia,’ meldt Jörgen op Facebook bij twee foto’s van het kleine meisje. ‘Ze is geboren op 29 juli. Is ze niet prachtig? Ze is Lucca’s kleine zusje.’

Klein dochters jorgen raymann

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Concert Franse rapper MHD afgelast

Geplaatst

op

Het concert van de Franse rapper MHD, die vandaag zou optreden in AFAS Live, is afgelast. De rapper zit in de gevangenis nadat hij is aangehouden na een dodelijke vechtpartij in Parijs afgelopen juli. De politie doet onderzoek in hoeverre de 24-jarige MHD daadwerkelijk betrokken was.

Het concert wordt verplaatst naar een nog onbekende datum, de verkochte tickets blijven geldig.

Lees verder

Starspot

Ariana Grande zet een Pokémon tatoeage

Geplaatst

op

Zangeres Ariana Grande heeft een bijzondere tatoeage gezet aan de binnenkant van haar bovenarm, namelijk Pokémon Eevee. Ze liet haar nieuwe aanwinst zien op haar Instagram Stories met de tekst: ”I’ve wanted this for so long.” De 25-jarige Grande is grote fan van Pokémon , op Twitter gaf ze toe dat ze op haar vrije dag vijftien uur achter elkaar Pokémon Let’s Go, Eevee! had gespeeld. Het is niet haar eerste tatoeage, ze schijnt er meer dan dertig te hebben.

Lees verder

Meest gelezen