Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Jay-Z, eerste hiphopartiest die miljardair is

Geplaatst

op

door

De Amerikaanse zakenblad Forbes meldt dat rapper Jay-Z een vermogen heeft van een miljard dollar. Hij is daarmee de eerste rapper die dat heeft bereikt.

De 49-jarige rapper verdiende zijn geld oa met zijn bedrijven Tidal en Roc Nation, zijn kunstcollectie, vastgoed en aandelen in grote bedrijven.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

KISS ontvangt oeuvreprijs van Ziggo en Soundz

Geplaatst

op

door

De legendarische rockband KISS heeft gisteren de allereerste Ziggo Soundz Lifetime Achievement Award gewonnen. De bandleden kregen de award, een initiatief van Ziggo en Soundz Magazine, uit handen van Gerard Ekdom voor aanvang van hun show in de Ziggo Dome

Het was gisterenavond de laatste kans om “The Greatest Rock & Roll Band in the World” live te zien met hun The Final Tour Ever, KISS! De mannen houden het na 46 jaar voor gezien en speelden hun allerlaatste show ooit in ons land.

De band deed al eerder een afscheidstournee in 1998, maar niks is zo lucratief als een afscheidstournee! Echter gezien de respectabele leeftijden van de twee oudgedienden Gene Simmons (69) en Paul Stanley (67) moeten we er wel rekening  mee houden dat het dit keer echt de Final Tour Ever was.

De Amerikanen trapten hun End of the Road World Tour in januari af en reizen nog tot eind dit jaar de wereld rond. De band, een van de meest succesvolle aller tijden, werd in 1973 opgericht door Gene Simmons en Paul Stanley. Zij zijn de enige twee bandleden die er van het begin bij zijn. Gitarist Thommy Thayer en drummer Eric Singer maken de band in zijn huidige vorm compleet.

KISS, bekend van hits als I Was Made For Lovin’ You en Dirty Livin’ / Sure Know Something, verkocht in totaal meer dan 100 miljoen albums.

Over 4 jaar bestaat KISS 50 jaar, zal de band dit zomaar voorbij laten gaan of zal er dan toch nog een kleine reünietour inzitten? 

Lees verder

Starspot

Katja Schuurman (44) en Freek van Noortwijk (30) getrouwd

Geplaatst

op

door

Katja en Freek zijn afgelopen vrijdag getrouwd. Dat gebeurde volledig in privé-sfeer. Ze waren echter niet te beroerd om de ochtend daarop te poseren voor de pers. Op een afgelegen stukje groen van De Wildste Tuin. Katja was duidelijk onder de indruk van de omgeving waar het Flevolandse park zich in bevindt. ,,Kijk om je heen, hoe mooi is het hier!?’’, stelde ze tegenover de aanwezige pers.

Dochter Sammie (9) was getuige van het huwelijk. “Dat vond ik wel heel belangrijk, dat zij onze liefde kon onderschrijven”, vertelt Schuurman.

De actrice vertelde vol trots over de huwelijksavond: ,,Ik heb de hele avond staan kletsen met iedereen en staan dansen met iedereen.’’ Het recreatiepark – dat op de eigen website wordt aangeprezen als ‘een prachtig decor voor jullie trouwdag’ – was ook de locatie van het huwelijk, bevestigt een woordvoerster van het park. 

De rest van het weekend vieren zij hun huwelijk met familie en vrienden, die samen overnachten in een tipidorp. Ook liet het pasgetrouwde koppel aan hen weten armbanden te hebben uitgewisseld in plaats van ringen.

Schuurman trouwde in een jurk met een hoge split en een diep decolleté, die ze uitzocht tijdens de opnames van het TLC-programma Say Yes to the Dress.

Lees verder

Meest gelezen

X