Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Janet Jackson bevallen van zoontje

Geplaatst

op

Janet Jackson en haar man Wissam al Mana zijn dinsdag ouders geworden van een zoon. Het jongetje heet Eissa Al Mana.

“Moeder en zoon maken het goed. Janet heeft een stressvrije bevalling achter de rug en rust nu lekker uit.” laat haar manager in een verklaring weten

Janet en Wissam trouwden in 2012. De 50-jarige zangeres maakte mei vorig jaar bekend in verwachting te zijn. In april annuleerde ze alle concerten van haar tour om zich volledig te kunnen richten op haar zwangerschap.

Het is het eerste kindje voor het stel.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Randall

    woensdag 4 januari 2017 at 16:32

    wacht eens ff. 50 jaar en nu mama worden. zo zie je maar sommige dingens kennen geen leeftijd.vooral als je rijk ben want al sterf je op je 70 ste jaar laat je een erfenis achter

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Alicia Keys brengt autobiografie uit

Geplaatst

op

Alicia Keys brengt op 5 november haar autobiografie uit, genaamd More Myself. In het boek verteld ze over haar jeugd in Hell’s Kitchen, New York en haar carrière. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij van Oprah Winfrey. Keys laat in een verklaring weten heel enthousiast te zijn, omdat ze haar levensverhaal in samenwerking met haar “zus, mentor en vriendin Oprah” mag delen. Wereldwijd verkocht Alicia 65 miljoen albums en won vijftien Grammy’s.

Lees verder

Starspot

Jennifer Lopez verloofd

Geplaatst

op

Jennifer Lopez is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Hij plaatste een foto op Instagram met de tekst: ”She said yes”. Voor Lopez wordt dit haar vierde huwelijk. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lees verder

Meest gelezen