Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Janet Jackson bevallen van zoontje

Geplaatst

op

door

Janet Jackson en haar man Wissam al Mana zijn dinsdag ouders geworden van een zoon. Het jongetje heet Eissa Al Mana.

“Moeder en zoon maken het goed. Janet heeft een stressvrije bevalling achter de rug en rust nu lekker uit.” laat haar manager in een verklaring weten

Janet en Wissam trouwden in 2012. De 50-jarige zangeres maakte mei vorig jaar bekend in verwachting te zijn. In april annuleerde ze alle concerten van haar tour om zich volledig te kunnen richten op haar zwangerschap.

Het is het eerste kindje voor het stel.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Randall

wacht eens ff. 50 jaar en nu mama worden. zo zie je maar sommige dingens kennen geen leeftijd.vooral als je rijk ben want al sterf je op je 70 ste jaar laat je een erfenis achterAdvertentie

Starspot

Famke Louise heeft nieuwe look

Geplaatst

op

door

Het is een happy new hair day voor Famke Louise. De zangeres heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe look en heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Na een kappersbezoek heeft ze niet langer half lang haar, maar een lange bob. Ze deelde vandaag het eindresultaat op Instagram. Haar volgers zijn enthousiast.  

Lees verder

Starspot

Lil’ Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Geplaatst

op

door

Met kerst maakte Jorik, zoals de rapper in het echt heet, via Instagram bekend dat hij een zoontje zou krijgen.

Gisteren liet Lil Kleine dan eindelijk zijn zoontje zien. Met een foto op Instagram maakte hij ook de naam bekend. Zijn vrouw Jaimie Vaes is afgelopen zondag bevallen.

Hun zoontje heet: Lío Zion Vaes Scholten.

Lees verder

Meest gelezen

X