Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Janet Jackson bevallen van zoontje

Geplaatst

op

Janet Jackson en haar man Wissam al Mana zijn dinsdag ouders geworden van een zoon. Het jongetje heet Eissa Al Mana.

“Moeder en zoon maken het goed. Janet heeft een stressvrije bevalling achter de rug en rust nu lekker uit.” laat haar manager in een verklaring weten

Janet en Wissam trouwden in 2012. De 50-jarige zangeres maakte mei vorig jaar bekend in verwachting te zijn. In april annuleerde ze alle concerten van haar tour om zich volledig te kunnen richten op haar zwangerschap.

Het is het eerste kindje voor het stel.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Randall

    woensdag 4 januari 2017 at 16:32

    wacht eens ff. 50 jaar en nu mama worden. zo zie je maar sommige dingens kennen geen leeftijd.vooral als je rijk ben want al sterf je op je 70 ste jaar laat je een erfenis achter

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starspot

Concert Franse rapper MHD afgelast

Geplaatst

op

Het concert van de Franse rapper MHD, die vandaag zou optreden in AFAS Live, is afgelast. De rapper zit in de gevangenis nadat hij is aangehouden na een dodelijke vechtpartij in Parijs afgelopen juli. De politie doet onderzoek in hoeverre de 24-jarige MHD daadwerkelijk betrokken was.

Het concert wordt verplaatst naar een nog onbekende datum, de verkochte tickets blijven geldig.

Lees verder

Starspot

Ariana Grande zet een Pokémon tatoeage

Geplaatst

op

Zangeres Ariana Grande heeft een bijzondere tatoeage gezet aan de binnenkant van haar bovenarm, namelijk Pokémon Eevee. Ze liet haar nieuwe aanwinst zien op haar Instagram Stories met de tekst: ”I’ve wanted this for so long.” De 25-jarige Grande is grote fan van Pokémon , op Twitter gaf ze toe dat ze op haar vrije dag vijftien uur achter elkaar Pokémon Let’s Go, Eevee! had gespeeld. Het is niet haar eerste tatoeage, ze schijnt er meer dan dertig te hebben.

Lees verder

Meest gelezen