Suriname ALTIJD Dichtbij

Starspot

Jandino sluit Bon Bini 3 niet uit

Geplaatst

op

door

Na het succes van de twee Bon Bini Holland-films is het niet uitgesloten dat er nog een derde deel komt. Hoewel Jandino Asporaat niets bevestigt of ontkent, is het niet onmogelijk dat er een vervolg komt.

“Bon Bini Holland 2 was zo’n belachelijk succes dat ik vaak de vraag over Bon Bini 3 krijg. Ik krijg die vraag overal”, zegt Jandino tegen BuzzE. “Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik die vraag hoor en dat ik ernaar luister. Daar kan je zelf wel wat moois van maken.”

Met films, komedieshows en tv-programma’s heeft Jandino een volle agenda, maar daar is hij juist heel blij mee. “Ik vind werken gewoon zo leuk en ik krijg daar veel energie van. Ik slaap ook maar vier uur op een dag”, zegt hij. Zijn gezin heeft daar vrede mee. “Mijn vrouw is blij als ik een keertje uit huis ben. Het geheim is dat je de tijd die je hebt nuttig besteedt. Als ik thuis ben dan ben ik dat ook echt.”

“Ik wil dingen blijven ontwikkelen maar het allerbelangrijkste is gewoon gelukkig zijn in het leven. Simpel.”

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Starspot

KISS ontvangt oeuvreprijs van Ziggo en Soundz

Geplaatst

op

door

De legendarische rockband KISS heeft gisteren de allereerste Ziggo Soundz Lifetime Achievement Award gewonnen. De bandleden kregen de award, een initiatief van Ziggo en Soundz Magazine, uit handen van Gerard Ekdom voor aanvang van hun show in de Ziggo Dome

Het was gisterenavond de laatste kans om “The Greatest Rock & Roll Band in the World” live te zien met hun The Final Tour Ever, KISS! De mannen houden het na 46 jaar voor gezien en speelden hun allerlaatste show ooit in ons land.

De band deed al eerder een afscheidstournee in 1998, maar niks is zo lucratief als een afscheidstournee! Echter gezien de respectabele leeftijden van de twee oudgedienden Gene Simmons (69) en Paul Stanley (67) moeten we er wel rekening  mee houden dat het dit keer echt de Final Tour Ever was.

De Amerikanen trapten hun End of the Road World Tour in januari af en reizen nog tot eind dit jaar de wereld rond. De band, een van de meest succesvolle aller tijden, werd in 1973 opgericht door Gene Simmons en Paul Stanley. Zij zijn de enige twee bandleden die er van het begin bij zijn. Gitarist Thommy Thayer en drummer Eric Singer maken de band in zijn huidige vorm compleet.

KISS, bekend van hits als I Was Made For Lovin’ You en Dirty Livin’ / Sure Know Something, verkocht in totaal meer dan 100 miljoen albums.

Over 4 jaar bestaat KISS 50 jaar, zal de band dit zomaar voorbij laten gaan of zal er dan toch nog een kleine reünietour inzitten? 

Lees verder

Starspot

Katja Schuurman (44) en Freek van Noortwijk (30) getrouwd

Geplaatst

op

door

Katja en Freek zijn afgelopen vrijdag getrouwd. Dat gebeurde volledig in privé-sfeer. Ze waren echter niet te beroerd om de ochtend daarop te poseren voor de pers. Op een afgelegen stukje groen van De Wildste Tuin. Katja was duidelijk onder de indruk van de omgeving waar het Flevolandse park zich in bevindt. ,,Kijk om je heen, hoe mooi is het hier!?’’, stelde ze tegenover de aanwezige pers.

Dochter Sammie (9) was getuige van het huwelijk. “Dat vond ik wel heel belangrijk, dat zij onze liefde kon onderschrijven”, vertelt Schuurman.

De actrice vertelde vol trots over de huwelijksavond: ,,Ik heb de hele avond staan kletsen met iedereen en staan dansen met iedereen.’’ Het recreatiepark – dat op de eigen website wordt aangeprezen als ‘een prachtig decor voor jullie trouwdag’ – was ook de locatie van het huwelijk, bevestigt een woordvoerster van het park. 

De rest van het weekend vieren zij hun huwelijk met familie en vrienden, die samen overnachten in een tipidorp. Ook liet het pasgetrouwde koppel aan hen weten armbanden te hebben uitgewisseld in plaats van ringen.

Schuurman trouwde in een jurk met een hoge split en een diep decolleté, die ze uitzocht tijdens de opnames van het TLC-programma Say Yes to the Dress.

Lees verder

Meest gelezen

X